Entertainment

Proiectorul de gaming BenQ X3000i a câștigat premiul EISA

Proiectorul de gaming BenQ X3000i a câștigat premiul EISA

BenQ, lider mondial pe piața de videoproiectoare, anunță cu mândrie că proiectorul său de gaming, model X3000i, a câștigat prestigiosul premiu EISA. Datorită abilităților sale de gaming, X3000i este premiat cu distincţia “EISA GAMING PROJECTOR 2022-2023 în categoria Home Theatre Display&Video”.

Juriul EISA a ales proiectorul X3000i drept câștigător al premiului spunând: 

EISA aplaudă abilitățile de gaming ale proiectorului, precum sursa de lumină cu patru LED-uri pentru a oferi o luminozitate de 3000 ANSI Lumeni, tehnologia pixel shifting DLP și rezoluția 4K. Pasionaţii de jocuri vor aprecia Fast Mode, un mod preconfigurat care oferă un timp de răspuns de 4ms la rezoluţie Full HD și 240Hz, sau 16ms la rezoluție 4K și 60Hz, dar și cele trei moduri de joc optimizate pentru diferite genuri. X3000i oferă o redare luminoasă și fluidă a filmelor, cu culori bogate datorită tehnologiei CinematicColor™ de la BenQ, care oferă 100% spectru de culoare DCI-P3. Stick-ul cu Android TV și difuzoarele stereo integrate ajută la transformarea lui X3000i într-un pachet complet de divertisment.”

Reprezentând aproximativ 60 dintre cele mai apreciate reviste electronice de larg consum din 30 de țări din întreaga lume, Expert Imaging and Sound Association (EISA) a acordat premii din 1982 celor mai inovatoare, avansate și de ultimă generație produse din categoriile lor. 

“Faptul că proiectorul nostru de gaming X3000i a fost recunoscut pentru abilitățile sale de gaming este o mare onoare pentru noi” spune Steve Chu, Președintele BenQ Europa. “Nu doar că X3000i este un proiector foarte versatil, dar acesta subliniază și eforturile BenQ de a crea produse inovatoare pentru utilizatorii săi și de a le oferi dispozitive de înaltă calitate”, continuă Chu. “Pentru noi, aceasta este a șaptea oară când această asociație de renume onorează proiectoarele BenQ pentru cea mai bună calitate în categoriile lor. Acest lucru ne arată că mergem pe drumul cel bun pentru clienții noștri.”

Jocurile sunt redate folosind 100% din spectrul de culoare DCI-P3, susţinut de tehnologia CinematicColor™ de la BenQ. Imaginea este acompaniată de un sunet susţinut de sistemul audio de la treVolo şi un input lag de doar 4ms, permițând gamerilor să se bucure de realismul din jocurile open-world. 

Pentru o experiență de gaming cu adevărat captivantă, X3000i introduce jucătorii în intriga jocului printr-o gamă de  culorile autentice și echilibrate, rezoluția 4K, luminozitatea de 3000 ANSI Lumeni şi un contrast ridicat de 500.000:1 cu algoritmi Dynamic Black. Nu lipseşte de aici nici suportul HDR10/HLG, care asigură performanțe vizuale pregătite pentru viitor, în timp ce sursa de lumină cu 4 LED-uri și calibrare automată a culorii garantează ani buni de utilizare. În plus, toate acestea sunt combinate cu un control fără lag oferit de un timp de răspund de doar 4ms la o rată a cadrelor de 240Hz. 

Imaginile de calitate au nevoie și de un sunet pe măsură, de aceea X3000i integrează un sistem audio stereo cu difuzoare de 5W, reglate de echipa audio treVolo de la BenQ și îmbunătățite de Bongiovi DSP (procesor de semnal digital) cu o dinamică și detalii sonore excelente pentru un sunet 3D. Pentru o experiență audio superioară, sunetul poate fi transmis unui sistem extern folosind HDMI eARC. 

Realitatea tuturor interacțiunilor poate fi descoperită în continuare prin jocurile FPS, eSports sau open-world, deoarece X3000i este echipat cu moduri de joc prestabilite și special concepute pentru fiecare tip de joc. Profunzimea, claritatea, definiția și prezența muzicii de fundal cu bas profund, voci clare, pași care se apropie, sunt detalii pe care jocurile le oferă și proiectorul le pune în evidență. Aceste setări calibrate cu atenție sunt aplicabile și la modelele TK700STI și TK700, completând astfel gama de proiectoare dedicate jocurilor. 

BenQ X3000i oferă un design dinamic ce se potriveşte perfect în orice sală de gaming, un zoom reglabil de 1.3x, keystone 2D, conectivitate AV avansată, dar și o sursă de lumină formată din 4 LED-uri care oferă 30.000 ore de funcționare sau 10 ani, fără a fi nevoie de înlocuirea lămpii. 

X3000i este disponibil la un preț recomandat de 1999 euro. Pentru mai multe informații vizitaţi pagina produsului accesând acest link

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Entertainment
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Entertainment

Televizoarele Samsung QLED și Lifestyle 2022 recunoscute de institutele de top de certificare globale pentru confortul ochilor, siguranța și acuratețea culorilor

Mihai Stescu13 decembrie 2021

Montajul video și streamingul sunt mai facile cu ATEN UC3022 și aplicația ATEN OnAir Lite

Mihai Stescu3 iunie 2021
Kingston FURY Renegade DDR4 RGB

Kingston anunță noul brand pentru gaming: Kingston FURY

Mihai Stescu3 iunie 2021

BenQ anunţă noile videoproiectoare Home Cinema 4K HDR, echipate cu sistem de operare Android TV

Mihai Stescu15 decembrie 2020

PC Garage oferă cadou o pereche de căști pentru gaming

Mihai Stescu3 septembrie 2020

TH685 este noul proiector BenQ pentru gaming

Mihai Stescu27 mai 2020

Televizorul inteligent 4K Gazer TV43-US2G cu Android

Mihai Stescu13 noiembrie 2019

Televizoarele smart Samsung vor integra iTunes Movies & TV Shows, cât și AirPlay 2 începând cu primăvara lui 2019

Mihai Stescu8 ianuarie 2019

Trust Gaming lansează modelul Kusan, un nou mouse de gaming dezvoltat împreună cu EPSILON eSports

Mihai Stescu8 februarie 2018