Telefoane mobile

Vodafone România își consolidează portofoliul de terminale sub brand propriu

Vodafone România își consolidează portofoliul de terminale sub brand propriu

Vodafone România își îmbogățește portofoliul de telefoane sub brand propriu, cu două modele de telefoane de tip smartphone –  Vodafone Smart Prime 6 și Vodafone Smart First 6.

Astfel, Vodafone România dispune acum de un portofoliu de 10 echipamente sub brand propriu, dintre care 8 telefoane, cu prețuri de la 1 euro și 2 tablete.

“Suntem mandri sa introducem noi modele de telefoane sub brand propriu în portfoliul nostru. Avem deja un program menit sa aduca un smartphone pentru fiecare roman, iar aceasta dublă lansare întarește aceasta directie strategica.

Am îmbogațit astazi portfoliul de terminale cu noile Vodafone Smart Prime 6 și Vodafone Smart First 6, care oferă cea mai bună combinație de capabilități –  tehnologie de ultimă oră, accesibilitate și valoare adaugată pentru clientii nostri.

Putem vedea ca sunt din ce in ce mai mulți utilizatori de smartphone de la un an la altul, iar adoțtia serviciilor 4G este partea din business-ul nostru care are cea mai rapidă crestere. Practic, tot ceea ce facem și toate acțiunile noastre urmăresc încurajarea a cât mai multor romani de a trai din plin experiența utilizării internetului pe telefonul mobil și de a se bucura de avantajele rețelei noastre certificate, precum și de inovațiile aduse de Supernet ™4G”, a spus Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Noul Vodafone Smart prime 6, un smartphone cu capabilități 4G, se remarcă prin design-ul premium, rezoluția ecranului și functiile performante.  Smart Prime 6 funcționează cu Android 5.0 Lolipop și dispune de o tehnologie imbunătățită pentru autonomia bateriei precum și de un control sporit în cazul utilizării unor dispozitive auxiliare (de ex. Bluetooth).

Disponibil în culoarea antracit, Smart Prime 6 vine echipat cu un ecran cu cristale lichide, cu rezoluție de 720p, cu un procesor Qualcomm Snapdragon 1.3 Gigahertz și memorie RAM de 1 GB, plus o memorie internă de 8GB.

Camera foto de 8 MP a smartphone-ului, ce oferă posibilitatea utilizatorilor de a surprinde instant cele mai plăcute momente, este dotată cu funcțiile: LED flash, Auto focus, Touch focus, Face Detection.

Smart Prime 6 poate fi achizitionat la pretul de 1 Euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul RED 19, pe 2 ani.

Vodafone Smart Prime 6

Vodafone Smart Prime 6

Smartphone-ul Vodafone Smart First 6 se remarcă printr-un design compact și intuitiv și dispune de un ecran tactil de 4”, pe care utilizatorii pot regăsi cele mai populare aplicații şi funcţii preinstalate. Smart First 6 oferă experiența sistemului de operare Android KitKat, cel mai raspândit sistem de operare din lume și vine echipat cu un procesor Dual Core de 1.2 Ghz.

În plus, telefonul are preinstalată aplicația Dropbox, ceea ce suplimentează capacitatea de stocare cu până la 4 GB. Noul smartphone Vodafone Smart First 6 poate fi achiziționat împreună cu abonamentul Smart 9, pe 2 ani , la prețul de 14 Euro (TVA inclus).

Vodafone Smart First 6

Vodafone Smart First 6

Pentru mai multe detalii privind noile telefoane, puteți intra pe www.vodafone.ro

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gama de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe.

Vodafone are divizii in 26 de țări, 55 de rețele partenere în intreaga lume și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 31 decembrie 2014, Vodafone avea 444 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 11,8 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informații, vizitati www.vodafone.com.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Telefoane mobile
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Telefoane mobile

A doua generație a camerei Hasselblad pentru mobil, disponibilă pe OnePlus 10 Pro odată cu lansarea de pe 11 ianuarie

Mihai Stescu10 ianuarie 2022

realme intră în lupta pentru megapixeli, cu noua camera de 108 MP

Mihai Stescu5 martie 2021

Bilanț excelent pentru realme

Mihai Stescu20 ianuarie 2021

Noile Galaxy Buds Pro oferă un sunet epic în fiecare moment

Mihai Stescu14 ianuarie 2021

Samsung Galaxy S21 Ultra: Experiența supremă pe un smartphone conceput pentru a fi epic

Mihai Stescu14 ianuarie 2021

Telefoanele realme 6 disponibile în România

Mihai Stescu7 ianuarie 2021

O experiență plăcută la Clinica GSM (P)

Mihai Stescu2 decembrie 2020

Seria Galaxy A de la Samsung a fost prezentată oficial în România

Mihai Stescu26 iunie 2020

Samsung Galaxy A9 lansat oficial în România

Mihai Stescu12 noiembrie 2018