Desktop

HP Inc. lansează OMEN X, un desktop revoluţionar în categoria de gaming

HP Inc. lansează OMEN X, un desktop revoluţionar în categoria de gaming

HP Inc. lansează astăzi cea mai nouă familie de produse pentru gaming, proiectată special pentru cei care au nevoie de o experienţă de joc ultra-performantă şi captivantă. Noile produse de gaming HP de ultimă generaţie – desktopul OMEN X, laptopul OMEN 17, ecranul curbat OMEN X şi accesoriile OMEN with SteelSeries – sunt proiectate să livreze performanţă puternică şi flexibilitatea de a customiza în detaliu componentele, pentru a intensifica emoţia trăită cu fiecare competiţie.

 

„Desktopul OMEN X a fost construit pentru jucătorii înrăiţi, care au nevoie de super performanţă, într-un şasiu complet personalizabil – o caracteristică pe care nu o întâlnim adesea la producătorii de PC-uri tradiţionale”, a spus Louis Perrin, Director Consumer Products al EMEA Personal Systems, HP Inc. „Inginerii HP au creat un design unic, care maximizează controlul temperaturii cu ajutorul componentelor standard ale industriei, astfel încât adevăraţii pasionaţi să se bucure de cele mai noi sisteme hardware, care să le permită să obţină mereu performanţă maximă printr-un produs personalizat conform nevoilor lor.

 

Dotările OMEN X sunt o extensie a portofoliului unificat de gaming HP anunţat în luna mai, cu scopul de a îmbunătăţi experienţa de gaming cu fiecare dolar investit în plus. Brandul OMEN X se axează pe reconstruirea şi reproiectarea produselor, pentru a livra echipamente inovatoare pentru clienţii din zona de gaming.

 

Performanţa desktopului pentru a domina decisiv

OMEN X are plăci grafice de ultimă generaţie, poate accepta până la două plăci NVIDIA GeForce GTX 1080, pentru a creşte performanţa oricărui joc prin imagini uimitoare. A 6-a generaţie de procesoare Intel® Core™ i5/i71, cu posibilitate de overclocking2, împreună cu chipsetul grafic VR-Ready integrat vor permite o experienţă perfectă de Realitate Virtuală (VR) şi o imagine 4K captivantă pentru cele mai solicitante jocuri de categorie AAA.

HP a proiectat un management termic superior, care le oferă gamerilor posibilitatea să îşi păstreze PC-ul la o temperatură optimă, să se bucure de cea mai ridicată performanţă posibilă şi de întregul potenţial al hardware-ului. Acest management termic revoluţionar constă în proiectarea a trei camere interne distincte, care separă componentele şi optimizează temperatura cu sisteme de răcire dedicate în fiecare cameră. De asemenea, desktopul OMEN X permite adăugarea unui sistem de răcire pentru până la trei coolere cu lichid de 120 mm, cu guri de aerisire montate în partea superioară şi un suport care ridică carcasa de pe sol pentru a pătrunde mai mult aer rece, oferind o ventilaţie completă.

Alte caracteristici de top includ:

 • Softul OMEN Control asigură un control complet asupra designului, permiţând modificarea luminii LED şi ajustarea luminozităţii în timp real;
 • Şasiul respectă standardele industriei pentru upgrade-uri fără probleme;
 • Acces fără instrumente la componentele interne şi un set de unelte ascunse în carcasă pentru a uşura upgrade-urile.

Abilitatea de a construi un PC de la bază este crucială pentru adevăraţii gameri şi este una dintre diferenţele semnificative ale desktopului OMEN X. Gamerii care preferă să-şi construiască singuri PC-urile îşi pot achiziţiona o carcasă goală OMEN X, ca soluţie separată pentru o experienţă completă şi captivantă de tip do-it-yourself (DIY) PC. Carcasa independentă oferă aceleaşi beneficii termice ale designului cu trei camere, transformând construcţia personalizată într-o experienţă aşteptată de utilizatorii finali.

Laptopul OMEN 17, cu plăci grafice NVIDIA®

Cel mai nou laptop OMEN, cu diagonala de 17,3 inch (43,9 cm), este proiectat complet respectând performanţele cerute de gameri. Acum este unul dintre cele mai performante laptopuri de gaming de pe piaţă şi include cel mai nou chipset grafic NVIDIA® GeForce® GTX, fiind foarte uşor de transportat, cu dimensiuni de doar 32,9 mm grosime şi o greutate de 3,2 kg3.

Laptopul OMEN 17 este conceput pentru gameri şi oferă o experienţă captivantă şi flexibilitatea necesară pentru o concurenţă implacabilă. Noile caracteristici includ:

 • Cele mai noi chipset-uri grafice NVIDIA® GeForce® GTX 1060 şi 1070, care asigură experienţe de gaming rapide şi puternice;
 • Tehnologia G-SYNC™ a ecranului optimizează jocurile prin sincronizarea ratei de refresh a ecranului cu cea a GPU-ului;
 • Cele patru difuzoare cu sistem audio Bang & Olufsen şi HP Audio Boost, pentru o redare reală a sunetului;
 • Ataşarea unui mini Display Port™ adaugă suport pentru streaming dual 2K sau 4K;
 • Rezoluţia display-ului de până la 4K, cu 300 niţi, pentru un alt nivel al preciziei care îmbunătăţeşte jocul şi divertismentul4;
 • Suport VR-Ready pentru jucătorii care vor să fie pregătiţi pentru următoarea frontieră a gamingului VR;
 • Baterie polymer de 95 W, cu până la 7,255 de ore timp de rulare, care susţine cele mai noi procesoare grafice de la NVIDIA®.

