Sănătate & Sport

Mio Technology susține sezonul de ciclism 2015 cu gama Mio Cyclo la cele mai bune prețuri din Europa

Mio Technology susține sezonul de ciclism 2015 cu gama Mio Cyclo la cele mai bune prețuri din Europa

Am primit un comunicat de presă de la Mio Technology, ale cărui estimări privind piața de biciclete în 2015 sunt foarte interesante. Văd pe zi ce trece tot mai mulți bicicliști și lucrul acesta mă bucură. Faptul că apar și computere pentru biciclete la prețuri rezonabile este unul din motivele pentru care am publicat comunicatul de mai jos.

Avantajele pe care le oferă computerele pentru biciclete pasionaților de plimbări în aer liber pe două roți devin tot mai conștientizate și apreciate, un indicator în acest sens fiind creșterea numărului de unități vândute.

Astfel, deși Mio a introdus această categorie de produse pe piața din România abia acum 5 luni de zile, se pregătește să facă schimbări și să completeze gama cu 3 modele de navigatoare pentru biciclete.

“Piața de computere pentru biciclete are un potențial foarte mare. Din estimările noastre se vor vinde anul acesta aproximativ 400.000 de biciclete în România. Ne așteptăm ca mulți dintre bicicliști să achiziționeze și un astfel de dispozitiv.

Estimările noastre pentru produsele din gama Cyclo sunt de aproximativ 2.000 de bucăți vândute într-un an de acum încolo”, a declarat Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România și Ungaria.

În prezent, categoria este formată din 3 modele: Mio Cyclo 100, Mio Cyclo 105 și Mio Cyclo 105 HC. Toate cele trei dispozitive sunt proiectate pentru cei care doresc să-și monitorizeze performanțele sportive și sănătatea.

Au un design compact și dispun de o carcasă robustă şi rezistentă la apă (IPX7) care permite utilizarea acestora în orice condiţii meteorologice.

Noile computere pentru biciclete sunt dotate cu o baterie care oferă autonomie îndelungată, de până la 18 ore, biciliștii putându-se bucura de parcurgerea unor distanţe mai lungi fără să se preocupe de reîncărcarea dispozitivelor.

Computerele înregistrează timpul, viteza, distanţa parcursă, caloriile consumate precum şi traseele, cu ajutorul GPS-ului integrat.

Toate aceste informații pot fi ulterior analizate cu ușurință și împărtășite cu prietenii prin intermediul aplicaţiei Mio Share pentru PC. De asemenea, Mio Share este locul în care pot fi găsite cele mai recente informaţii despre produse şi actualizări de software.

Cele trei modele sunt disponibile la reducere în rețelele marilor retaileri, atât clasici cât și online. Spre exemplu, modelul Mio Cyclo 105 poate fi achiziționat din rețeaua de magazine Germanos cu un preț de doar 599 de lei, mai mic cu aproape 20%.

Mio va completa, începând cu luna iunie, gama produselor pentru biciclete cu 3 serii noi: Mio Cyclo 200, Mio Cyclo 400 și Mio Cyclo 600.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sănătate & Sport
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Sănătate & Sport

Garmin a lansat vívosmart® 3

Mihai Stescu19 mai 2017

Samsung lansează Gear Fit2 și Gear IconX

Mihai Stescu6 iunie 2016
DynoSense Tricoder

Un nou device desprins din Star Trek – tricoder pe piața echipamentelor medicale din China

Mihai Stescu7 septembrie 2015
A-bike

Cea mai mică bicicletă electrică trece de Kickstarter

Mihai Stescu3 august 2015
Garmin Vivofit 2

Garmin VivoFit2, un gadget util pentru iubitorii de sport

Mihai Stescu18 iunie 2015
the-bionic-boot-by-keahi-seymour

Run, Forrest, Run! Bocanci bionici cu care alergi cu 40 km/h

Mihai Stescu1 iunie 2015

Garmin susține competiția internațională Wings for Life World Run

Alexandru Ion28 aprilie 2015

Smart Rope – probabil cel mai portabil gadget cardio

biancaceica8 aprilie 2015