Desktop

Monitorul ViewSonic VP2785-2K are acum certificare Fogra

Monitorul ViewSonic VP2785-2K are acum certificare Fogra

ViewSonic, lider global pe piața soluțiilor de afișare, anunță că monitorul profesional VP2785-2K a obținut certificarea FograCert Softproofing System datorită performanțelor excelente în redarea culorilor și omogenității deosebite.

Fogra, o organizație germană de cercetare din domeniul graficii, este considerată la nivel internațional o autoritate independentă  respectabilă de certificare a monitoarelor de top, create pentru aplicații cu cerințe grafice deosebite.

Încă o dată, ViewSonic s-a folosit de experiența acumulată de-a lungul mai multor decenii de activitate pentru a dezvolta soluția vizuală perfectă – un monitor profesional de excepție, care asigură performanțe de top în reproducerea culorilor, cu acuratețe, omogenitate și instrumente de control la cel mai înalt nivel.

Certificarea Fogra demonstrează că monitorul nostru profesional VP2785-2K reprezintă instrumentul ideal pentru experții în artă grafică, precum editori video, fotografi, designeri și departamente de print, care au nevoie de cele mai înalte standarde posibile”, a spus Oscar Lin, directorul diviziei de monitoare la ViewSonic.

FograCert Softproofing System reprezintă unul dintre cele mai respectabile standarde de calitate vizuală din domeniul artelor grafice. Acesta include aspecte tehnice pentru echipamente hardware din domeniul vizual, care asigură concordanța dintre culorile redate pe ecran și cele tipărite. Printre elementele cheie, se numără caracteristici precum spectrul de culoare, uniformitate și comportamentul la încălzire.

După cum știu toți profesioniștii cu experiență din domeniul artei grafice, toate etapele din procesul de creație sunt la fel de importante, aici încadrându-se atât designul premergător, cât și analizele ulterioare efectuate la nivelul întregii echipe și chiar întâlnirile cu clienții din etapele finale.

Din acest motiv, precizia de top și omogenitatea excelentă a culorilor redate de VP2785-2K permit parcurgerea cu ușurință a tuturor acestor etape. Iar rapoartele de culoare ViewSonic garantează că fiecare monitor profesional este calibrat încă din fabrică.

VP2785-2K folosește un panou de 27” cu rezoluție WQHD (2560 x 1440) pentru afișarea conținutului creat cu un nivel maxim de detalii. Cu o acoperire de 100% pentru spectrul Adobe RGB și de 96% pentru DCI-P3, VP2785-2K asigură un plus de flexibilitate prin faptul că le permite utilizatorilor să lucreze cu mai multe culori decât cele puse la dispoziție de spectrul sRGB.

Acest lucru înseamnă că profesioniștii axați pe creație, precum cei care lucrează cu conținut cinematografic digital sau cei care pregătesc fotografii pentru a fi tipărite, beneficiază de un set de nuanțe mai bogat.

În plus, VP2785-2K asigură un management desăvârșit al fluxurilor de lucru, căci este echipat cu switch KVM (Keyboard, Video, Mouse) de cea mai nouă generație.

Monitorul este prevăzut atât cu DisplayPort, cât și cu HDMI, punând în același timp la dispoziția utilizatorului porturi USB 3.1 Tip-C – tot mai importante, atât pentru utilizatorii de sisteme Windows, cât și pentru cei de Mac OS, care doresc o metodă confortabilă de alimentare, transfer rapid al datelor, și transmisie de calitate a semnalului video.

Iar tehnologia de protecție a ochilor certificată TUV, alături de un design ergonomic cu un aspect estetic plăcut, adaugă la rândul său valoare spiritului creator al profesioniștilor.

Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vizitați ViewSonic.com și urmăriți paginile dedicate de FacebookInstagramLinkedin și YouTube.

Despre ViewSonic

Fondată în anul 1987 în California, ViewSonic este o importantă companie producătoare de echipamente și soluții de afișare, lider în dezvoltarea de tehnologii vizuale, cu o experiență în domeniu de peste 30 ani și birouri în peste 100 orașe din toată lumea.

Datorită spiritului inovator și viziunii sale, ViewSonic oferă utilizatorilor o experiența vizuală superioară, datorită unui portofoliu de produse ce include monitoare, ecrane comerciale, table interactive ViewBoard, ecrane cu suport tactil și video-proiectoare.

Alături de un suport software de top și servicii de calitate, precum ecosistemul inovator myViewBoard, ViewSonic schimbă radical experiența învățatului, pentru toată lumea, pretutindeni.

Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, despre produsele și soluțiile sale, vizitați www.viewsonic.com.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Desktop
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Desktop

BenQ a lansat monitorul PhotoVue SW271C

Mihai Stescu27 aprilie 2021

Kingston anunță SSD-ul NV1 NVMe PCIe

Mihai Stescu31 martie 2021

PC Garage oferă cadou un SSD de 480GB sau o carcasă ARGB

Mihai Stescu18 iunie 2020

Kingston anunță noi SSD-uri Enterprise de până la 7.68 TB

Mihai Stescu27 mai 2020

PC Garage și AMD oferă 15% reducere la achizitia de procesor si placa video AMD

Mihai Stescu11 mai 2020

PC Garage oferă cadou un kit de gaming, la orice achiziţie de sistem plus monitor

Mihai Stescu30 ianuarie 2020

Kingston Technology lansează DC1000B, un SSD NVMe Enterprise pentru datacentere

Mihai Stescu14 ianuarie 2020

Ecrane tactile interactive pentru mediul de business

Mihai Stescu19 iulie 2018

BenQ anunță primul monitor 4K UHD cu 1ms și HDR10

Mihai Stescu27 iunie 2018