Sănătate & Sport

Garmin VivoFit2, un gadget util pentru iubitorii de sport

Garmin VivoFit2, un gadget util pentru iubitorii de sport

Garmin, unul dintre cei mai cunoscuţi producători internaţionali de echipamente de navigare, prezintă Vivofit 2, cea mai performantă brăţară de monitorizare a activităţii zilnice. Cu noile sale caracteristici, Vivofit 2 îşi ajută utilizatorii să menţină un stil de viaţă activ şi să dezvolte noi obiceiuri sănătoase.

Noutatea adusă de Vivofit 2 este reprezentată de semnalele sonore care le însoţesc pe cele vizuale şi care îi reamintesc utilizatorului să facă mişcare. Brăţara are un timer de activităţi care permite monitorizarea antrenamentelor individuale şi o lumină de fundal, care face display-ul vizibil şi noaptea. În plus, Vivofit 2 vine cu o gamă largă de brăţări interschimbabile, potrivite pentru orice moment al zilei sau outfit.

Vivofit 2 este brăţara care te ajută să îndepărtezi toate obstacolele care stau în calea unui stil de viaţă sănătos. Este creată pentru a fi purtată 24/7 şi are caracteristici impresionante, precum o baterie cu o durată de viaţă de un an, alerte sonore, display cu lumină de fundal şi o varietate mare de brăţări interschimbabile.”, spune Alexandru Moise, reprezentant Garmin în România.

Vívofit 2 încurajază utilizatorii să fie permanent activi şi poate fi purtat 24/7. Este singurul dispozitiv de monitorizare a activităţii cu o baterie cu o durată de viaţă de un an şi rezistent la apă, astfel că utilizatorii nu au nevoie să îl dea jos.

Vivofit 2 monitorizează progresul zilnic şi stabileşte obiective personalizate, trimiţând un reminder de fiecare dată când înregistrează o perioadă mai lungă de inactivitate. Display-ul permanent aprins arată numărul de paşi, caloriile consumate, distanţa şi ora şi are o lumină de fundal, care îl face vizibil atât ziua, cât şi noaptea.

Garmin Vivofit 2

Garmin Vivofit 2

Vivofit 2 se poate conecta automat cu dispozitivele mobile, prin intermediul aplicaţiei Garmin Connect Mobile, astfel încât utilizatorii să poată avea un tablou complet al activităţii zilnice. În comunitatea de fitness online Garmin Connect, utilizatorii îşi pot verifica obiceiurile de somn şi trendurile activităţii fizice şi se pot înscrie în provocări virtuale.

Vívofit 2 este disponibil în România prin intermediul distribuitorului oficial Garmin: Sheba Distribution SRL, cu preţuri începând de la 491 lei.

Vivofit 2 este cel mai nou produs din segmentul fitness al Garmin, care se concentrează pe dezvoltarea de tehnologii şi inovaţii care să îmbunătăţească viaţa utilizatorilor şi să promoveze un stil de viaţă activ şi sănătos. Chiar dacă este vorba despre alergat, ciclism sau alte activităţi atletice, produsele fitness de la Garmin devin esenţiale atât pentru profesionişti, cât şi pentru amatori.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sănătate & Sport
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Sănătate & Sport

Garmin a lansat vívosmart® 3

Mihai Stescu19 mai 2017

Samsung lansează Gear Fit2 și Gear IconX

Mihai Stescu6 iunie 2016
DynoSense Tricoder

Un nou device desprins din Star Trek – tricoder pe piața echipamentelor medicale din China

Mihai Stescu7 septembrie 2015
A-bike

Cea mai mică bicicletă electrică trece de Kickstarter

Mihai Stescu3 august 2015
the-bionic-boot-by-keahi-seymour

Run, Forrest, Run! Bocanci bionici cu care alergi cu 40 km/h

Mihai Stescu1 iunie 2015
Mio Cyclo

Mio Technology susține sezonul de ciclism 2015 cu gama Mio Cyclo la cele mai bune prețuri din Europa

Mihai Stescu8 mai 2015

Garmin susține competiția internațională Wings for Life World Run

Alexandru Ion28 aprilie 2015

Smart Rope – probabil cel mai portabil gadget cardio

biancaceica8 aprilie 2015