Desktop

Brother prezintă gama de scanere profesionale de mare volum

Brother prezintă gama de scanere profesionale de mare volum

Brother Central & Eastern Europe, reprezentanța din România, lansează pe piața locală noile scanere profesionale din gama PDS, menite să susțină activitatea organizațiilor cu volume mari și variate de scanare. Gama include patru modele desktop, două modele doar cu ADF – PDS-5000 și PDS-6000 și două modele care integrează și un scaner cu suport (flatbed) – PDS-5000F și PDS-6000F.

Noile scanere au cel mai mare Alimentator Automat de Documente din clasa lor, cu o capacitate de 100 de pagini. Aceste echipamente pot fi integrate cu succes la nivel departamental, fiind alegerea perfectă pentru companiile care au nevoie să scaneze frecvent documente diferite pentru a fi convertite în format electronic.

Pentru a răspunde nevoii de scanare sigură, Brother încorporează tehnologia de detectare cu ultrasunete a alimentării multiple și un sistem expert de role care previne blocarea hârtiei, necesar mai ales în cazul unei varietăți mari a documentelor, ca tip și greutate.

Tehnologia integrată (ASIC) oferă posibilitatea procesării avansate a documentelor direct din echipament, reducând nevoia prelucrării manuale, economisind astfel timp și bani.

Sunt asigurate totodată funcționalități ca Auto-Deskew, Auto-Crop și Auto-Rotate, care asigură alinierea imaginilor scanate pentru un aspect profesional, precum și eliminarea urmelor lăsate de perforațiile pentru îndosariere, pete de culoare și imperfecțiuni de fundal.

Astfel, documentul are lizibilitate perfectă și este pregătit pentru folosirea funcției de recunoaștere și extragere a textului din imagine OCR (Optical Character Recognition). În plus, funcțiile Background Processing (rafinează și elimină culorile nedorite, cutele sau umbrele de scanare) și Colour Dropout (eliminarea culorilor roșu, verde sau albastru din imagine) pregătesc documentul până la cel mai mic detaliu.

În ceea ce privește specificațiile media, scanarea se poate face către destinații extem de diversificate precum email, imagine, OCR, fișier, SharePoint, searchable PDF, rețea, FTP și imprimantă.

 1. Soluții de scanare desktop

Vârful de gamă PDS-6000 este cel mai rapid scaner din gama profesională Brother – cu o viteză de până la 80 de pagini pe minut (160 de imagini pe minut) și cu o rezoluție de scanare de înaltă calitate de până la 600dpi. Modelul PDS-5000 atinge viteze pe până la 60 de pagini pe minut (120 de imagini pe minut).

“Scanarele profesionale PDS-5000 și PDS-6000 răspund direct nevoilor companiilor de a scana volume mari, la o viteză ridicată, fără a întâmpina probleme tehnice. Grație specificațiilor avansate, modele oferă o conversie sigură și precisă a documentelor din format fizic în format digital. Vorbim așadar despre investiții eficiente și practice pentru companii.”, declară Monica Otlăcan, Șef Reprezentanță Brother România.

Ambele modele beneficiază de cea mai nouă certificare Energy Star, ceea ce garantează eficiența lor energetică.

Caracteristici tehnice:

 • Detectarea cu ultrasunete a alimentării multiple
 • Sistem expert de role, pentru fiabilitate în scanarea unei varietăți mari de documente
 • Scanare automată față-verso
 • Scanare către email, imagine, OCR, fișier, FTP, rețea, SharePoint, aplicație, imprimantă
 • Scanare card de plastic (embosat până la 1,25 mm)
 • Funcții de procesare avansată a imaginii
 1. Soluții de scanare cu suport, pentru cărți și documente sensibile

 

Brother Central & Eastern Europe prezintă totodată două modele de scanere profesionale cu un volum zilnic de până la 6.000 de pagini, care integrează și un scaner cu suport (flatbed), ideal pentru scanarea de cărți, documente de identitate și alte documente sensibile.

Cele două noi modele, PDS-5000F și PDS-6000F, sunt destinate companiilor mari, cu volume ridicate de scanare, care au nevoie de viteză și flexibilitate, datorită facilității de scanare duplex, la care se adaugă integrarea scanerului cu suport.

Datorită rezoluției de 600 dpi, noile modele răspund foarte bine nevoilor de scanare profesională, fiind alegerea potrivită pentru hârtie fragilă, broșuri, reviste, mape și fotografii. Sunt, de asemenea, recomandate pentru scanarea actelor sau a documentelor de identitate.

