Foto & Video

Canon lansează trei noi imprimante din gama PIXMA, cu rezervoare reîncărcabile de cerneală

Canon lansează trei noi imprimante din gama PIXMA, cu rezervoare reîncărcabile de cerneală

Canon dezvăluie astăzi trei noi imprimante – modelele PIXMA G1400, PIXMA G2400 și PIXMA G3400 – toate capabile de a imprima până la 7.000 de pagini color și 6.000 de pagini alb-negru cu un singur set de rezervoare de cerneală.

Dispunând de noul sistem original Canon de Furnizare Continuă a Cernelii (CISS – Continuous Ink Supply System), fiecare imprimantă folosește rezervoare reîncărcabile de cerneală pentru a oferi o imprimare de volum ce reduce semnificativ costurile curente pentru cerneluri.

Pentru birourile care necesită imprimări cu volume mari sau utilizatorii casnici cărora le face plăcere să-și imprime fotografiile, aceste imprimante oferă valoare reală și costuri mici de imprimare, cu un număr neegalat al paginilor imprimate. Cernelurile originale Canon, atât cu pigment negru cât și color, asigură calitate imprimării, producând texte clar conturate și culori vii.

Construite pentru calitate, detaliu și simplitate

Modelul PIXMA G1400 este o imprimantă unifuncțională, în timp ce PIXMA G2400 și PIXMA G3400 sunt multifuncționale cu funcționalități de imprimare, scanare și copiere. Fiecare imprimantă încorporează un sistem de capete de printare FINE™, pentru imprimări de înaltă calitate la viteze mari, precum și tehnologii menite să oprească pătrunderea aerului în tuburile de alimentare cu cerneală, asigurând astfel fiabilitate și stabilitate la imprimarea de volume mari. Pentru imprimări cu nivel înalt de detaliu, motorul de printare cu picături de 2pl si rezolutie de 4800x1200dpi oferă gradări și detalii fine, perfecte pentru documente complexe sau fotografii de înaltă rezoluție. Fiecare model din gamă poate de asemenea imprima fotografii de 10×15 cm, fără margini, chiar și în 60 de secunde.

Noile modele de rezervoare de cerneală compacte și reîncărcabile îmbină design-ul estetic și simplitatea în utilizare. Cele patru rezervoare frontale de mare volum sunt vizibile cu ușurință, făcând ca verificarea nivelului de cerneală să fie simplă și rapidă, în timp ce sticlele de cerneală cu design unic transformă reumplerea într-un proces rapid și curat.

Creativitate conectată

Pentru imprimare conectată, modelul PIXMA G3400 are conectivitate Wi-Fi și oferă posibilitatea de imprimare wireless de pe PC sau de pe smartphone-uri și tablete, având compatibilitate deplină cu noua aplicație PRINT de la Canon. Imprimarea din cloud vă permite să trimiteți spre imprimare documente și fotografii de oriunde din lume, și să imprimați de la distanță de pe servicii populare de stocare incluzând Instagram™, Google Drive™, Facebook™, Dropbox™ și Flickr ™. Pentru o imprimare cu adevărat creativă, modelul PIXMA G3400 este compatibil și cu programul Canon Easy-PhotoPrint+. Accesibil de pe tabletă sau browser web, soft-ul vă oferă acces la fotografiile proprii, și vă permite să le editați înainte de a imprima proiecte creative precum felicitări sau calendare.

Noile imprimante dispun toate de soft-ul Canon My Image Garden, care include o suită de aplicații, printre care și Creative Park, ce vă ajută să imprimați o varietate de creații personalizate, inclusiv felicitări, artă manuală și chiar creații din hârtie cu un nivel înalt de detaliu.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Foto & Video
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Foto & Video

Montajul video și streamingul sunt mai facile cu ATEN UC3022 și aplicația ATEN OnAir Lite

Mihai Stescu3 iunie 2021

BenQ TK810 proiector 4K UHD Wireless

Mihai Stescu15 aprilie 2020

Wacom anunță la CES tableta grafică One

Mihai Stescu10 ianuarie 2020

Televizorul inteligent 4K Gazer TV43-US2G cu Android

Mihai Stescu13 noiembrie 2019

BenQ lansează SW270C, un nou monitor recomandat profesioniștilor din domeniul fotografiei

Mihai Stescu26 iulie 2019
Wacom-Cintiq-22

Wacom Cintiq 22 o alegere potrivită pentru pentru cei care studiază arta și design-ul

Mihai Stescu25 iulie 2019

Olympus lansează noul model OM-D E-M1X

Mihai Stescu30 ianuarie 2019

Samsung lansează noua gamă de televizoare 2018

Mihai Stescu9 martie 2018

BenQ îţi aduce acasă experienţa cinematografică 4K UHD

Mihai Stescu9 martie 2018