Tehnologii

NeoTech, un nou proiect cripto românesc, bazat pe tehnologii digitale inovative Smart City

NeoTech, un nou proiect cripto românesc, bazat pe tehnologii digitale inovative Smart City

NeoTech, un nou start-up românesc în domeniul criptomonedelor, a lansat la sfârșitul săptămânii trecute pe piață platforma digitală neotech.finance, prin care oferă acces investitorilor la achiziția monedei virtuale (simbol NEOT) în faza de presales.

Contractul inteligent este dezvoltat pe platforma Binance Smart Chain, fiind avute în vedere integrări accelerate cu alte infrastructuri blockchain, prin punți de legătură. Prețul de pornire este de 0.25 USD până la data de 10 noiembrie, urmând ca în a doua lună să fie ajustat la 0.50 USD. În a treia lună va deveni 0.75 USD, în anticiparea listării avantajoase pe piețele de tranzacționare descentralizată.

În primul trimestru al anului 2022 contractul inteligent va trece la etapa de vânzare publică pe o serie de platforme de trading internaționale. NEOT are un total token supply de 250 milioane de unități care vor fi distribuite în mod echitabil în vederea susținerii proiectului. NeoTech pune la dispoziție investitorilor un Whitepaper detaliat, accesibil pe site-ul platformei neotech.finance.

Dorim ca prin acest token să oferim oportunități de investiții smart atât pentru români, cât și pentru investitori la nivel mondial. Vorbim, în ultimii ani, din ce în ce mai mult despre digitalizare și orașe inteligente și constatăm o dezvoltare exponențială post-pandemie în acest domeniu. Cu siguranță tehnologia blockchain, aplicată soluțiilor de digitalizare de tip Smart City, va revoluționa modul în care se vor dezvolta orașele noastre.” – a declarat Doru Borșan, CEO NeoTech.

Contractul inteligent a fost conceput cu o utilitate în piața reală. Pe viitor, el va putea fi utilizat în achiziționarea serviciilor Smart Cities Technologies SE (în România prin NeoTech City), companie din domeniul tehnologiilor digitale smart city și a inteligenței artificiale. Planurile pe termen scurt și mediu sunt integrarea tehnologiilor NFT (non-fungible tokens) dezvoltate intern, oferirea unei platforme integrate incluzând un portofel digital și o bursă proprie de tranzacționare a tehnologiilor create.

Nu doar pentru România, ci pentru lumea întreagă, tehnologiile și proiectele de tip ‘smart city’ sunt prioritare. Pandemia a accelerat digitalizarea și din ce în ce mai multe zone din sectoarele public și privat dezvoltă și implementează ecosisteme creativ-inteligente. Suntem într-o rețea mondială, cu proiecte și finanțări de miliarde de euro. România este pe aliniamentul smart și salut NEOT, prima criptomonedă cu o extensie puternică și aplicabilitate reală în tehnologii care azi aduc plus valoare atâtor comunități din România și din străinătate.” – a declarat Ioan Gâf Deac, Smart City Strategy Expert.

Fondatorul NeoTech este Doru Borșan, un om de afaceri român, premiat drept „CEO of the year” la Gala Premiilor Smart City Industry din 2018. Acesta a înființat compania Smart Cities Technologies SE cu sediul în Munchen, Germania, cu un capital social de 15 milioane de Euro. Compania își propune dezvoltarea activității în perioada următoare și extinderea operațională la nivel global. Necesitatea implementării tehnologiilor digitale Smart City a devenit o prioritate a vieții cotidiene.

Pentru mai multe informații despre proiect, accesați platforma neotech.finance sau conturile de socializare Neotech (Facebook, LinkedIn, Telegram, Twitter).

 

View Comments (1)

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tehnologii
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Tehnologii

Samsung Electronics anunță inițiativele pentru 2022 care fac electrocasnicele mai prietenoase cu mediul înconjurător

Mihai Stescu10 ianuarie 2022

Mobilitatea nevăzătorilor, mai accesibilă cu .lumen

Mihai Stescu2 decembrie 2020

Apă din aer pentru situații de urgență (P)

Mihai Stescu10 aprilie 2020

Synology susţine efortul companiilor de a organiza lucrul de acasă pentru angajaţii lor

Mihai Stescu30 martie 2020

Un nou serviciu de transfer fisiere – Smash

Mihai Stescu28 iunie 2018

Caterpillar: „New Range. New Rules.” în România prin Bergerat Monnoyeur

Mihai Stescu14 mai 2018

Quail Digital crește productivitatea și calitatea serviciului oferit clientului în retail

Mihai Stescu10 aprilie 2018

Quail Digital – o soluție de comunicare ideală cu impact imediat în experiența clienților

Mihai Stescu5 februarie 2018

BenQ invită vizitatorii ISE 2018 să descopere cele mai inovatoare dispozitive şi tehnologii de afişaj

Mihai Stescu15 ianuarie 2018