Entertainment

BenQ anunţă noile videoproiectoare Home Cinema 4K HDR, echipate cu sistem de operare Android TV

BenQ anunţă noile videoproiectoare Home Cinema 4K HDR, echipate cu sistem de operare Android TV

BenQcompanie recunoscută pe plan mondial pentru inovații în domeniul soluțiilor de imagine și numărul unu pe piața proiectoarelor DLP, anunță noua sa gama de proiectoare Home Cinema Smart, echipate cu sistem de operare Android TV. Astfel, noua gamă include trei noi modele, W2700i, TK850i și TH685i. Acestea oferă acces la toate filmele, serialele și spectacolele disponibile în Google Play.

De asemenea, oferă capabilităţi wireless, conținut exclusiv pentru copii şi funcționare hands-free. Astfel, noua gamă este capabilă să satisfacă toate cerinţele unui pasionat de Home Cinema, totul într-un sigur pachet. 

Un centru de divertisment versatil, disponibil printr-o simplă apăsare de buton

Noile proiectoare BenQ inteligente sunt certificare de Google Android TV. Cu acest sistem de operare, puteți accesa conținutul preferat mult mai simplu, având acces la tot conținutul din Google Play Store (muzică, filme, seriale, sporturi, etc.) fără să fie nevoie să utilizaţi un cablu. 

Pentru aceste noi modele, BenQ a ridicat ştacheta la un nivel de Hollywood prin tehnologia CinematicColorTM, oferind totodată și o luminozitate foarte ridicată de 2000 şi respectiv 3000 ANSI Lumeni. Datorită acestei luminozităţi ridicate, noile videoproiectoare sunt perfecte chiar şi pentru camerele luminate. Ele sunt o completare excelentă sau un upgrade perfect pentru orice tip de sufragerie sau centru de divertisment. 

BenQ a creat aceste trei modele pentru a acoperi nevoile diferite ale utilizatorilor. W2700i oferă o proiecție 4K HDR și este ideal pentru streaming de filme și emisiuni TV la calitate premium. TK850i dispune de aceeași rezoluţie 4K și tehnologie HDR, dar este adresat competițiilor sportive, oferind culori excelente la luminozitate ridicată, dar și un mod dedicat pentru sport. TH685i este un proiector all-in-one cu rezoluție 1080p și tehnologie HDR, perfect pentru divertisment, de la gaming şi până la streaming de filme. 

Conținut sigur pentru copii și control parental

Noile modele BenQ vin echipate cu aplicația exclusivă FamiLand, care oferă acces la conținutul adecvat copiilor de pe Youtube. Controlul parental gestionează timpul de proiecție și, de asemenea, ajută la crearea unei liste de redare pentru copii din conținutul disponibil. 

Casting direct de pe orice platformă

Datorită includerii unui modul wireless, noile videoproiectoare permit conectivitatea prin Airplay sau Chromecast, pentru a transmite conținutul video direct de pe dispozitivele mobile. Cu tehnologia de proiecție wireless, utilizatorii pot proiecta filme, emisiuni TV, muzică, sport sau fotografii, direct de pe dispozitivele mobile sau laptop-uri, fără a achiziționa un dispozitiv de streaming suplimentar. 

Streaming nelimitat wireless, o proiecție imensă și vizibilitate excelentă chiar și într-o cameră puternic luminată, combinat cu confortul de acasă, înseamnă o experiență premium pentru toată familia. Noile videoproiectoare BenQ aduc divertismentul de calitate în casele oamenilor și oferă acces rapid și simplu la conținutul multimedia datorită sistemului de operare Android TV. 

Pentru mai multe detalii despre noile proiectoare accesaţi link-urile de mai jos:

https://www.benq.eu/en-eu/projector/cineprime-home-cinema/w2700i.html

https://www.benq.eu/en-eu/projector/home-entertainment/tk850i.html

https://www.benq.eu/en-eu/projector/home-entertainment/th685i.html

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Entertainment
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Entertainment

Proiectorul de gaming BenQ X3000i a câștigat premiul EISA

Mihai Stescu18 august 2022

Televizoarele Samsung QLED și Lifestyle 2022 recunoscute de institutele de top de certificare globale pentru confortul ochilor, siguranța și acuratețea culorilor

Mihai Stescu13 decembrie 2021

Montajul video și streamingul sunt mai facile cu ATEN UC3022 și aplicația ATEN OnAir Lite

Mihai Stescu3 iunie 2021
Kingston FURY Renegade DDR4 RGB

Kingston anunță noul brand pentru gaming: Kingston FURY

Mihai Stescu3 iunie 2021

PC Garage oferă cadou o pereche de căști pentru gaming

Mihai Stescu3 septembrie 2020

TH685 este noul proiector BenQ pentru gaming

Mihai Stescu27 mai 2020

Televizorul inteligent 4K Gazer TV43-US2G cu Android

Mihai Stescu13 noiembrie 2019

Televizoarele smart Samsung vor integra iTunes Movies & TV Shows, cât și AirPlay 2 începând cu primăvara lui 2019

Mihai Stescu8 ianuarie 2019

Trust Gaming lansează modelul Kusan, un nou mouse de gaming dezvoltat împreună cu EPSILON eSports

Mihai Stescu8 februarie 2018