Telefoane mobile

Echipa ThePhoneGeeks de la EuroGSM ne sfătuiește cum să ne recuperăm datele din telefoane

Echipa ThePhoneGeeks de la EuroGSM ne sfătuiește cum să ne recuperăm datele din telefoane

Probabil că nu vă veți salva datele în cloud decât după ce veți trece printr-un dezastru când vă veți uita uimiți la telefonul vostru cu sistem de operare Android sau Apple de pe care au dispărut total sau parțial informațiile voastre, fotografii, documente etc.
Specialiștii ThePhoneGeeks ai EuroGsm ne infomează că exista aplicații de recuperare a datelor din telefoanele Android. Cu astfel de aplicații se pot recupera datele din ambele partiții ale memoriei telefonului, pe care le-ați remarcat desigur explorându-l cu orice manager de fișiere. Puteți folosi aplicații gen  Recuva, iCare Data Recovery sau Pandora Recovery, care odata instalate pe un PC, vă ajută să să vă recuperați datele pierdute.
”Dacă vorbim de documente foarte importante, este de preferat sa apelăm la un centru specializat, deoarece, cu aceste programe care se pot folosi în mod gratuit, putem să compromitem documentul, mai ales dacă nu suntem foarte pregătiți în acest domeniu”, a precizat Adriana Vlad – ThePhoneGeeks.
Pentru dispozitive Apple, la care informașiile sunt criptate, recuperarea este mai complicată și atunci se folosește un soft numit Recover Trashed Data.
În cazul în care datele pierdute provin dintr-un card de memorie, pentru recuperare se pot folosi programe gen PC Inspector Smart Recovery, PhotoRec, Digicam Photo Recovery sau Power Data Recovery. Aceste programe sunt ușor de utilizat, cu diverse scenarii și tempate-uri de recuperare, care după conectarea cardului de memorie, rularea programului, selectarea partiției și fișierele care se doresc a fi recuperate, salvează informațiile într-un nou folder.
Câteva cuvinte despre ThePhoneGeeks și EuroGsm:

ThePhoneGeeks este divizia EuroGsm specializată în rezolvarea problemelor legate de telefonia mobilă, membrii echipei având rolul de a da sfaturi clienților şi de a încuraja utilizarea corectă și la capacitate maximă a dispozitivelor mobile.

EuroGsm este compania specializată telecom, fiind unul dintre cei mai mari retaileri, cu o reţea de magazine extinsă la 113 unități și 81 de orașe în cei 18 ani de existență. Compania aduce pe piață, atat în magazine cât și online pe www.eurogsm.ro, cele mai noi tendințe în domeniul comunicării mobile, telefoane de ultimă generație, accesorii și o gamă variată de servicii, precum plata facturilor, abonamente de voce sau date.

 

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Telefoane mobile
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Telefoane mobile

A doua generație a camerei Hasselblad pentru mobil, disponibilă pe OnePlus 10 Pro odată cu lansarea de pe 11 ianuarie

Mihai Stescu10 ianuarie 2022

realme intră în lupta pentru megapixeli, cu noua camera de 108 MP

Mihai Stescu5 martie 2021

Bilanț excelent pentru realme

Mihai Stescu20 ianuarie 2021

Noile Galaxy Buds Pro oferă un sunet epic în fiecare moment

Mihai Stescu14 ianuarie 2021

Samsung Galaxy S21 Ultra: Experiența supremă pe un smartphone conceput pentru a fi epic

Mihai Stescu14 ianuarie 2021

Telefoanele realme 6 disponibile în România

Mihai Stescu7 ianuarie 2021

O experiență plăcută la Clinica GSM (P)

Mihai Stescu2 decembrie 2020

Seria Galaxy A de la Samsung a fost prezentată oficial în România

Mihai Stescu26 iunie 2020

Samsung Galaxy A9 lansat oficial în România

Mihai Stescu12 noiembrie 2018