Evenimente

Saint Gobain lansează jocul aniversar World350

Saint Gobain lansează jocul aniversar World350

Ce știți voi despre compania Saint-Gobain? Sper că nu atât de puțin ca și mine cel puțin până am citit comunicatul de presă de mai jos. Eu le-am văzut marca prima dată pe geamul mașinii mele. Am aflat atunci că sunt doi mari producători de geamuri auto în lume – unul din ei fiind Saint-Gobain. Mai știam că produc și diverse materiale izolante. Dar nu e doar atât.

 

În 2015, Saint-Gobain celebrează cea de-a 350-a aniversare, 350 de motive pentru a crede în viitor. Cu o vastă experienţă şi capacitate de inovaţie, Saint-Gobain, lider mondial în domeniul habitatului şi al materialelor de construcţii creează, produce şi distribuie materiale de construcţii performante, oferind soluţii inovatoare provocărilor critice ale prezentului: dezvoltare economică durabilă, eficienţă energetică şi protecţia mediului înconjurător.

Cu vânzări de 41 miliarde de Euro în 2014, Saint-Gobain operează în 64 de ţări şi are aproximativ 180.000 de angajaţi. Pentru mai multe informaţii despre Saint-Gobain, vizitaţi www.saint-gobain.com şi accesaţi contul de twitter @saintgobain.

În România, Saint-Gobain deține opt activități (Abrasives, Brodrene Dahl, Glass, Isover, MTI Impex, PAM, Rigips și Weber), având aproximativ 1.100 de angajați și operează 12 unități de producție în opt situri industriale situate în Brașov, Brănești, Călărași, Ploiești, Satu-Mare, Tulcea, Turda și Suceava.

Pentru mai multe amănunte, vizitaţi: www.saint-gobain.ro şi accesaţi contul de Facebook Saint-Gobain Romania.


Compania Saint-Gobain marcheaza aniversarea a 350 de ani de activitate prin lansarea jocului World350, o lume paralela in care totul trebuie construit de la zero.

Conceptul jocului: în urma unui avertisment de origine necunoscută, locuitorii planetei Pământ trebuie să se refugieze într-o lume paralelă, numită „World350„. În acea lume, totul trebuie să fie construit!

Cum se poate juca:
Jocul este format din patru platforme care îi permit jucătorului să construiască un nou habitat pentru pământeni, cu ajutorul unui material inovator, respectiv 350CUBE.

În laborator, selectați molecule pentru a realiza 350CUBE.
În fabrică, amestecați bine mineralele din minereu cu moleculele pentru a se realiza 350CUBE.
În zona de teleportare, desenați o parolă pentru a deschide ușa către World350 și teleportați oamenii împreună cu 350CUBE.
Pe World350, demolați rocile și înlocuiți-le cu 350CUBE. Odată implantat, acest nou material se va transforma în case.

În această lume, cel mai bun jucător nu este cel care demolează, ci acela care construiește! Cu cât te joci mai mult, cu atât mai multe persoane vor fi salvate!

Datorită platformelor sale independente, jocul le oferă tuturor celor care se joacă, libertatea de a progresa în universul lor preferat.

În onoarea celei de-a 350 aniversări, Saint-Gobain a creat acest joc video destinat publicului larg. Au fost necesare douăsprezece luni de colaborare intensă pentru a produce această lume.

World350 a fost proiectat și fabricat în Franța de către compania 3 h 33, compusă dintr-o echipă de designeri graficieni, dezvoltatori, muzicieni și un designer de joc.

World350 este un joc care funcționează atât pe tablete, cît și pe smartphone-uri (Android și iOS), și poate fi descărcat în mod gratuit oriunde în lume.
Noi caracteristici vor apărea pe tot parcursul anului.

Pentru a sufla în cele 350 lumânări ale Saint-Gobain, joacă World350!

World350 reprezintă unul dintre elementele de interes ale aniversării Saint-Gobain la nivel global. Alte elemente sunt expoziția virtuală – www.saint-gobain350years.com, pavilioanele itinerante futuriste care fac un turneu mondial și cartea aniversară, publicată de Albin Michel.

Veți putea juca World350 cu Occulus Rift, o cască de realitate virtuală, în pavilioanele itinerante montate de Saint-Gobain la Paris, în luna octombrie. Ne vedem acolo? 🙂

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Evenimente

Seoul Dynasty, favoriții ligii overwatch, se alătură echipei Razer

Mihai Stescu9 februarie 2018

Alătură-te misiunii Ariston Comfort Challenge!

Mihai Stescu12 decembrie 2017

iSTYLE deschide un nou magazin în Iași

Mihai Stescu26 august 2017

Şcoala gratuită de programare ACADEMY+PLUS se deschide la Bucureşti cu 120 de locuri disponbile

Mihai Stescu17 iulie 2017

Techsylvania 2017 – a început Hackathon-ul

Mihai Stescu17 iunie 2017

Invitați de la Amazon, Financial Times, MIT, Allianz Ventures, NVIDIA și SAP completează lista de speakeri pentru cea de-a 4-a ediție Techsylvania

Mihai Stescu7 iunie 2017

Samsung lansează concursul „eProfesor” prin care caută profesorii digitali ai anului

Mihai Stescu19 mai 2017

Hai cu mine la Techsylvania 2017 !

Mihai Stescu25 aprilie 2017
Extender WiFI AC1200 DAP1620

Concurs D-Link cu ocazia aniversării a 30 de ani

Mihai Stescu28 octombrie 2016