Entertainment

PC Garage oferă cadou o pereche de căști pentru gaming

PC Garage oferă cadou o pereche de căști pentru gaming

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru pasionații de gaming şi tehnologie, oferă gratuit o pereche de căști Redragon Zeus 2 H510 sau ASUS TUF Gaming H7, la comenzile care includ orice sistem de gaming PC Garage sau FirstGear împreună cu orice scaun de gaming din ofertă.

Astfel, în perioada 1-20 Septembrie, în funcţie de valoarea comenzii formate dintr-un sistem de gaming si un scaun de gaming, clienţii PC Garage vor primi cadou una din cel două căşti. Pentru comenzi cu valoare totală mai mică sau egală cu 3.000 RON,sunt oferite cadou căştile Redragon Zeus 2 H510(în valoare de 279,99 RON), în timp ce pentru comenzile ce depăşesc 3.000 RON, sunt oferite cadou căștile ASUS TUF Gaming H7(în valoare de 549,99 RON).  

O pereche de căști bună este foarte importantă mai ales în sesiunile online de gaming. Pe lângă izolarea fonică și confortul oferit în orele de joc prelungite, căștile iţi pot îmbunătăţi șanse de câștig, dacă sunt de calitate. Spațialitatea din joc, faptul ca poți determina poziția adversarului doar ascultând pașii cu atenție, sunt doar câteva dintre avantajele oferite de o pereche bună de căști pentru gaming. 

Redragon Zeus 2 H510 este un model ce oferă un sunet 7.1 Surround, ceea ce înseamnă ca poți percepe sunetul din joc cu o precizie mai bună. Microfonul poate fi detașat atunci când nu te joci, iar difuzoarele de 53mm oferă o gamă largă de frecvențe si un sunet foarte clar. Cupele moi și banda de susținere oferă un confort îndelungat în sesiunile prelungite de gaming, iar telecomanda atașată pe fir permite un control rapid. 

ASUS TUF Gaming H7 sunt căști wireless extrem de confortabile ce integrează două antene wireless, oferind o stabilitate excelentă a semnalului. Căștile sunt compatibile cu PC, Mac si PlayStation 4, cupele sunt extrem de moi, iar pentru persoanele care poartă ochelari, H7 oferă canale speciale pentru a reduce presiunea asupra ramei de ochelari.

În ceea ce priveşte oferta de sisteme, modelele PC Garage și FirstGear sunt construite cu cea mai mare atenție la detalii și sunt testate în cele mai populare jocuri ale momentului. 

Printre produsele disponibile în ofertă, se numără:

  • Sistem de gaming Balaur by HyperX – AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, 16GB DDR4, 500GB SSD, RX 5500XT 8GB GDDR6, iluminare RGB 
  • Sistem gaming Raptor5 – AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, 8GB DDR4, 960GB SSD, GTX 1660, iluminare RGB 
  • Sistem FirstGear Gaming Shield – Intel i3-9100F 3.6GHz Coffe Lake, 8GB DDR4, 240GB SSD, RX 570 8GB GDDR5, iluminare RGB 
  • Scaun gaming Inaza Cobra Negru – Are un spătar fix şi oferă reglaj pe înălțime, precum şi opţiuni de înclinare. Greutate maximă admisă este de 110kg. 
  • Scaun gaming Inaza Raven Negru– Este un scaun pentru cei cu “greutate”, cu un maxim admis de 130kg. Spătarul este reglabil, iar cele doua perne din dotare sunt detaşabile. 
  • Scaun gaming Noblechairs EPIC Negru – Este un scaun ce inspiră rezistenţă şi stabilitate încă de la prima vedere. Structura sa metalică, pe cadru de oţel, permite o greutate maximă de 120kg, în timp ce pielea sintetică de calitate îi dă un aer elegant. Opţiunile de reglaj sunt multiple, de la mânere ajustabile pe toate cele patru direcţii şi până la un spătar ce poate fi poziţionat la un unghi ce variază între 90 – 135 grade. 

Toate acestea pot fi pentru mulţi un exerciţiu de pregătire pentru jocurile ce se vor lansa în perioadă următoare.  https://youtu.be/mvgNZR9Ke9U

Despre PC Garage

Înființat în 2005, PC Garage este unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România. Acesta numără peste 30 000 de produse active, peste 250 000 de clienți înregistrați și reprezintă un reper pentru toți cei pasionați de produsele IT. Tot din pasiune a fost creat și forumul My Garage definit ca fiind comunitatea pasionaților de hardware, overclocking, modding și cai putere. Comunitatea My Garage înregistrează peste 60 000 de membri, aproximativ 450 000 vizite în fiecare lună și peste 1400 recenzii realizate de clienții PC Garage. Filosofia de afaceri a PC Garage presupune să ofere clienților săi, pe lângă produsele din ofertă, servicii specializate și de calitate.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Entertainment
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Entertainment

Proiectorul de gaming BenQ X3000i a câștigat premiul EISA

Mihai Stescu18 august 2022

Televizoarele Samsung QLED și Lifestyle 2022 recunoscute de institutele de top de certificare globale pentru confortul ochilor, siguranța și acuratețea culorilor

Mihai Stescu13 decembrie 2021

Montajul video și streamingul sunt mai facile cu ATEN UC3022 și aplicația ATEN OnAir Lite

Mihai Stescu3 iunie 2021
Kingston FURY Renegade DDR4 RGB

Kingston anunță noul brand pentru gaming: Kingston FURY

Mihai Stescu3 iunie 2021

BenQ anunţă noile videoproiectoare Home Cinema 4K HDR, echipate cu sistem de operare Android TV

Mihai Stescu15 decembrie 2020

TH685 este noul proiector BenQ pentru gaming

Mihai Stescu27 mai 2020

Televizorul inteligent 4K Gazer TV43-US2G cu Android

Mihai Stescu13 noiembrie 2019

Televizoarele smart Samsung vor integra iTunes Movies & TV Shows, cât și AirPlay 2 începând cu primăvara lui 2019

Mihai Stescu8 ianuarie 2019

Trust Gaming lansează modelul Kusan, un nou mouse de gaming dezvoltat împreună cu EPSILON eSports

Mihai Stescu8 februarie 2018