GADGET

Garmin România prezintă sugestii de cadouri pentru pasionații de sport

Garmin România prezintă sugestii de cadouri pentru pasionații de sport

Sărbătorile de iarnă din acest an pot veni pentru pasionații de sport cu cele mai noi gadget-uri care să îi susțină în antrenamentele lor zilnice.
Produse destinate atât amatorilor, cât și profesioniștilor, propunerile Garmin vor fi cadoul ideal pentru cei care doresc să își îmbunătățească performanțele sportive și să ducă un stil de viață sănătos cu ajutorul unui antrenor permanent în alertă.

fēnix 3 cel mai performant ceas sport cu GPS de la Garmin

fēnix 3 este potrivit pentru atleţii de performanţă şi amatorii de aventură. Printre noutăţile cu care vine acest gadget se numără rezistenta antenă EXO™, realizată din oţel, pentru GPS şi GLONASS, care poate sprijini o gamă variată de activităţi sportive, de la alergare pe trasee montane la sesiuni de fitness avansat, triatlonuri, ciclism, ski şi drumeţii.

Cu un design nou, mai subţire, detalii de calitate, precum ramă din oţel inoxidabil, display de înaltă rezoluţie şi funcţiile unui smart watch, noul fēnix®3 este, de asemenea, un accesoriu excelent pentru activităţile cotidiene.

fenix3 de la Garmin
Odată conectat la un smartphone, fēnix®3 furnizează notificări, prognoze meteo şi multe altele. fēnix®3 este disponibil în trei variante: Silver, Grey şi Sapphire, varianta premium ce include o lentilă convexă din safir, rezistentă la zgârieturi şi o brăţară din oţel inoxidabil.

 

Vívoactive, un smartwatch Garmin cu GPS, pentru un stil de viață activ

 

Vivoactive este cel mai ușor smartwatch cu GPS, ultra portabil, ideal pentru monitorizarea activității sportive. Ceasul vine în ajutorul utilizatorilor şi surprinde şi mai mult din activităţile lor sportive cu ajutorul sistemului de tracking pe bază de GPS, pentru alergare, cycling, golf sau înot.

Vivoactive poate fi purtat cu uşurinţă întreaga zi, iar notificările pe care le emite ajută utilizatorii să rămână conectaţi cu familia, prietenii sau serviciul. Cu noul Connect IQ, utilizatorii îşi pot personaliza ceasul şi pot instala noi aplicaţii.

VivoActive de la Garmin
Vivoactive are un ecran color, high resolution, cu touchscreen care poate fi accesorizat cu brăţări interschimbabile. Vivoactive este disponibil în culorile de baza alb şi negru.

Vivofit 2, brățara care te îndeamnă să ai un stil de viață sănătos

Vivofit 2 este cea mai performantă brăţară de monitorizare a activităţii zilnice. Cu noile sale caracteristici, Vivofit 2 îşi ajută utilizatorii să menţină un stil de viaţă activ şi să dezvolte noi obiceiuri sănătoase. Brățara încurajază utilizatorii să fie permanent activi şi poate fi purtată 24/7.

Vivofit 2 de la Garmin

Este singurul dispozitiv de monitorizare a activităţii cu o baterie cu o durată de viaţă de un an şi rezistent la apă, astfel că utilizatorii nu au nevoie să îl dea jos.

Vivofit 2 monitorizează progresul zilnic şi stabileşte obiective personalizate, trimiţând un reminder de fiecare dată când înregistrează o perioadă mai lungă de inactivitate. Display-ul permanent aprins arată numărul de paşi, caloriile consumate, distanţa şi ora şi are o lumină de fundal, care îl face vizibil atât ziua, cât şi noaptea.

Toate cele trei tipuri de produse sunt disponibile în România prin intermediul distribuitorului oficial, Sheba Distribution.

Despre Garmin

Garmin este o companie de origine americană şi unul dintre cei mai cunoscuţi producători şi distribuitori de echipamente de navigare din lume. De la lansarea sa în 1989, Garmin a vândut peste 126 de milioane de dispozitive GPS. Garmin şi-a diversificat gama de produse, punând acum la dispoziţia clienţilor din intreagă lume sisteme de navigare pentru automobile, pentru industria marină şi aviatică, dar şi produse pentru uzul zilnic, precum brățări de monitorizare a activităţii fizice, ceasuri, ciclocomputere şi aparate de drumeţii.

 

Garmin în România

Garmin este prezent în România prin Sheba Distribution SRL, unic importator pentru segmentul Outdoor, Fitness și Marine (Navigatoare şi Terminale portabile GPS solide, Radare, Sonare şi Chart Plotter-e), alături de cea mai bună hartă de navigaţie topo şi rutieră a României, Atlasul Digital al României. Produsele se găsesc la Garmin City Shop din Bucureşti. Mai multe informaţii despre produsele Garmin în România: www.garmin.ro.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

GADGET
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in GADGET

Produsele sport de la Bang & Olufsen primesc o nouă nuanță de culoare

Mihai Stescu4 iunie 2021

Montajul video și streamingul sunt mai facile cu ATEN UC3022 și aplicația ATEN OnAir Lite

Mihai Stescu3 iunie 2021
Kingston FURY Renegade DDR4 RGB

Kingston anunță noul brand pentru gaming: Kingston FURY

Mihai Stescu3 iunie 2021

Smart home, a fi sau a nu fi o casă inteligentă

Mihai Stescu6 mai 2021

Noile Galaxy Buds Pro oferă un sunet epic în fiecare moment

Mihai Stescu14 ianuarie 2021

BenQ anunţă noile videoproiectoare Home Cinema 4K HDR, echipate cu sistem de operare Android TV

Mihai Stescu15 decembrie 2020

PC Garage oferă cadou o pereche de căști pentru gaming

Mihai Stescu3 septembrie 2020

TH685 este noul proiector BenQ pentru gaming

Mihai Stescu27 mai 2020

BenQ TK810 proiector 4K UHD Wireless

Mihai Stescu15 aprilie 2020