Desktop

Noua imprimantă i-SENSYS LBP151dw de la Canon economisește timp și spațiu pentru birouri mici

Noua imprimantă i-SENSYS LBP151dw de la Canon economisește timp și spațiu pentru birouri mici

Canon Europe, lider mondial în domeniul soluțiilor de imagistică, anunță astăzi lansarea noii imprimante (SFP) i-SENSYS LBP151dw. Noua imprimantă laser monocrom este creată pentru a răspunde provocărilor de imprimare ale grupurilor de lucru mici, unde spațiul este limitat, și oferă conectivitate și productivitate îmbunătățite într-un design stilat și compact.

Construit pentru birouri mici, inclusiv spații de lucru bancare, de recepție a clienților și de retail, noul model LBP151dw include suport pentru standardul PCL5e/6, pentru a îmbunătăți flexibilitatea integrării în rețea. Pentru și mai facilă instalare, aparatul este suficient de mic pentru a încăpea pe birouri de recepție sau în săli de așteptare, oferind o soluție simplă și fiabilă.

Modelul LBP151dw optimizează capacitățile de lucru mobile ale birourilor mici, deoarece încorporează conectivitate Wi-Fi și funcții extinse de imprimare mobilă. Pentru o productivitate crescută, dispozitivele cu iOS și Android pot utiliza aplicația gratuită Canon PRINT Business, care permite imprimarea de pe dispozitive mobile, în mișcare, a documentelor, prezentărilor și imaginilor. Având și suport adițional pentru Google Cloud Print și serviciul Mopria Print Service pentru utilizatorii de Android, imprimanta LBP151dw este astfel gândită pentru a oferi o experiență optimă a imprimării mobile.

Cu viteze de până la 27 ppm și funcția Automatic Duplex Printing (imprimare automată în sistem Duplex), imprimanta LBP151dw este soluția ideală pentru firme care doresc să economisească timp în cadrul proceselor de birou. Tehnologia Quick First-Print de la Canon permite imprimarea în câteva secunde a documentelor, chiar și din modul Sleep, permițând firmelor să se concentreze pe prioritățile zilnice.

Anil Jagpal, Marketing Manager, Canon Europe: “Modelul LBP151dw a fost creat special pentru a oferi integrare îmbunătățită și funcționalitate mobilă într-un design mic, dar robust. Combinația de conectivitate PCL și Wi-Fi într-un singur aparat compact înseamnă ocazia ca aceste firme să-și transforme mediile de lucru printr-o soluție eficientă și fiabilă, cu un impact pozitiv asupra profiturilor prin îmbunătățirea productivității și conectivității angajaților.”

 

Imprimanta i-SENSYS LBP151dw va fi disponibilă în Europa începând cu luna aprilie

 

Specificațiile-cheie ale modelului LBP151:

  • Viteză de imprimare de 27ppm
  • Conectivitate Wi-Fi
  • Funcție Quick First Print
  • FPOT de 8 secunde (timp de iesire al primei imprimari)
  • Suport pentru MOPRIA
  • Suport pentru Google Cloud Print
  • Suport pentru PCL5e/6
  • Imprimare automată față-verso

Pentru întrebări din partea media, vă rugăm contactați:

Elena Eana, PR Executive

The GOOD Company

T: (0040)725 526 118

e: elena@thegoodcompany.ro

Despre Canon Europe

Canon Europe este subsidiară regională pentru Canon Inc., reprezentată în 116 ţări şi având peste 17.000 de angajaţi în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA).

Fondată în anul 1937 şi având ca ţintă principală crearea celei mai bune camere foto pentru consumatori, pasiunea Canon pentru puterea imaginii acoperă astăzi mai multe segmente de piaţă, la ora actuală, Canon fiind liderul mondial în soluţii de imagine pentru business şi de larg consum.  Soluţiile oferite includ produse precum camere foto digitale, camere SLR, obiective foto şi maşini portabile de scanare cu raze X, imprimante de producţie şi pentru birou, toate beneficiind de o gamă de servicii cu valoare adăugată.

Canon investeşte masiv în cercetare şi dezvoltare pentru a oferi cele mai inovatoare produse şi servicii. De la fotografi amatori până la companii de tipar profesional, Canon oferă fiecărui client posibilitatea de a-şi urma pasiunea pentru fotografie.

Filosofia companiei Canon este Kyosei – ‘Trăim şi muncim împreună pentru binele tuturor’. În EMEA, Canon Europe este preocupată de reducerea impactului companiei asupra mediului înconjurător şi implică utilizatorii în acest demers prin produsele, soluţiile şi serviciile pe care le oferită. Canon a primit prestigioasa certificare ISO 14001, pentru standarde de talie mondială în management-ul mediului înconjurător.

Pentru mai multe informaţii despre Canon România accesaţi: www.canon.ro

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Desktop
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Desktop

Monitorul de gaming Philips Evnia reinventează regulile jocului

Mihai Stescu20 ianuarie 2023

AGON by AOC lansează monitorul pentru esports cu diagonală de 24.5″ și rată de reîmprospătare la 240 Hz

Mihai Stescu19 octombrie 2022

AOC C27G2U, un monitor gândit pentru gaming, cu dotări ce îl recomandă pentru utilizarea de zi cu zi

Mihai Stescu7 octombrie 2022

Noi device-uri AGON by AOC compatibile NVIDIA Reflex

Mihai Stescu10 ianuarie 2022

BenQ a lansat monitorul PhotoVue SW271C

Mihai Stescu27 aprilie 2021

Kingston anunță SSD-ul NV1 NVMe PCIe

Mihai Stescu31 martie 2021

PC Garage oferă cadou un SSD de 480GB sau o carcasă ARGB

Mihai Stescu18 iunie 2020

Kingston anunță noi SSD-uri Enterprise de până la 7.68 TB

Mihai Stescu27 mai 2020

PC Garage și AMD oferă 15% reducere la achizitia de procesor si placa video AMD

Mihai Stescu11 mai 2020