imprimante

Brother anunță disponibilitatea echipamentelor TonerBenefit

Brother anunță disponibilitatea echipamentelor TonerBenefit

Începând cu luna februarie, sunt disponibile pe piața locală echipamentele Brother TonerBenefit pentru birouri mici și medii – imprimanta HL-B2080DW, multifuncţionalul DCP-B7520DW și multifuncționalul cu fax și ADF de 50 de coli MFC-7715DW.

Toate modelele au viteză de imprimare de 34ppm, tavă de alimentare de 250 de coli, imprimare duplex automată și conectivitate cu fir și wireless. La livrare, echipamentele au un toner initial de 2,000* de pagini inclus.

Conceptul gamei TonerBenefit face accesibile consumabilele originale, prețul recomandat al unui toner fiind de 99 lei pentru 2000 de pagini*, astfel încât utilizatorii să beneficieze de imprimare de calitate fără compromisuri.

Funcţii şi caracteristici

Produsele au un design compact, sunt silențioase și permit conectivitate Wi-Fi cu suport Brother iPrint&Scan, Apple AirPrint și Google Cloud Print, pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea să tipărească direct de pe dispozitive mobile.

Tot la un preț recomandat de 99 de lei sunt și tonerele primelor modele TonerBenefit, imprimanta HL-1222WE și multifuncționalul DCP-1622WE, lansate în noiembrie 2017 pentru birouri mici și acasa.

Tonerul acestora are o capacitate de până la 1500* de pagini. Echipamentele au o viteză de imprimare de 20ppm, memorie de 32Mb, tavă cu o capacitate de 150 de coli și conectivitate wireless.

Echipamentele și consumabilele acestora sunt disponibile în rețeaua partenerilor autorizați și beneficiază de 3 ani garanție prin înscrierea pe www.brother.ro.

Mai multe detalii despre seria de produse TonerBenefit aflati de la: https://www.brother.ro/campaigns/tb https://www.brother.ro/campaigns/tb

Despre Brother

Brother este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare şi comunicare. Pe segmentul de piaţă al echipamentelor multifuncţionale laser monocrom, Brother a devenit lider de piaţă tradiţional în Europa.

Fondată în anul 1908 în Japonia, în anul 2008 compania a aniversat 50 de ani de existenţă în Europa. La nivel mondial, Brother are peste 25,000 de angajaţi. Calitatea, preţurile avantajoase, programele de marketing, distribuţie şi service la nivel local, grija pentru protecţia mediului şi permanenta poziţionare alături de clienţi, sunt tot atâtea atribute care asigură succesul Brother în Europa.

Produsele Brother sunt bazate pe tehnologie proprietară care este dezvoltată, produsă şi distribuită în proporţie de 100% in-house. Brother deţine o serie de certificări internaţionale de renume precum “Energy Star”, “der Blauer Engel” şi “Ecomark”.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

imprimante
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in imprimante

Brother introduce Custom UI, noua interfața personalizabilă pentru imprimante și scannere

Mihai Stescu13 martie 2018

Brother anunță lansarea noii generații de echipamente laser monocrom, seria L2000

Mihai Stescu31 ianuarie 2018

Brother lansează noua serie Business Color Laser în cadrul Bucharest Technology Week

Mihai Stescu22 mai 2017

HP lansează o nouă gamă de imprimante multifuncționale A3

Mihai Stescu13 septembrie 2016

Misiune Epson în Antarctica

Mihai Stescu19 iulie 2016

HP lanseaza cel mai mic echipament All-in-One din lume

Mihai Stescu8 iunie 2016

Canon adaugă noi modele de imprimante gamei i-SENSYS

Mihai Stescu4 mai 2016