GADGET

Garmin® introduce eTrex® 20x și 30x Outdoor Handhelds

Garmin® introduce eTrex® 20x și 30x Outdoor Handhelds

Garmin International Inc., liderul global în navigația pe satelit, anunță actualizarea popularei linii eTrex handheld, cu eTrex 20x si 30x. Aceste GPS-uri portabile păstrează ușurinţa în utilizare, durabilitatea și accesibilitatea liniei originale, însă vin cu un display 2.2” cu rezoluție mai mare și lizibil în lumina solară, cartografie încărcată în prealabil cu Garmin TopoActive și cu mai multă memorie internă.

Masiv și rezistent la apă, eTrex prezintă un receptor cu sensibilitate înaltă, cu suport GLONASS, caracteristicile navigației de calitate Garmin și o varietate de opțiuni de montare pentru toate tipurile de activități. Fie că este folosit pe biciclete, motociclete, bărci sau la purtător, dispozitivul eTrex menține utilizatorul pe ruta bună sau îl îndrumă în siguranță înapoi către traseul inițial în cazul în care se rătăcește.

“Suntem încântați de actualizările aduse liniei eTrex ”, susține Alexandru Moise, Sales Manager Garmin România. “Dispozitivele eTrex sunt cele mai accesibile și mai ușor de folosit handhelds din gama Garmin, așa că ne propunem să îmbunătățim această linie lansată recent.“

Evidențiindu-se cu un display cu rezoluție înaltă, 2.2”, 65K culori, lizibil în lumină solară, eTrex 20x și 30x sunt construite în așa fel încât să facă faţă elementelor din mediul înconjurător. Designul ergonomic este adaptat utilizării la purtător, iar cu ajutorul clasificării IPX72 , eTrex 20x si 30x sunt rezistente la apă. Folosind conectarea la satelit aceste două versiuni mențin acuratețea localizării chiar și în zone cu semnal slab.

Actualizat cu aplicația Garmin TopoActive pentru vestul sau estul Europei, aparatul oferă un suport de bază pentru activități recreaționale.Harta pune la dispoziție o serie de destinații pentru timpul liber împreună cu o rețea completă de trasee utile oricărui călător. Datorită memoriei interne, dar și a cardului micro SD, utilizatorii pot încărca pe aparat hărți detaliate și se pot conecta cu BirdsEye Satellite Imagery pentru a descărca imagini din satelit, utile navigării.

Modelul eTrex 30x conține un sistem de busolă care oferă direcții de orientare chiar și atunci când dispozitivul stă pe loc, fără a scădea calitatea informației. De asemenea, a fost adăugat un altimetru barometric pentru a obține o altitudine mai precisă sau pentru a prezice schimbările condiților meteorologice. În plus, eTrex 30x poate trimite wireless puncte de locație, trasee sau rute altor device-uri compatibile.

Având o varietate de profile, eTrex 20x si 30x pot fi adaptate oricărei activități. Trecerea de la o configurație la alta se realizează simplu, utilizatorul putând ajunge rapid cu mașina acasă după o zi lungă de pedalat. Ambele dispozitive eTrex 20x si 30x conțin o trăsătură specializată care permite descărcarea informației direct în aparat, fără a fi nevoie de introducerea manuală de date.

Aparatele eTrex 20x și 30x au un sistem de fixare adaptabil mașinilor, motocicletelor, bicicletelor sau bărcilor. Profitând de o perioada extinsă de funcționare, cele două dispozitive funcționează cu baterii AA și pot ajunge la 25 de ore de utilizare.

Cele două produse sunt disponibile la prețul de 897 lei și, respectiv, 1.121 lei.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

GADGET
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in GADGET

Televizoarele Samsung QLED și Lifestyle 2022 recunoscute de institutele de top de certificare globale pentru confortul ochilor, siguranța și acuratețea culorilor

Mihai Stescu13 decembrie 2021

Produsele sport de la Bang & Olufsen primesc o nouă nuanță de culoare

Mihai Stescu4 iunie 2021

Montajul video și streamingul sunt mai facile cu ATEN UC3022 și aplicația ATEN OnAir Lite

Mihai Stescu3 iunie 2021
Kingston FURY Renegade DDR4 RGB

Kingston anunță noul brand pentru gaming: Kingston FURY

Mihai Stescu3 iunie 2021

Smart home, a fi sau a nu fi o casă inteligentă

Mihai Stescu6 mai 2021

Noile Galaxy Buds Pro oferă un sunet epic în fiecare moment

Mihai Stescu14 ianuarie 2021

BenQ anunţă noile videoproiectoare Home Cinema 4K HDR, echipate cu sistem de operare Android TV

Mihai Stescu15 decembrie 2020

PC Garage oferă cadou o pereche de căști pentru gaming

Mihai Stescu3 septembrie 2020

TH685 este noul proiector BenQ pentru gaming

Mihai Stescu27 mai 2020