GADGET

Dronele Parrot sunt prezente la CES 2016

Dronele Parrot sunt prezente la CES 2016

Cele mai noi modele de drone și de obiecte interconectate, dar și cele mai noi tehnologii în supraveghere și mapare au putut fi admirate la standul Parrot de la târgul de tehnologie din Las Vegas Consumers Electronics Show (CES) 2016. Și anul acesta, Parrot și-a dovedit forța creativă și experiența în domeniile în care excelează.

Cele mai noi drone pentru timpul liber

Parrot Disco este cel mai nou proiect al producătorului. Îmbinând designul poetic și forța tehnologiei, dispozitivul este foarte ușor de pilotat. Sub formă de pană, drona trebuie doar aruncată în aer pentru a-și începe zborul. Parrot Disco are o cameră încorporată, o autonomie de până la 45 de minute de zbor și nu cântărește mai mult de 700 gr.

Cea mai nouă versiune a lui Parrot Bebop cântărește mai puțin de 500 de grame și are o autonomia de zbor ce ajunge la 25 de minute. Drona vine echipată cu o cameră full-HD de 14 Mega Pixeli și lentile fish-eye. Parrot Bebop 2 are GPS încorporat pentru a se întoarce la punctul de plecare cu ușurință.

 

Inovațiile din sfera dronelor profesionale

Producătorul francez s-a concentrat pe două domenii care pot beneficia din plin de performanțele dronelor: agricultură și inspectarea șantierelor sau a structurilor deosebite.

Pentru cei care vor să facă agricultură de înaltă precizie, Parrot oferă dronele senseFly, Airnov și MicaSense – instrumente ce combină diferiți senzori adaptați la diverse culturi, soluții de cartografiere și soluții software inovative. Acestea oferă fermierilor date precise, puse în context, pentru ca aceștia sa ia decizii în cunoștință de cauză.

Pentru inspectarea de construcții și alte structuri, Parrot oferă dronele eXom și senseFly, cu soluțiile software Pix4D Capture și Pix4D Mapper.

 

Obiecte interconectate

Parrot Pot este cel mai nou dispozitiv inteligent pentru grădină de la expertul francez în tehnologie wireless. Un adevărat robot grădinar, Parrot Pot măsoară parametrii critici pentru plante, fiind setat automat să le și ude.

Flower Power 2.0 este cea mai nouă versiune, complet redesenată, a aplicației care oferă acces la o bază de date cu peste 8.000 de plante.

 

Toate aceste inovații anunță un an 2016 interesant pentru iubitorii produselor Parrot. Aceste tehnologii vor ajunge și la consumatorii români prin intermediul Falcon Electronics, partenerul Parrot în România.

 

Mai multe detalii aici:

 

 

Despre Falcon Electronics     

Falcon Electronics este liderul pieţei româneşti în domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Cu peste 20 de ani de experienţă în importul şi distribuţia de electronice auto, Falcon comercializează produse performante, aparţinând unor branduri de renume mondial precum Viper, Parrot, DJI, Sony, JVC, Cobra, Escort etc.

 

Despre Parrot

Parrot este producător și inovator în domeniul tehnologiilor wireless dedicate tabletelor și smartphone-urilor, dezvoltând cea mai largă gamă de sisteme hands-free pentru autovehicule, fiind de asemenea unul dintre pionierii în domeniul dronelor civile. Cu sediul la Paris, compania are peste 900 de angajați în întreaga lume. Din 2014, produsele sale se găsesc în România prin intermediul Falcon Electronics.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

GADGET
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in GADGET

Produsele sport de la Bang & Olufsen primesc o nouă nuanță de culoare

Mihai Stescu4 iunie 2021

Montajul video și streamingul sunt mai facile cu ATEN UC3022 și aplicația ATEN OnAir Lite

Mihai Stescu3 iunie 2021
Kingston FURY Renegade DDR4 RGB

Kingston anunță noul brand pentru gaming: Kingston FURY

Mihai Stescu3 iunie 2021

Smart home, a fi sau a nu fi o casă inteligentă

Mihai Stescu6 mai 2021

Noile Galaxy Buds Pro oferă un sunet epic în fiecare moment

Mihai Stescu14 ianuarie 2021

BenQ anunţă noile videoproiectoare Home Cinema 4K HDR, echipate cu sistem de operare Android TV

Mihai Stescu15 decembrie 2020

PC Garage oferă cadou o pereche de căști pentru gaming

Mihai Stescu3 septembrie 2020

TH685 este noul proiector BenQ pentru gaming

Mihai Stescu27 mai 2020

BenQ TK810 proiector 4K UHD Wireless

Mihai Stescu15 aprilie 2020