Tablete

Din nou la navigație offline, cu tableta Navitel T500 3G

Din nou la navigație offline, cu tableta Navitel T500 3G

Într-o eră a comunicațiilor prin internet, mi-am pus și eu această întrebare, așa cum mi-au pus-o mai mulți prieteni, când am vorbit despre tableta Navitel T500 3G, dotată cu softul de navigație omonim.

Răspunsul nu poate fi cel al lui Edmund Hillary (pentru că există) ci tinde să înglobeze mai multe considerente pe care utilizatorii obișnuiți de aplicații de navigare nu le iau în considerare.

Înainte de a vă prezenta tableta Navitel T500 3G, aș vrea să mă refer puțin la aceste considerente, pentru care unii utilizatori ar dori să folosească aplicația de navigație offline.

În primul rând, hărțile aplicației Navitel nu sunt hărți cumpărate de la alți provideri de servicii topografice. Ele sunt înregistrate de angajați și colaboratori ai Navitel care străbat zonele acoperite în lung și în lat, pentru a permite o precizie cât mai bună a hărții.

În al doilea rând pentru că hărțile sunt actualizate cu simțul răspunderii și odată achiziționată aplicația, ai garantate 4 update-uri pe an. Mai mult, inclusiv utilizatorii pot înregistra și trimite producătorului  informații despre anumite rute neacoperite.

Apoi, multe drumuri secundare nu sunt tratate așa cum trebuie de hărțile giganților online. Iar în țările unde roamingul nu este ieftin (de exemplu în afara Uniuni Europene), a avea o hartă offline bine pusă la punct este ceva obligatoriu.

Pentru cei pasionați de aventură și călătorii exotice, Navitel acoperă multe zone din fosta Uniune Sovietică, mări și oceane (pentru navigație marină și aeriană).

Iată câteva caracteristici ale aplicației, inclusiv funcții care sunt asistate de conexiunea la internet:

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tablete
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Tablete

Ipad Pro își dezvaluie secretele prietenilor de la ifixit.com

Mihai Stescu23 noiembrie 2015
Galaxy Tab S2_White

Samsung a lansat Galaxy Tab S2

Mihai Stescu21 iulie 2015