Desktop

BenQ lansează cea mai stilată gamă de monitoare din portofoliu

BenQ lansează cea mai stilată gamă de monitoare din portofoliu

BenQ, companie recunoscută pe plan internaţional pentru inovaţii în domeniul soluțiilor de imagine și lider global pe piaţa de proiectoare cu tehnologie DLP®, dezvăluie astăzi modelele VZ2470H şi VZ2770H, două monitoare cu design asimetric care beneficiază de o ramă foarte subţire şi un exterior elegant, complet alb, ce se potriveşte oricărui stil.

Dotate cu un contrast nativ de 3000:1, timp de răspuns GTG de 4-ms şi tehnologie Eye-Care, noile display-uri sunt potrivite pentru o multitudine de activităţi, de la browsing sau aplicații office, până la vizualizarea de filme sau jocuri de ultimă generaţie.

Concepute cu un design sofisticat, ce se potriveşte perfect atât stilului modern cât şi celui minimalist, noile monitore răspund perfect cerinţelor actuale în materie de valoare şi performanţă, fiind potrivite pentru aproape orice mediu de lucru. Tocmai de aceea, acestui design i se adaugă un ecran LED Full HD, ale cărui performanţe sunt întâlnite în mod normal la modelele premium. Mai mult, rama foarte subţire (ultra-slim bezel) îmbunătăţește experienţa vizuală, reuşind să dezvăluie întregul potenţial al imaginilor şi filmelor afişate pe ecran.

 

Prezența unui panel LED ANVA+ cu 16 milioane de culori reale şi a unui contrast nativ foarte ridicat, de 3000:1, oferă celor două modele performanța de a afișa imagini bogate în detalii, chiar şi în zonele întunecate, în culori vibrante şi foarte apropiate de realitate. Astfel, până și cadrele complexe vor avea claritate şi o definiţie extraordinară.

Ambele modele oferă utilizatorului o rezoluţie 1920 x 1080 pixeli, conectivitate 2x HDMI 1.4a, unghiuri de vizualizare extinse (178°/178°), capabilităţi de reducere a efectului de blur şi un timp de răspuns rapid de 4-ms GTG, ce elimină complet riscul apariţiei efectului de ghosting sau a altor artefacte.

Din dorința de a crește comfortul vizual pe durata utilizării, cele două monitoare integrează tehnologia BenQ Eye-Care. Astfel, în timp ce ecranele normale LCD reîmprospătează imaginea afișată cu o frecvență de 200 de cadre pe secundă, modelele dotate cu tehnologia BenQ FlickerFree™ elimină complet disconfortul creat de această frecvență a cadrelor, la toate nivelurile de luminozitate, reducând în mod eficient oboseala ochilor și oferind o experiență de vizionare confortabilă în timpul sesiunilor prelungite de utilizare a monitorului.

Tot aici veți întâlni si tehnologia Low Blue Light, ce ajută la reducerea efectelor negative produse de spectrul de lumină albastră emis de ecran.

 

Aceasta permite utilizatorului să selecteze unul dintre cele patru moduri presetate, fie că este vorba de cel multimedia, web-surfing, office, sau reading, pentru a reduce emisia de lumină albastră cu maxim 70% în timpul utilizării.

Cele două monitoare vor fi disponibile în România începând cu sfarșitul lunii august, la un preț recomandat de raft de 849lei pentru VZ2470H si 1049lei pentru VZ2770H.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Desktop
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Desktop

Monitorul de gaming Philips Evnia reinventează regulile jocului

Mihai Stescu20 ianuarie 2023

AGON by AOC lansează monitorul pentru esports cu diagonală de 24.5″ și rată de reîmprospătare la 240 Hz

Mihai Stescu19 octombrie 2022

AOC C27G2U, un monitor gândit pentru gaming, cu dotări ce îl recomandă pentru utilizarea de zi cu zi

Mihai Stescu7 octombrie 2022

Noi device-uri AGON by AOC compatibile NVIDIA Reflex

Mihai Stescu10 ianuarie 2022

BenQ a lansat monitorul PhotoVue SW271C

Mihai Stescu27 aprilie 2021

Kingston anunță SSD-ul NV1 NVMe PCIe

Mihai Stescu31 martie 2021

PC Garage oferă cadou un SSD de 480GB sau o carcasă ARGB

Mihai Stescu18 iunie 2020

Kingston anunță noi SSD-uri Enterprise de până la 7.68 TB

Mihai Stescu27 mai 2020

PC Garage și AMD oferă 15% reducere la achizitia de procesor si placa video AMD

Mihai Stescu11 mai 2020