GADGET

Mio lansează camerele video auto MiVue seria 600

Mio lansează camerele video auto MiVue seria 600

Mio Technology, liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, lansează pe piața locală seria de camere video auto MiVue 600 cu ecran tactil de 2,7 inci widescreen și posibilitatea înregistrării la rezoluție Extreme HD pentru modelele Mio MiVue 658 WIFI și 658 Touch, respectiv Full HD în cazul 638 Touch.

În premieră pe piața camerelor video auto, Mio lansează modelul MiVue 658 WIFI, ce permite stabilirea unei conexiuni fără cablu între dispozitiv și smartphone și încărcarea fișierelor video pe rețelele sociale sau mediile de stocare în cloud.

Imagini clare chiar și în condiții de iluminare scăzută

Pentru prima dată, seria MiVue cuprinde camere video auto capabile să înregistreze cu peste 30 de cadre pe secundă la rezoluție Extreme HD sau Full HD. În funcție de preferințe, noile modele pot captura imagini la următoarele standarde de calitate: 720p@60fps, 1080p@30fps și 1080p@45fps.

În plus camerele MiVue 658 Touch și 658 WIFI devin martorul ocular fidel din parbriz, putând filma 1296p@30fps.

Obiectivul noilor camere video auto are o diafragmă F1.8, cu deschidere largă, și sistem optic format din șase elemente de sticlă, cu filtru IR opțional, ce permit înregistrarea unor imagini clare, chiar și în condiții de iluminare scăzută.

Câmpul vizual de 150 de grade captează toate detaliile din fața mașinii, iar sistemul optic integrat minimizează efectul fisheye și orice tip de distorsiune a marginilor cadrului înregistrat.

Datele pot fi stocate pe carduri microSD cu o capacitate de până la 128 GB, în timp ce modelele MiVue 638 Touch și 658 Touch integrează un slot adițional pentru cadrul de memorie, ce permite înregistrarea concomitentă pe ambele medii de stocare, astfel încât imaginile să fie protejate suplimentar împotriva deteriorărilor accidentale.

Wireless pentru ușurință în utilizare

Modelul MiVue 658 WIFI este dotat cu un modul wireless ce permite conectarea fără cabluri la smartphone. Prin instalarea aplicației MiVue pe telefonul inteligent cu sistem de operare Android sau iOS, utilizatorii pot încărca filmările pe rețelele sociale sau chiar în mediile de stocare cloud.

Camera video auto MiVue 658 WIFI va crea automat fișiere video cu imagini surprinse cu 10 secunde înainte și după detectarea unei eventuale coliziuni a autoturismului, acestea fiind trimise automat pentru stocare către smartphone-ul pe care este instalată aplicația MiVue.

Protecție și siguranță la volan

Unele modele din seria Mio MiVue 600 au încorporat un receptor GPS care permite urmărirea traseelor și înregistrează simultan secvențele video, coordonatele geografice, direcția, viteza autoturismului, data și ora deplasării, pe care le sincronizează cu Google Maps.

Mio_MiVue_638_658_Touch

Mio_MiVue_638_658_Touch


Camerele video auto Mio MiVue sunt dotate cu un sistem de avertizare sonoră și vizuală la apropierea de camerele de supraveghere a circulației, indicând pe ecran viteza curentă a autovehiculului, limita legală, precum și distanța rămasă până la respectivul punct de supraveghere.

În plus, utilizatorii au posibilitatea de a-și actualiza baza de date, fără costuri suplimentare, pe toată durata de funcționare a camerelor video Mio MiVue, cu o simplă conectare a dispozitivului la computer.

Pentru o înregistrare completă a călătoriei, camerele video auto încep să filmeze încă de la pornirea motorului autoturismului. Mai mult, dispozitivele pot fi setate pe modul de înregistrare continuă, funcție disponibilă la conectarea kit-ului opțional de alimentare constantă.

Prin activarea funcției Parking Mode, camerele video auto MiVue asigură supravegherea continuă a locului unde este parcat autoturismul. La detectarea oricărei mișcări în raza senzorului, dispozitivul va începe înregistrarea.

Martorul vostru ocular

Senzorul G integrat, cu 3 axe, înregistrează direcţiile de deplasare pe o diagramă cu unde. Aceasta va arăta punctul de provenienţă și forța impactului, chiar și în cazul unei coliziuni auto din spate, devenind astfel martorul ocular de încredere în relația cu asiguratorul.

După conectarea dispozitivului la computer, veți putea analiza direcția de mers și datele rezultate în urma unei eventuale coliziuni. Modul foto permite realizarea de instantanee ce includ coordonate GPS, pentru a evidenția eventualele dovezi ale impactului.

Înregistrare automată de urgență

Înregistrați evenimentele critice, precum un accident de mașină, într-un singur fișier video, care va conține imagini surprinse cu 10 secunde înaintea detecției șocului. Secvența înregistrată va continua până la 50 de secunde după impact. De asemenea, materialul rezultat va fi protejat contra suprascrierii cardului microSD, totul pentru a avea un raport video clar asupra coliziunii, ce poate fi utilizat în stabilirea părților vinovate.

Noua gamă de camere video Mio MiVue 600 este disponibilă pe piaţa din România la preţuri care încep de la 429 lei.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

GADGET
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in GADGET

Un set de gaming SPC Gear inedit: tastatura Omnis Kalih GK650K și mouse Lix SPG051

Mihai Stescu18 octombrie 2022

Legrand lansează pe plan local noua gamă SUNO, adaptată cerințelor actuale ale consumatorilor

Mihai Stescu7 octombrie 2022

Proiectorul de gaming BenQ X3000i a câștigat premiul EISA

Mihai Stescu18 august 2022

Mixerul audio ATEN MicLIVE – inteligență artificială pentru podcasturi de calitate

Mihai Stescu11 august 2022

Televizoarele Samsung QLED și Lifestyle 2022 recunoscute de institutele de top de certificare globale pentru confortul ochilor, siguranța și acuratețea culorilor

Mihai Stescu13 decembrie 2021

Produsele sport de la Bang & Olufsen primesc o nouă nuanță de culoare

Mihai Stescu4 iunie 2021

Montajul video și streamingul sunt mai facile cu ATEN UC3022 și aplicația ATEN OnAir Lite

Mihai Stescu3 iunie 2021
Kingston FURY Renegade DDR4 RGB

Kingston anunță noul brand pentru gaming: Kingston FURY

Mihai Stescu3 iunie 2021

Smart home, a fi sau a nu fi o casă inteligentă

Mihai Stescu6 mai 2021