Evenimente

Fotografia – pasiune și meserie – poveștile consultanților F64 pasionați de fotografie

Fotografia – pasiune și meserie – poveștile consultanților F64 pasionați de fotografie

Fotografia trece prin cea mai bună perioadă: este accesibilă de pe telefoane, computere, camere foto digitale, cât și prin camere foto vintage – pe film sau prin procese ca ambrotipia, toate pentru a contribui la păstrarea amintirilor create și emoțiilor adunate. În această perioadă de avânt tehnologic, F64, cel mai mare magazin foto-video din România, lansează proiectul „Fotografia – pasiune și meserie“. Prin acesta, în următoarele luni, F64 va prezenta poveștile consultanților săi, implicarea de care au dat dovada, obstacolele întâmpinate și motivația de a continua.

Primul care va vorbi despre pasiunea sa și munca la F64 este Ștefan Popescu, consultant specialist de vânzări. Îi vor urma alți colegi cu povești dintre cele mai interesante și mai spectaculoase, însoțite de fotografiile pe care le-au realizat în anii în care au îmbinat pasiunea cu meseria. O parte dintre aceștia sunt Andrei Badea, Bogdan Bratu, Cosmin Boteanu, Adrian Manea, Alexandru Nicușor Matei, Ana Măreșescu, Ilie Micuț-Istrate, Maria Luisa Mihăilă, Andrei Ciobotea, Matei Moroldo, Adrian Nistia, Ștefan Petrescu, Bogdan Popa, Eugen Popa, Cătălin Tutunaru și Cristina Țintă.

„Sunt un pasionat de fotografie, apreciez fotografiile altora și am pornit F64 pentru a-i aduce pe toți la un loc în jurul acestui mod de exprimare. În toți acești ani, de când am încadrat într-un dreptunghi elementele pe care le voiam în imaginea finală până la debutul acestui proiect, am întâlnit și am vorbit cu sute de fotografi. Fiecare mi-a spus că pentru fotografie a avut o pornire interioară și un sentiment de apartenență, iar la un moment dat au simțit că pasiunea le poate deveni și meserie. Acum, încercăm ca prin membrii echipei F64 să le prezentăm cât mai multor oameni că imaginea există peste tot, trebuie să știi cum vrei s-o surprinzi și să transmită ceea ce ești tu, ceea ce vezi tu. Fiecare om este unicat și așa este și fotografia sa. Prin parcursul consultanților noștri vom alcătui un mozaic de povești interesante și cadre frumoase, care sperăm să fie sursă de inspirație pentru fotografi și stimulent al curiozității pentru publicul larg. Pentru F64 este cu siguranță un motiv de mândrie“, a declarat Marian Alecsiu, cofondator F64.

Proiectul acesta este însăși esența F64, un centru al fotografilor, fotografiei și celor mai bune echipamente prin care oamenii să-și exprime viziunea asupra acestei arte și pasiuni. F64 a fost fondat în urmă cu aproape 15 ani de către Marian Alecsiu și Daniela Becheru. A crescut de la un magazin pornit din dragostea pentru fotografie la cel mai mare retailer foto – video de pe piața locală. Prin acest proiect, oamenii care au ajuns să vadă și să facă fotografie cu ajutorul celor mai diverse echipamente (de la telefon, la camere clasice, cu expunere lungă), vor putea descoperi exemple de dedicare și chiar modele inspiraționale pentru viitoarele cadre pe care le vor surprinde.

 

Pentru că fără emoție și ancorare în prezent, fotografia nu ar exista, proiectul F64 pune accentul pe oameni și trăirile lor. Iar cei interesați pot lua contact direct cu oamenii ale căror povești vor fi prezentate chiar în magazinul F64, din Bulevardul Unirii nr. 45. „Fotografia – pasiune și meserie“ se va derula pe parcursul mai multor luni, prezentând două-trei cazuri lunar, și pornește cu o mică selecție a imaginilor care vor fi împărtășite în această perioadă. Toate acestea vor avea mereu în comun două direcții: pasiunea și dragostea pentru fotografie, fiind mereu legături puternice între magazin și oamenii care i-au trecut pragul, fie că au fost simpli clienți sau viitori angajați, fie că au fost fotografi sau parteneri de afaceri.

 

Despre F64

F64, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, deține cel mai mare magazin de profil pe piața românească de comerț electronic: www.F64.ro. Cu o echipă de peste 130 de angajați, si un showroom de peste 1.300 mp, F64 este locul in care se poate testa o gamă variată de echipamente foto-video, cât și un magazin online, unde clienții pot găsi pe stoc tot ceea ce au nevoie în materie de foto-video si accesorii.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți legate de fotografie și F64, pasionații pot urmări conturile oficiale de Facebook, Instagram și Twitter.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Evenimente

Aiwa revine în România distribuit de MGT Educational

Mihai Stescu23 august 2023

Monitorul de gaming Philips Evnia reinventează regulile jocului

Mihai Stescu20 ianuarie 2023

Biel Glasses și Panasonic prezintă la CES 2023 ochelarii inteligenți care schimbă viața persoanelor cu deficiențe de vedere

Mihai Stescu6 ianuarie 2023

CES 2023: Kingston Technology prezintă noi produse din gama performance si seria IronKey

Mihai Stescu5 ianuarie 2023

Codiax 2022 vine la București

Mihai Stescu4 noiembrie 2022

Am fost la Forumul Parlamentar – Privat

Mihai Stescu18 octombrie 2022

Big Data Week, festivalul internațional al datelor, la București

Mihai Stescu10 octombrie 2022
Techsylvania 2022

Techsylvania 2022 – a noua ediție a celui mai important eveniment de tehnologie din România

Mihai Stescu17 mai 2022

Techsylvania, conferința pe care o urmaresc de 7 ani, revine cu o nouă ediție online în 2021

Mihai Stescu18 august 2021