Evenimente

Moda și tehnologia își dau mâna la Romanian Design Week

Moda și tehnologia își dau mâna la Romanian Design Week

Da, se poate așa ceva. Și a ieșit ceva superb.
Intel și Lenovo prezintă la Romanian Design Week cel mai versatil laptop 2 în 1 de pe piață, prezentat în cadrul unei expoziții unice de modă și tehnologie.

Intel şi Lenovo prezintă la ediția de anul acesta la Romanian Design Week, un interactiv, care combină moda și tehnologia. Expoziția “Intel și Lenovo digitalizează istoria modei românești din ultimul secol” este realizată împreună cu 8 dintre cei mai apreciați bloggeri de stil și modă ai momentului, iar suportul tehnic este reprezentat de laptopurile 2 în 1, Lenovo YOGA® Pro 3, cu procesor Intel® Core™ M.

Expoziția constă în proiecții ale celor mai importante momente din istoria modei romanești din ultimii 100 de ani. Cei 8 bloggeri-curatori din proiect,

Ana Morodan, (anamorodan.com),
Ovidiu Mureşanu (ovidiumuresanu.com),
Alina Gherghe ( Imalinz.com),
Ioana Liliana Gheorghe (fashezine.com),
Liana Popa avetisiperoz.(avetisiperoz.ro),
Denisa Luntraru (fashioninmyeyes.com)
Ioana Voicu şi Claudiu Enescu (mauvert.com)
Gabriela Atanasov (sweetpaprika.ro),

au navigat prin amintirile, istoriile şi legendele ultimului secol, alegandu-şi cate un moment istoric preferat, reprezentativ în cultura urbană autohtonă.

Fie ca au ales să vorbeasca despre obiecte vestimentare care au facut istorie, precum ia tradiţională, (vedeta defilării Yves Saint Laurent din 1981, ilustrată şi de către Henri Matisse în unul din tablurile sale celebre), fie ca au descris personaje proeminente din folclorul românesc (ex. Maria Tanase) sau că s-au referit la evenimente emblematice româneşti (ex. Festivalul de la Mamaia), cei 8 curatori au readus la viaţă momente istorice, relevante, esențiale, ale culturii autohtone.

Alina Gherghe alinz.com Expo Intel & Lenovo RDW

Alina Gherghe alinz.com Expo Intel & Lenovo RDW

Fundalul acestor conversaţii personale, amintiri intime sau declaraţii aspirațional-stilistice, inspirate de trecut, a fost chiar simbolul tehnologiei de ultim moment, laptopul 2 în 1, Lenovo YOGA® 3 Pro, cu tehnologie Intel.

Caracterul interactiv al expoziției permite tuturor vizitatorilor acces rapid, tactil, la ecranul laptopului 2 în 1. Aceștia pot vizualiza și asculta individual, de câte ori doresc, orice testimonial îi interesează.

„Tehnologia devine nu doar funcțională, ci și stilată. Ne bucurăm să prezentăm noul laptop Lenovo YOGA® 3 Pro, cu tehnologie Intel, într-un cadru autohton elegant și inovator, precum Romanian Design Week„, a spus Manuela Ciugudean Toma, Marketing& PR Manager, Central Eastern Europe.

Ovidiu Muresanu ovidiumuresanu.com Expo Intel &Lenovo RDW

Ovidiu Muresanu ovidiumuresanu.com Expo Intel &Lenovo RDW

La rândul său, Aurel Netin, Country General Manager Lenovo Romania, a declarat: “Lenovo Yoga® 3 PRO este un fashion statement, un laptop cu personalitate cu un design iconic, cu rotirea ecranului la 360 de grade. După o şedinţă foto lifestyle de la Paris de luna trecută, Romanian Design Week vine ca o completare în integrarea tehnologiei stilate în viata noastră de zi de cu zi.”

Lenovo YOGA 3 Pro este singurul laptop 2 în 1 cu 4 moduri de dispunere (laptop, tabletă, cort si stand) din lume. În funcție de nevoile de utilizare, poate fi laptop clasic sau tabletă. Oferte ale produsului se găsesc în retail (aici, aici, aici, aici, aici și aici).

Conferința de presă în care a fost prezentat proiectul „Intel și Lenovo digitalizează istoria modei românești din ultimul secol” a avut loc pe 20 mai, în prezența celor 8 bloggeri-curatori. Pentru publicul larg, expoziția este deschisă la Hanul Gabroveni, Str Lipscani 86-88, până pe 24 mai a.c., între orele 10.00 – 22.00. Intrarea este gratuită.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Evenimente

InfiniTIFF: Samsung susține inovația și creativitatea în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania

Mihai Stescu14 mai 2018

Câștigătorul competiției SpaceX Hyperloop, vine la Bucharest Technology Week

Mihai Stescu14 mai 2018

Amazon lansează centrul de dezvoltare din București

Mihai Stescu9 mai 2018

MGT aduce în România cele mai noi soluţii de navigaţie din portofoliul companiei NAVITEL

Mihai Stescu27 aprilie 2018

Axis Open Day 2018 – un eveniment despre securitate inteligentă și implicațiile GDPR

Mihai Stescu26 aprilie 2018

Clever Taxi susține menținerea actualului regulament de transport taxi

Mihai Stescu29 martie 2018

Cinci tendinţe care modelează industria comerţului cu amănuntul în 2018

Mihai Stescu12 martie 2018

BASF invită liceenii să se înscrie în programul de experimente științifice Chemgeneration

Mihai Stescu9 martie 2018

Seoul Dynasty, favoriții ligii overwatch, se alătură echipei Razer

Mihai Stescu9 februarie 2018