Foto & Video

BenQ lansează i500: proiectorul LED cu Android

BenQ lansează i500: proiectorul LED cu Android

BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovaţii în domeniul soluțiilor de imagine și lider global pe piaţa de proiectoare cu tehnologie DLP®, lansează i500 – un nou model de videoproiector 3D HD, dispozitiv ce oferă o modalitate inedită de a te bucura acasă de muzică şi proiecţii video.

Noul proiector dispune de o varietate mare de aplicaţii capabile de streaming wireless, proiecţie short-throw LED cu un sistem optic de cea mai bună calitate şi două boxe de 5W cu camera de rezonanță, pentru un sunet de excepţie.

BenQ i500 se foloseşte de un sistem de operare Android 4.4, fiind capabil să funcţioneze ca un dispozitiv independent, cu acces la peste 300 de aplicatii. Astfel, deschide calea către un univers de filme, emisiuni, jocuri şi transmisii live, accesibile pentru utilizator fără cabluri, dispozitive de streaming, PC-uri sau media box-uri.

“Niciodată nu a fost mai simplu să-ţi transformi apartamentul într-un centru de divertisment,” a declarat Conway Lee, preşedintele BenQ Corporation. “Cu BenQ i500 şi capabilităţile sale wireless, te vei bucura imediat de streaming video şi muzică, fără a-l mai conecta la un alt dispozitiv.”

Streaming Wireless

Noul videoproiector BenQ i500 este echipat cu cele mai populare aplicaţii şi servicii de streaming, precum Youtube by KODI, Spotify, Vimeo, dailymotion, YuppTV, Aptoide, Arte şi multe altele. Astfel, acesta reuşeşte să acopere toată gama de divertisment, abordând o varietate mare de genuri, de la filme, emisiuni TV, ştiri, sport şi educaţie, la desene animate pentru cei mici.

Cu ajutorul game pad-urilor şi a controlerelor de jocuri disponibile, i500 oferă acces la o serie de jocuri, ce includ shootere, strategie sau aventură.

Pentru toate acestea, i500 se foloseşte de reţeaua wireless LAN disponibilă, neavând nevoie de nici o altă conexiune. Mai mult, poate rula conţinut video şi audio direct de pe un stick USB şi poate afişa fişiere Excel, Word, sau PowerPoint, fără ajutorul unui PC.

Divertisment de 5 stele în spaţii mici

Datorită sistemului său de proiecţie Short-Throw 0.6 (de la mica distanță), i500 poate proiecta o imagine de 80” (2.03m) de la o distanţă de doar 1 metru faţă de ecran. Suportă streaming video HD şi are două boxe de 5W fiecare, special concepute să ofere voci clare şi un sunet de calitate. Prin sistemul LED de iluminare, i500 oferă un contrast de 100.000:1 și o durată de utilizare de 30.000 ore.

Atunci când nu nu este utilizat pentru proiecţii, BenQ i500 poate fi folosit ca sistem audio Bluetooth, ce permite rularea de conținut audio direct din telefon sau tabletă.

 

Versatilitate

BenQ i500 are un design elegant şi o greutate de invidiat (1.3kg), ceea ce îl face să fie uşor de instalat în orice tip de cameră, fie că este vorba de o sufragerie spaţioasă sau o cameră mică de apartament. Vine dotat cu o corecţie keystone automata pe verticală, ce îl ajută să elimine efectul de trapez atunci când imaginea nu este proiectată perpendicular pe ecran.

Conexiuni:

1x HDMI/MHL, USB 2.0 1.5A power, USB 3.0, Dsub, Mic, Wi-Fi 802.11b/g/n, 2.4GHz /5 GHz dual band, 1x LAN port, 1x Line out 3.5mm

Află mai multe despre BenQ i500, vizitând http://www.benq.ro/product/projector/i500

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Foto & Video
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Foto & Video

Montajul video și streamingul sunt mai facile cu ATEN UC3022 și aplicația ATEN OnAir Lite

Mihai Stescu3 iunie 2021

BenQ TK810 proiector 4K UHD Wireless

Mihai Stescu15 aprilie 2020

Wacom anunță la CES tableta grafică One

Mihai Stescu10 ianuarie 2020

Televizorul inteligent 4K Gazer TV43-US2G cu Android

Mihai Stescu13 noiembrie 2019

BenQ lansează SW270C, un nou monitor recomandat profesioniștilor din domeniul fotografiei

Mihai Stescu26 iulie 2019
Wacom-Cintiq-22

Wacom Cintiq 22 o alegere potrivită pentru pentru cei care studiază arta și design-ul

Mihai Stescu25 iulie 2019

Olympus lansează noul model OM-D E-M1X

Mihai Stescu30 ianuarie 2019

Samsung lansează noua gamă de televizoare 2018

Mihai Stescu9 martie 2018

BenQ îţi aduce acasă experienţa cinematografică 4K UHD

Mihai Stescu9 martie 2018