“Cele două noi modele de scanere flatbed, PDS-5000F și PDS-6000F, reprezintă o soluție eficientă și modernă pentru companii, care vine în întâmpinarea celor mai complexe nevoi de scanare, precum procesarea unei varietăți cât mai mari de documente, dar și a celei esențiale de scanare duplex ADF direct către calculator. Practic, se diminuează timpul alocat prelucrării și pregătirii manuale a documentelor, eficientizând astfel timpul dedicat activității principale a companiei.”, declară Monica Otlăcan, Șef Reprezentanță Brother România.

Caracteristici tehnice:

 • Vitează de scanare flatbed de 1,5 secunde la 300 dpi
 • Viteză de scanare auto din ADF (Alimentator automat documente) de până la 80ppm/160ipm pentru PDS-6000F și 60ppm/120ipm pentru PDS-5000F
 • Capacitate alimentator automat documente de 100 de pagini
 • Scanare de până la 600 dpi
 • Formate diversificate de documente, de la 28-400 g/mp pentru ADF, și cu flexibilitate și mai mare la modelele flatbed
 • Scanare card de plastic (embosat până la 1,25 mm)

Specificații:

PDS-5000

 • Viteză de scanare de până la 60ppm / 120ipm
 • Alimentator automat de documente de 100 de pagini
 • Scanare către email, imagine, OCR, fișier, SharePoint, searchable PDF ®, rețea, FTP, imprimantă
 • Funcții de procesare avansată a imaginii integrate
 • Compatibilitate TWAIN 2.2, ISIS, SANE, WIA, ICA

PDS-6000

 • Viteză de scanare de până la 60ppm / 120ipm
 • Alimentator automat de documente de 100 de pagini
 • Scanare către email, imagine, OCR, fișier, SharePoint, searchable PDF ®, rețea, FTP, imprimantă
 • Funcții de procesare avansată a imaginii integrate
 • Compatibilitate TWAIN, WIA, ICA, SANE, ISIS

Modelele PDS-5000F și PDS-6000F au în plus un scaner cu suport (flatbed) de pe care se pot scana documente mai sensibile, broșuri, reviste sau fotografii.

 

 

Despre Brother

Brother este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare şi comunicare. Fondată în anul 1908 în Japonia, compania a intrat pe piața din Europa în anul 1958, prin deschiderea subsidiarei Brother Europe International. În prezent, desfășoară operațiuni în 40 de state, iar produsele sale sunt comercializate în peste 100 de țări. La nivel mondial, Brother are peste 35.000 de angajați. Brother Europe are în prezent reprezentanțe de vânzări în 19 state europene, sediul central al companiei în Europa fiind în Manchester, Marea Britanie. În România, compania este prezentă din 2004 cu un birou de reprezentanță locală.

Brother produce și comercializează imprimante, multifuncționale, faxuri, soluții de etichetare, soluții de imprimare mobilă, scannere. Brother continuă să dezvolte noi tehnologii.

Pe segmentul de piaţă al echipamentelor multifuncţionale laser monocrom, Brother este lider de piaţă tradiţional în Europa. Produsele Brother se bazează pe tehnologie proprietară care este dezvoltată, produsă şi distribuită în proporţie de 100% in-house. Brother deţine o serie de certificări internaţionale de renume precum “Energy Star”, “der Blauer Engel” şi “Ecomark”.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Desktop
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Desktop

Monitorul de gaming Philips Evnia reinventează regulile jocului

Mihai Stescu20 ianuarie 2023

AGON by AOC lansează monitorul pentru esports cu diagonală de 24.5″ și rată de reîmprospătare la 240 Hz

Mihai Stescu19 octombrie 2022

AOC C27G2U, un monitor gândit pentru gaming, cu dotări ce îl recomandă pentru utilizarea de zi cu zi

Mihai Stescu7 octombrie 2022

Noi device-uri AGON by AOC compatibile NVIDIA Reflex

Mihai Stescu10 ianuarie 2022

BenQ a lansat monitorul PhotoVue SW271C

Mihai Stescu27 aprilie 2021

Kingston anunță SSD-ul NV1 NVMe PCIe

Mihai Stescu31 martie 2021

PC Garage oferă cadou un SSD de 480GB sau o carcasă ARGB

Mihai Stescu18 iunie 2020

Kingston anunță noi SSD-uri Enterprise de până la 7.68 TB

Mihai Stescu27 mai 2020

PC Garage și AMD oferă 15% reducere la achizitia de procesor si placa video AMD

Mihai Stescu11 mai 2020