imprimante

Brother introduce Custom UI, noua interfața personalizabilă pentru imprimante și scannere

Brother introduce Custom UI, noua interfața personalizabilă pentru imprimante și scannere

De multe ori, utilizarea unui echipament de scanare sau printare în rețea este considerată destul de complicată. Utlizatorii sunt obligați să învețe anumite proceduri, destul de elaborate, pentru a îndeplini taskuri foarte simple de scanare sau copiere.

Iată că producătorul de echipamente Brother a intuit nevoia utilizatorilor pentru interfețe mai simple și mai prietenoase. Din această nevoie s-a dezvoltat Custom UI, interfața personalizabilă tactilă pentru anumite echipamente Brother care dețin ecran tactil color (imprimante, echipamente multifuncționale și scannere).

Această interfață, odată customizată, poate fi ușor exportată către alte echipamente similare din rețea, permițând astfel o integrare mai ușoară în toate departamentele unei organizații.

Folosind Custom UI se poate personaliza total layoutul grafic, fie că vorbim de fundal sau de pictograme. În același timp, se pot realiza fluxuri particularizate care să permită de exemplu scanarea unui document cu singura atingere a unei pictograme și expedierea lui către o anume destinație.

Un utilizator va putea să scaneze un document și să-l trimită direct unui coleg sau unui superior din organizație, alegând pictograma cu portretul acestuia.

Atât fundalurile cât și pictogramele pot fi imagini încărcate prin USB, din oricare format .png, .jpg, sau .bmp. Echipamentul va ajusta dimensiunile imaginii automat, pentru a se  putea potrivi funcției respective.

Se pot personaliza și culorile fundalurilor și a înscrisurilor precum și fontul textelor afișate, pentru a putea permite o integrare logică în fluxul logic al organizației respective.

Custom UI este o facilitate prezentă la gamele de scannere wireless  ADS-2800W, ADS-3600W și la o gamă de imprimante multifuncționale ce include: DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-6800DW, MFC-6900DW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW, MFC-L8690CDW, DCP-L8410CDW.

Odată cu customizarea grafică, Custom UI de la Brother permite o integrare logică a fluxului de lucru cu nevoile organizației.

De exemplu, în sistemul de educație, se pot restricționa anumite funcții și înlesni expedierea documentelor scanate către destinațiile prestabilite pentru fiecare utilizator.

În sistemul medical sau juridic se pot implementa fluxuri de lucru specifice care să respecte criterii de manipulare a informațiilor personale. Datele clienților sau ale pacienților sunt transmise în siguranță în rețea sau în cloud, în funcție de cerințele specifice ale organizației.

Informațiile colectate în retail de serviciul clienți pot fi stocate direct în bazele de date ale companiei, printr-o singură atingere, eliminând orice eroare posibilă.

Custom UI poate fi implementat în medii care folosesc sistemul de operare Client – Windows 7®, Windows 8.1®, Windows® 10 sau sistemul de operare Server – Windows Server® 2008 R2, Windows Server® 2012, Windows Server® 2012 R2, Windows Server® 2016.

Mai multe amănunte despre Custom UI puteți găsi aici.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

imprimante
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in imprimante

Brother anunță disponibilitatea echipamentelor TonerBenefit

Mihai Stescu20 februarie 2018

Brother anunță lansarea noii generații de echipamente laser monocrom, seria L2000

Mihai Stescu31 ianuarie 2018

Brother lansează noua serie Business Color Laser în cadrul Bucharest Technology Week

Mihai Stescu22 mai 2017

HP lansează o nouă gamă de imprimante multifuncționale A3

Mihai Stescu13 septembrie 2016

Misiune Epson în Antarctica

Mihai Stescu19 iulie 2016

HP lanseaza cel mai mic echipament All-in-One din lume

Mihai Stescu8 iunie 2016

Canon adaugă noi modele de imprimante gamei i-SENSYS

Mihai Stescu4 mai 2016