Desktop

BenQ lansează cea mai stilată gamă de monitoare din portofoliu

BenQ lansează cea mai stilată gamă de monitoare din portofoliu

BenQ, companie recunoscută pe plan internaţional pentru inovaţii în domeniul soluțiilor de imagine și lider global pe piaţa de proiectoare cu tehnologie DLP®, dezvăluie astăzi modelele VZ2470H şi VZ2770H, două monitoare cu design asimetric care beneficiază de o ramă foarte subţire şi un exterior elegant, complet alb, ce se potriveşte oricărui stil.

Dotate cu un contrast nativ de 3000:1, timp de răspuns GTG de 4-ms şi tehnologie Eye-Care, noile display-uri sunt potrivite pentru o multitudine de activităţi, de la browsing sau aplicații office, până la vizualizarea de filme sau jocuri de ultimă generaţie.

Concepute cu un design sofisticat, ce se potriveşte perfect atât stilului modern cât şi celui minimalist, noile monitore răspund perfect cerinţelor actuale în materie de valoare şi performanţă, fiind potrivite pentru aproape orice mediu de lucru. Tocmai de aceea, acestui design i se adaugă un ecran LED Full HD, ale cărui performanţe sunt întâlnite în mod normal la modelele premium. Mai mult, rama foarte subţire (ultra-slim bezel) îmbunătăţește experienţa vizuală, reuşind să dezvăluie întregul potenţial al imaginilor şi filmelor afişate pe ecran.

 

Prezența unui panel LED ANVA+ cu 16 milioane de culori reale şi a unui contrast nativ foarte ridicat, de 3000:1, oferă celor două modele performanța de a afișa imagini bogate în detalii, chiar şi în zonele întunecate, în culori vibrante şi foarte apropiate de realitate. Astfel, până și cadrele complexe vor avea claritate şi o definiţie extraordinară.

Ambele modele oferă utilizatorului o rezoluţie 1920 x 1080 pixeli, conectivitate 2x HDMI 1.4a, unghiuri de vizualizare extinse (178°/178°), capabilităţi de reducere a efectului de blur şi un timp de răspuns rapid de 4-ms GTG, ce elimină complet riscul apariţiei efectului de ghosting sau a altor artefacte.

Din dorința de a crește comfortul vizual pe durata utilizării, cele două monitoare integrează tehnologia BenQ Eye-Care. Astfel, în timp ce ecranele normale LCD reîmprospătează imaginea afișată cu o frecvență de 200 de cadre pe secundă, modelele dotate cu tehnologia BenQ FlickerFree™ elimină complet disconfortul creat de această frecvență a cadrelor, la toate nivelurile de luminozitate, reducând în mod eficient oboseala ochilor și oferind o experiență de vizionare confortabilă în timpul sesiunilor prelungite de utilizare a monitorului.

Tot aici veți întâlni si tehnologia Low Blue Light, ce ajută la reducerea efectelor negative produse de spectrul de lumină albastră emis de ecran.

 

Aceasta permite utilizatorului să selecteze unul dintre cele patru moduri presetate, fie că este vorba de cel multimedia, web-surfing, office, sau reading, pentru a reduce emisia de lumină albastră cu maxim 70% în timpul utilizării.

Cele două monitoare vor fi disponibile în România începând cu sfarșitul lunii august, la un preț recomandat de raft de 849lei pentru VZ2470H si 1049lei pentru VZ2770H.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Desktop
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Desktop

Samsung Electronics încurajează utilizatorii să dea o nouă viață PC-urilor cu SSD-urile V-NAND 860 PRO și 860 EVO

Mihai Stescu4 februarie 2018

BenQ lansează EW277HDR – un monitor pentru pasionații de divertisment

Mihai Stescu30 octombrie 2017

BenQ lansează ZOWIE CELERITAS II şi G-SR SE

Mihai Stescu27 iulie 2017

BenQ lansează EW2770QZ, primul monitor inteligent capabil să-şi regleze automat luminozitatea şi temperatura de culoare

Mihai Stescu26 aprilie 2017

HP Inc. lansează OMEN X, un desktop revoluţionar în categoria de gaming

Mihai Stescu17 august 2016

ADATA anunță lansarea SSD-urilor externe SE730, SC660 și SV620

Mihai Stescu22 iulie 2016

HP Inc. România a lansat HP BONUS CLUB, un program de loializare pentru clienţii HP

Mihai Stescu29 iunie 2016

NVIDIA lansează GameWorks SDK 3.1 pentru randare și simulări în timp real

Mihai Stescu15 martie 2016

Brother prezintă gama de scanere profesionale de mare volum

Mihai Stescu10 martie 2016