 OMEN 17 Notebook_Front Right_Open

Ecranul Curbat OMEN X HP – Fii surprins!

Calitatea imaginii afectează experienţa totală de gaming, iar pentru a completa ecosistemul OMEN, HP introduce ecranul curbat OMEN X, care creează un nou nivel de realism și imersiune pentru utilizatorii finali. Ecranul curbat este primul de la HP care oferă tehnologia NVIDIA® G-Sync, integrând ultimele tehnologii şi mai multe opţiuni pentru clienţii în căutare de unghiuri largi de vizualizare şi o experienţă de joc plăcută.

 

OMEN HP cu SteelSeries – Victoria este în mâna ta

Pentru a completa şi a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor cu noua gamă OMEN, HP a început să colaboreze cu SteelSeries pentru introducerea unei linii de accesorii concepută să sporeasă gameplay-ul şi să ofere avantajul extrem al competitivităţii.

 • Căştile OMEN cu SteelSeries au o construcţie uşoară, pentru a răspândi uniform greutatea pe întreaga bandă, permiţându-le gamerilor să se joace mai mult timp şi mult mai confortabil;
 • Tastatura OMEN cu SteelSeries permite personalizarea cu peste 16,8 milioane de culori, pentru a crea un model unic, şi schimbarea acestora în funcţie de acţiunile din gameplay;
 • Mouse-ul OMEN cu SteelSeries include caracteristici pentru o performanţă de neegalat, inclusiv de personalizare, cum ar fi iluminare RGB, 6 butoane complet programabile pentru acţiune rapidă şi accelerare hardware zero pentru mişcări 1:1 de precizie şi urmărire;
 • Mouse Pad-ul OMEN cu SteelSeries asigură calitate înaltă, bază de cauciuc antiaderent şi precizia pe care se bazează profesioniştii, cu o suprafaţă durabilă şi netedă.

 

Platforma software OMEN este preinstalată pe PC-urile OMEN şi este oferită pentru tastatura şi mouse-ul OMEN, permițându-le jucătorilor să profite cu uşurinţă de multiplele sale caracteristici, prin suportul de platforme pe care îl oferă şi sistemul de sincronizare cloud care asigură mereu setările preferete pentru clienţi.

OMEN Challenge by HP la Gamescom 2016

HP va găzdui al treilea OMEN Challenge în Europa, la Gamescom 2016, oferind unul dintre cele mai populare jocuri PC, „CS:GO” by Valve. La primul live streaming pe platforma Twitch, provocarea OMEN îi va avea pe cei din echipa Mousesports CS:GO, care se vor lupta cu Flipsid3 Tactics, echipele urmând să îndure „torturi“ – inclusiv elemente precum vânt puternic şi frig – pentru a testa rapiditatea fizică şi abilităţile acestor gameri de elită. Înarmaţi cu ultimele echipamente OMEN by HP, jucătorii profesionişti vor fi împinşi dincolo de limitele lor absolute, în timp ce publicul live şi online de pe Twitch va vota modul prin care le este distrasă atenţia.

OMEN Challenge va avea loc joi, 18 august, ora 22:00 CET, la ESL Arena, la Gamescom, Hall 9, în Köln, Germania. De asemenea, va putea fi vizionat şi pe Twitch, pe www.twitch.tv/omenchallenge.

Preţuri şi disponibilitate6

 • Desktopul OMEN X va fi disponibil în EMEA în luna septembrie, pornind de la preţul de 2.229 euro, cu şasiul independent OMEN X începând de la 599 euro.
 • Ecranul curbat OMEN X by HP va fi disponibil în EMEA de la începutul anului 2017.
 • Laptopul OMEN cu diagonala de 17,3 inch va fi disponibil în EMEA din septembrie, începând de la 1.499 euro.
 • Accesoriile OMEN by HP with SteelSeries vor fi disponibile în EMEA în septembrie, pornind de la preţul de 79,99 euro pentru căştile OMEN, 99,99 euro pentru tastatura OMEN, 59,99 euro pentru mouse-ul OMEN şi 19,99 euro pentru mouse pad-ul OMEN.

 

Despre HP Inc.

HP Inc. creează tehnologie care uşurează viaţa consumatorului, peste tot în lume. Prin portofoliul de imprimante, PC-uri, dispozitive mobile, soluţii şi servicii creăm experienţe care uimesc. Mai multe informaţii despre HP Inc. sunt disponibile la http://www.hp.com.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Desktop
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Desktop

Monitorul de gaming Philips Evnia reinventează regulile jocului

Mihai Stescu20 ianuarie 2023

AGON by AOC lansează monitorul pentru esports cu diagonală de 24.5″ și rată de reîmprospătare la 240 Hz

Mihai Stescu19 octombrie 2022

AOC C27G2U, un monitor gândit pentru gaming, cu dotări ce îl recomandă pentru utilizarea de zi cu zi

Mihai Stescu7 octombrie 2022

Noi device-uri AGON by AOC compatibile NVIDIA Reflex

Mihai Stescu10 ianuarie 2022

BenQ a lansat monitorul PhotoVue SW271C

Mihai Stescu27 aprilie 2021

Kingston anunță SSD-ul NV1 NVMe PCIe

Mihai Stescu31 martie 2021

PC Garage oferă cadou un SSD de 480GB sau o carcasă ARGB

Mihai Stescu18 iunie 2020

Kingston anunță noi SSD-uri Enterprise de până la 7.68 TB

Mihai Stescu27 mai 2020

PC Garage și AMD oferă 15% reducere la achizitia de procesor si placa video AMD

Mihai Stescu11 mai 2020