Despre acest blog

Salut!

Sunt Mihai Stescu –  tată, soț, inginer și cu voia voastră blogger. Scriu pe blogul meu mihai.stescu.ro despre toate lucrurile care mi se par interesante. În 2015 am primit invitația prietenilor de la Kooperativa 2.0 să gestionez acest blog.

Blogdetehnologie.ro își propune să devină cel mai prietenos blog de tehnologie din România. Pentru mine, tehnologie înseamnă mult mai mult decât IT&C, zonă acoperită de foarte multe bloguri pe care le citim și apreciem.

Mi-am propus să abordez un spectru foarte larg de domenii și subiecte care țin de tehnologie, pentru că aceasta începe să își facă simțită prezența în mai toate aspectele vieții noastre.

Veți găsi pe acest blog știri despre tehnologie, comunicate de presă din domeniu dar și articole personale scrise așa cum știu mai bine.

Am și o secțiune de reviewuri, pe care scriu experiența mea cu dispozitive și gadgeturi care ajung la mine pentru a le testa. Nu fac clasamente, nu urmăresc doar aspecte de performanță la ele. Nu veți găsi la mine doar fișe tehnice ci mai ales cum m-am simțit folosind acel aparat și ce cred eu despre el.

Dacă doriți să scriu despre un produs tehnic pe care îl promovați, trebuie să știți că o voi face doar dacă acel produs mi se pare util și pot să-l testez cu adevărat. Mai mult, voi scrie despre el părerea mea sinceră, pe care vreau cu adevărat să o transmit celor care mă citesc.

Îmi puteți trimite propuneri folosind informațiile din pagina de contact.

Blogdetehnologie.ro face parte din rețeaua de bloguri de nișă Kooperativa 2.0 și a apărut din pasiunea mea pentru știință, tehnologie și blogging a dar și a colegilor din echipa Kooperativa 2.0: Cristian China-Birta, Vlad Dulea, Cristian Florea