GADGET

Garmin GPSMAP 64, un partener de drum informat

Garmin GPSMAP 64, un partener de drum informat

GPSMAP 64 – un dispozitiv cu receptor GPS și sistem Glonass din gama GPSMAP – este companionul ideal pentru aventurile în natură. Datorită sistemului performant de localizare, utilizatorul primește informații fidele despre locul unde se află, chiar și în zone cu acoperire scăzută de semnal de la sateliți.

Acest produs se definește printr-un ecran de 2.6 inch, o memorie internă începând e la 4 GB, un sistem dual-battery (baterie standard, plus una reîncărcabilă) și slot microSD pentru mai multă capacitate de stocare.

GPSMAP 64 vine dotat cu 250.000 geolocații disponibile de pe Geocaching.com. Informațiile despre coordonate, dificultatea și descrierea traseului pot fi găsite cu ușurință pe aparat grație meniului intuitiv. De asemenea, device-ul este compatibil cu BaseCamp, un softwear gratuit ce ajută utilizatorul să își organizeze hărțile, rutele și traseele.

Modelele 64s and 64st pot fi asociate și cu Garmin Connect ceea ce facilitează transferul de date, dar și conectarea la alte aplicații, cum ar fi LiveTrack care permite comunicarea cu prietenii din rețea.

Produsul este disponibil în gama Garmin pe www.garmin.ro începând cu prețul de 1.120 lei.

Despre Garmin

Garmin este o companie de origine americană şi unul dintre cei mai cunoscuţi producători şi distribuitori de echipamente de navigare din lume. De la lansarea sa în 1989, Garmin a vândut peste 126 de milioane de dispozitive GPS. Garmin şi-a diversificat gama de produse, punând acum la dispoziţia clienţilor din intreagă lume sisteme de navigare pentru automobile, pentru industria marină şi aviatică, dar şi produse pentru uzul zilnic, precum brățări de monitorizare a activităţii fizice, ceasuri, ciclocomputere şi aparate de drumeţii.

 

Garmin în România

Garmin este prezent în România prin Sheba Distribution SRL, unic importator pentru segmentul Outdoor, Fitness și Marine (Navigatoare şi Terminale portabile GPS solide, Radare, Sonare şi Chart Plotter-e), alături de cea mai bună hartă de navigaţie topo şi rutieră a României, Atlasul Digital al României. Produsele se găsesc la Garmin City Shop din Bucureşti. Mai multe informaţii despre produsele Garmin în România: www.garmin.ro.

View Comments (1)

1 Comment

  1. valentin

    13 august 2018 at 17:54

    Gpsmap 64s si 64st se sincronizeaza cu Garmin Connect DOAR pentru 2 functii: 1. preluarea notificarilor venite de pe telfon si 2) Live Track. Transferul de date se face doar prin cablul USB. Exista acum ceva timp in urma o aplicatie care se numea BaseCamp Mobile pe IOS, pe care cei de la Garmin au sters-o nu demult si prin care se putea face transferul de track-uri de pe gpsmap 64s pe Iphone. Nu mai scrieti informatii gresite! Verificati-le mai intai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

GADGET
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in GADGET

intrerupatoare tactile

Întrerupătoarele tactile, un motiv să îți transformi casa într-una inteligentă

Mihai Stescu7 august 2019

BenQ lansează SW270C, un nou monitor recomandat profesioniștilor din domeniul fotografiei

Mihai Stescu26 iulie 2019

Ikea colaborează cu Sonos pentru primele boxe active comercializate de gigantul suedez

Mihai Stescu26 iulie 2019
Wacom-Cintiq-22

Wacom Cintiq 22 o alegere potrivită pentru pentru cei care studiază arta și design-ul

Mihai Stescu25 iulie 2019

Olympus lansează noul model OM-D E-M1X

Mihai Stescu30 ianuarie 2019

Televizoarele smart Samsung vor integra iTunes Movies & TV Shows, cât și AirPlay 2 începând cu primăvara lui 2019

Mihai Stescu8 ianuarie 2019

Creative lansează căștile de gaming Sound BlasterX H6 50mm

Mihai Stescu2 noiembrie 2018

Cu ochii pe Fenix 5 Plus – mai mult decât un ceas

Mihai Stescu4 august 2018

Garmin lansează seria fēnix® 5 Plus

Mihai Stescu27 iunie 2018