Telefoane mobile

Lumia 950 şi Lumia 950 XL sunt acum disponibile în România

Lumia 950 şi Lumia 950 XL sunt acum disponibile în România

Microsoft anunţă astăzi disponibilitatea pe piaţa locală a modelelor Lumia 950 şi Lumia 950 XL, primele telefoane care folosesc Windows 10 nativ. Vârfurile de gamă din portofoliul Lumia oferă utilizatorului o experienţă familiară și unitară, aceeași pe toate dispozitivele Windows, inclusiv funcţiile inovatoare Windows Hello beta pentru Lumia, care oferă autentificare prin citirea irisului, şi Continuum pentru telefoane.
Lumia 950 şi Lumia 950 XL, inovaţiile de top din gama Microsoft, au o putere de procesare de ultimă generaţie și sunt dotate cu ecrane HD de excepție, cameră foto PureView de 20 megapixeli cu Flash triplu LED, care înregistrează clipuri video la rezoluţie 4K.

Clienţii din România pot achiziţiona vârful de gamă Lumia începând cu luna curentă de la partenerii locali, atât magazine retail, cât și cei trei operatori de telefonie mobilă – Orange, Telekom și Vodafone.

Lumia 950 şi Lumia 950 XL sunt concepute pentru oameni care îşi doresc cele mai productive smartphone-uri cu cel mai productiv sistem de operare încorporat. Profesioniştii care folosesc tehnologii mobile și îşi doresc un telefon premium, care poate funcţiona și ca un PC, au acum partenerul perfect pentru dispozitivele lor care rulează deja Windows 10 – Lumia 950 şi Lumia 950 XL.
Cu Windows 10 şi funcţii precum Continuum pentru telefon, e mai ușor ca niciodată să realizezi mai mult cu ajutorul telefonului, fie că te afli la birou, acasă sau pe drum.

Lumia 950 şi Lumia 950 XL: terminale premium performante

  • Lumia 950 şi Lumia 950 XL sunt primele telefoane Lumia care vin cu Windows 10 pre-instalat – oferind utilizatorului o experienţă familiară și unitară, aceeași indiferent de dispozitivul cu Windows utilizat, de la aplicaţii cheie, precum Office-ul integrat, la acces către întreg conţinutul prin OneDrive şi cloud.
  • Atât Lumia 950, cât şi Lumia 950 XL au funcţia Continuum pentru telefoane, îmbunătăţită de accesoriul opţional Microsoft Display Dock[1], care poate fi achiziționat separat de la distribuitorii autorizați. Astfel, Windows 10 permite utilizatorilor să-şi folosească telefoanele ca PC-uri, conectându-le la un monitor şi transformându-le într-un ecran mai mare pentru divertisment. De asemenea, adăugând o tastatură şi un mouse, telefonul poate funcţiona ca un PC cu aplicaţii Windows 10, precum Microsoft Office și poate fi folosit, în acelaşi timp, pentru preluarea apelurilor sau realizarea altor sarcini.
  • Utilizatorii terminalelor premium de ultimă generaţie Lumia 950 și Lumia 950 XL se pot bucura acum de performanţă superioară. Ambele dispozitive au un ecran QuadHD AMOLED cu rezoluţie de până la 564ppi, care oferă un plus de claritate în vizualizarea fotografiilor, a clipurilor video şi a textelor, chiar şi în lumina directă a soarelui.
  • Tehnologia PureView de la Microsoft este încorporată în camerele foto a ambelor telefoane Lumia 950 şi Lumia 950 XL, oferind un senzor de 20MP şi Flash triplu LED. Camera foto surprinde imaginea perfectă chiar şi în cele mai provocatoare condiţii, iar imaginile pot fi sincronizate automat cu toate dispozitivele Windows 10 prin intermediul aplicaţiei Windows Photo şi pot fi partajate cu uşurinţă în cercurile de prieteni sau cu familia.
  • Pentru ca toate acestea să fie posibile cu un plus de rapiditate, ambele telefoane dispun de procesoare de ultimă generaţie Qualcomm® Snapdragon™.
  • Specificaţiile complete ale dispozitivelor sunt disponibile în documentele atașate.

Disponibilitate

În România, clienţii pot achiziţiona Lumia 950 şi Lumia 950 XL de la partenerii locali sau distribuitorii autorizați, în variantele de culoare negru și alb.

 

Despre Microsoft

Fondată în 1975, compania Microsoft (NASDAQ “MSFT”) este liderul mondial în software, servicii și soluții ce ajută oamenii și companiile să își atingă pe deplin potențialul.

În România, Microsoft și cei peste 3.000 de parteneri comerciali locali oferă companiilor un set bogat de soluții de mobilitate și creștere a eficienței în afaceri.

Totodată, firmele mici și mijlocii au la dispoziție un serviciu de contact specializat la Microsoft România pentru informații suplimentare și consultanță (021 529 7174), iar pe www.microsoft.ro/studiidecaz sunt disponibile exemple de companii românești care folosesc soluții de mobilitate și cloud pentru a-și crește competitivitatea.

[1] Vândut separat.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Telefoane mobile
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Telefoane mobile

A doua generație a camerei Hasselblad pentru mobil, disponibilă pe OnePlus 10 Pro odată cu lansarea de pe 11 ianuarie

Mihai Stescu10 ianuarie 2022

realme intră în lupta pentru megapixeli, cu noua camera de 108 MP

Mihai Stescu5 martie 2021

Bilanț excelent pentru realme

Mihai Stescu20 ianuarie 2021

Noile Galaxy Buds Pro oferă un sunet epic în fiecare moment

Mihai Stescu14 ianuarie 2021

Samsung Galaxy S21 Ultra: Experiența supremă pe un smartphone conceput pentru a fi epic

Mihai Stescu14 ianuarie 2021

Telefoanele realme 6 disponibile în România

Mihai Stescu7 ianuarie 2021

O experiență plăcută la Clinica GSM (P)

Mihai Stescu2 decembrie 2020

Seria Galaxy A de la Samsung a fost prezentată oficial în România

Mihai Stescu26 iunie 2020

Samsung Galaxy A9 lansat oficial în România

Mihai Stescu12 noiembrie 2018