Gaming

Kingston FURY devine partener G2 Esports ca furnizor oficial de memorii pentru gaming

Kingston FURY devine partener G2 Esports ca furnizor oficial de memorii pentru gaming

Kingston FURY, divizia de gaming pentru Kingston Technology Company, Inc., lider pe piața mondială de soluții de memorie și tehnologie, anunță parteneriatul încheiat cu una dintre cele mai importante mărci de divertisment și esports din lume, G2 Esports, ca furnizor oficial de memorii și soluții de stocare pentru gaming. Puterea jucătorilor legendari ai G2 va fi dezlănțuită cu ajutorul modulelor DRAM și al SSD-urilor de înaltă performanță Kingston FURY, pentru a spori performanța sistemelor lor. 

Kingston a recunoscut întotdeauna forța pe care o are gaming-ul, de aceea a fost mereu un susținător constant și un sponsor constant al echipelor de esport. Deși acesta este începutul unui parteneriat între Kingston FURY și G2 Esports, nu este prima dată când Kingston colaborează cu fondatorul său, Carlos ‘Ocelote’ Rodríguez. Fostul jucător profesionist de la SK Gaming este familiarizat cu puterea oferită de produsele Kingston, având experianţă de utilizare cu gama HyperX.

„Kingston a reintrodus recent gama sa de memorii odată cu lansarea Kingston FURY, concepute având în atenție pasionaţii de jocuri și entuziaștii, așa că suntem foarte încântați să urăm bun venit G2 în familia Kingston”, a declarat Robert Allen, director de marketing, Kingston EMEA„Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm din nou cu Carlos și G2, în timp ce ne prezentăm din nou produsele către fanilor lor.”

 „Kingston a fost alături de mine de cel mai mult timp, atât ca partener, cât și ca hardware pe care de ani de zile l-am utilizat pentru a juca și lucra”, a declarat Carlos ‘Ocelote’ Rodriguez, fondator și CEO al G2 Esports„Îmi place brandul, oamenii lor și atitudinea orientată către viitor pe care par să o aibă în tot ceea ce creează.”

Kingston se alătură listei de parteneri în continuă extindere a G2. Fanii pot aștepta cu încredere din partea ambelor brand-uri un conținut dedicat și creativ. 

Pentru mai multe informații vizitați kingston.com/gaming.

Kingston poate fi urmărit pe  

YouTube    Instagram      

Facebook   LinkedIn   

Twitter    Kingston Is With You

Despre Kingston Technology Europe Co LLP  

Kingston Technology Europe Co LLP şi Kingston Technology Company, Inc., fac parte din acelaşi grup (“Kingston”). Kingston este cel mai mare producător independent de memorii din lume. De la centre de date la laptop-uri şi PC-uri sau dispozitive IoT, Kingston oferă soluţii folosite pentru stilul de viaţă, lucru şi joacă. Cei mai mari producători de computere din lume și companiile de găzduire în cloud depind de Kingston pentru nevoile lor de fabricație, iar pasiunea noastră alimentează tehnologia utilizată de lume în fiecare zi. Ne străduim dincolo de produsele noastre să vedem imaginea de ansamblu, să satisfacem nevoile clienților noștri și să oferim soluții care fac diferența. 

Pentru a afla mai multe despre filozofia noastră Kingston Is With You, vizitați www.kingston.com  

Despre G2 ESPORTS

G2 este una dintre cele mai importante mărci de divertisment și esporturi din lume. G2 a fost co-fondat în 2015 de legendarul jucător de League of Legends devenit proprietarul echipei, Carlos ‘Ocelote’ Rodriguez, și veteranul antreprenor și investitor în esporturi, Jens Hilgers.

În ultimii cinci ani, G2 a construit o bază globală de peste 35 de milioane de fani din EMEA, America de Nord, America Latină și Asia Pacific. Mărcile internaționale recunosc din ce în ce mai mult oportunitățile pe care esporturile le pot oferi pentru a accesa un public tânăr implicat. În prezent, G2 a câștigat aprecierea partenerilor săi comerciali strategici precum BMW, Logitech G, Philips, Red Bull, Twitch, Pringles și Mastercard.

G2 are o comunitate loială de peste 1,3 milioane de follower-i pe Instagram și peste 1,2 milioane de follower-i pe Twitter care urmărește fiecare întorsătură a aventurii clubului de-a lungul calendarului mondial de esports.

Mai multe informații sunt disponibile la: https://g2esports.com

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Gaming
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Gaming

Monitorul de gaming Philips Evnia reinventează regulile jocului

Mihai Stescu20 ianuarie 2023

Un set de gaming SPC Gear inedit: tastatura Omnis Kalih GK650K și mouse Lix SPG051

Mihai Stescu18 octombrie 2022

Ce le-a plăcut gamerilor din România în 2021

Mihai Stescu10 ianuarie 2022