GADGET

Mio lansează Combo 5207 LM – GPS și cameră video auto

Mio lansează Combo 5207 LM – GPS și cameră video auto

Mio Technology, liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, lansează pe piața locală Combo 5207 LM, dispozitivul auto cu funcție duală – navigator și cameră video, destinat șoferilor care vor să beneficieze de două gadget-uri într-unul singur, eliberându-și astfel câmpul vizual din zona bordului mașinii.

Noul Combo 5207 LM permite utilizarea în același timp a modulului GPS și a camerei video auto, totul pentru ca șoferii să ajungă rapid la destinația dorită și să înregistreze simultan fiecare minut al călătoriei.

Acesta filmează la calitate HD (720p) cu 30 de cadre pe secundă, iar standardul H.264 MPEG-4 asigură o calitate mai bună la nivel de înregistrare și fișiere de dimensiuni mai scăzute comparativ cu Mio Combo 5107 LM, primul model al seriei.

Actualizare gratuită a hărților

Combo 5207 LM are un ecran tactil de 5 inci și vine echipat cu 44 de hărți preinstalate, inclusiv harta României. În plus, prin serviciul de actualizare a hărților Lifetime Map Update (LMU), șoferii beneficiază gratuit de până la 4 actualizări pe an, pe toată durata de viață a dispozitivului.

Combo 5207 LM semnalează și locurile unde sunt amplasate camerele video de supraveghere: dispozitivul anunță atât vizual cât și sonor apropierea de acestea, indicând pe ecran viteza curentă a autovehiculului, limita legală, precum și distanța rămasă până la respectivul punct de supraveghere. Acesta beneficiază de asemenea de actualizări gratuite ale bazei de date de camere de supraveghere, efectuate automat în momentul actualizării hărților prin serviciul Lifetime Map Update (LMU).

Mio Combo 5207

Mio Combo 5207

Funcții multiple pentru o călătorie eficientă

Noul Combo dispune de funcția „IQ RoutesTM” care foloseşte o bază de date cu informaţii preluate de la milioane de şoferi pentru a optimiza ruta calculată, totul pentru ca utilizatorii să își poată minimiza timpul petrecut în trafic, indiferent de momentul zilei. În acelaşi timp, Combo 5207 LM integrează modulul „LearnMe Pro™”, capabil să  monitorizeze şi să reţină stilul de condus al șoferului, oferind rute personalizate în funcţie de preferințe. De asemenea, Combo 5207 LM dispune de funcția de „Asistență la parcare”, care permite dispozitivului să afișeze automat o listă de parcări disponibile, pe o rază de 1 km în jurul destinației.

Filmări martor la rezoluție HD

Utilizatorii care își doresc un sistem de înregistrare fiabil la bordul autoturismului au la dispoziție o soluție de filmare la rezoluție HD 720p, capabilă să surprindă chiar și cele mai fine detalii în fişiere comprimate cu ajutorul tehnologiei H.264, ce oferă o calitate mai bună a imaginii la o dimensiune redusă.

Dispozitivul poate fi utilizat imediat după achiziționare: Mio Combo 5207 LM vine cu un card micro SD de 8GB, suficient pentru a stoca filmările și fotografiile surprinse cu ajutorul camerei video a noului Combo.

Camera video integrată în Mio Combo 5207 LM poate funcționa simultan cu modulul GPS, înregistrând în același timp direcția, viteza, precum și coordonatele geografice, pe care le sincronizează cu Google Maps. De asemenea, pentru o imagine completă asupra călătoriei, înregistrarea va porni automat după introducerea cheii în contactul autovehiculului.

Noul Combo dispune de un senzor G integrat, cu 3 axe, care înregistrează direcţiile de deplasare. Aceasta va arăta punctul de provenienţă și forța impactului, chiar și în cazul unei coliziuni auto din spate, devenind astfel martorul ocular de încredere în relația cu asiguratorul.

Mio Combo 5207

Mio Combo 5207

Mio Combo 5207 LM este disponibil pe piața din România în două variante: Mio Combo 5207 LM la prețul recomandat de 799 lei şi Mio Combo 5207 LM TRUCK la preţul recomandat de 1.049 lei.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

GADGET
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in GADGET

Un set de gaming SPC Gear inedit: tastatura Omnis Kalih GK650K și mouse Lix SPG051

Mihai Stescu18 octombrie 2022

Legrand lansează pe plan local noua gamă SUNO, adaptată cerințelor actuale ale consumatorilor

Mihai Stescu7 octombrie 2022

Proiectorul de gaming BenQ X3000i a câștigat premiul EISA

Mihai Stescu18 august 2022

Mixerul audio ATEN MicLIVE – inteligență artificială pentru podcasturi de calitate

Mihai Stescu11 august 2022

Televizoarele Samsung QLED și Lifestyle 2022 recunoscute de institutele de top de certificare globale pentru confortul ochilor, siguranța și acuratețea culorilor

Mihai Stescu13 decembrie 2021

Produsele sport de la Bang & Olufsen primesc o nouă nuanță de culoare

Mihai Stescu4 iunie 2021

Montajul video și streamingul sunt mai facile cu ATEN UC3022 și aplicația ATEN OnAir Lite

Mihai Stescu3 iunie 2021
Kingston FURY Renegade DDR4 RGB

Kingston anunță noul brand pentru gaming: Kingston FURY

Mihai Stescu3 iunie 2021

Smart home, a fi sau a nu fi o casă inteligentă

Mihai Stescu6 mai 2021