GADGET

Samsung introduce o experiență de utilizare avansată a Smart TV-urilor

Samsung introduce o experiență de utilizare avansată a Smart TV-urilor

Samsung Electronics. Co., Ltd introduce o nouă experiență a Smart TV-urilor cu interfața Smart Hub și telecomanda Samsung Smart Control. Acestea le oferă utilizatorilor un mod mai ușor de accesare a conținutului preferat, cu ajutorul telecomenzii.

„Lumea televiziunii este în permanentă schimbare, avem mai multe opțiuni și mai multe dispozitive interconectate ca oricând. Așadar, le oferim utilizatorilor posibilitatea de a descoperi și de a consuma conținut oricând, de oriunde își doresc”, a declarat Won Jin Lee, vicepreședinte executiv Visual Display Business, Samsung Electronics. „În 2016, Samsung Smart Hub și telecomanda Smart Control oferă cea mai confortabilă și intuitivă experiență de utilizare. Împreună, acestea livrează opțiunile și performanța pe care utilizatorii le așteaptă de la tehnologia de divertisment.”

 

Smart Hub: divertismentul într-un singur loc

Noua interfață Smart Hub reprezintă o îndepărtare de la multele dispozitive și surse de conținut, și orientarea spre o platformă ce integrează conținut și servicii. Utilizatorii vor putea comuta între conținut activ liniar, conținut OTT (over-the-top) și alte dispozitive conectate, inclusiv console de jocuri sau playere Blu-Ray. În noul Smart Hub, utilizatorii pot căuta prin titluri cunoscute, pentru a accesa conținutul dorit. Astfel, bariera dintre surse și dispozitivele conectate la TV este eliminată, permițându-le utilizatorilor să acceseze conținutul dorit mai ușor și mai rapid. De asemena, utilizatorii își pot personaliza interfața Smart Hub aranjând conținutul preferat pe home screen.

 

Samsung Smart Control: o singură telecomandă pentru dispozitivele conectate la TV

Telecomanda Samsung Smart Control servește drept telecomandă unică pentru aproape toate dispozitivele conectate la Samsung Smart TV, eliminând nevoia unora suplimentare. Pentru un televizor la care se conectează mai mult de trei dispozitive în medie, telecomanda Smart Control va integra mai multe telecomenzi în una singură. Dezvoltată pentru platforma Tizen, noua telecomandă oferă un acces mai rapid la divertisment, datorită funcției automate de recunoaștere a sursei. Telecomanda recunoaște instantaneu dispozitive de tipul set-top-box, OTT box, playere Blu-Ray, console de jocuri și alte dispozitive conectate. Astfel, utilizatorii au la dispoziție singurul instrument de care au nevoie pentru a controla întregul sistem de divertisment al casei.

 

Samsung Customer Experience Lab: în căutarea dorințelor utilizatorilor

Noul Smart TV Samsung cu interfața Smart Hub a fost dezvoltat de Samsung Customer Experience Lab din Sillicon Valley. „Ne-am dorit să le oferim utilizatorilor un nou tip de experiență de utilizare, integrând televiziunea în timp real cu serviciile de streaming și alte surse de conținut,” a declarat Chris Turkstra, vicepreședinte Samsung Customer Experience Lab. „Utilizatorii nu vor mai fi nevoiți să aibă grija mai multor telecomenzi, putând controla totul cu un singur dispozitiv.”

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră și creează viitorul prin idei și tehnologii inovatoare ce redefinesc universul televizoarelor, smartphone-urilor, accesoriilor smart, tabletelor, camerelor foto, electrocasnicelor digitale, imprimantelor, echipamentelor medicale, sistemelor de rețele, semiconductoarelor și soluțiilor de afişaj digital. Suntem lideri al ecosistemului Internet of Things, prin platforma open-source SmartThings, prin gama largă de dispozitive smart și prin colaborarea proactivă cu partenerii din industrie. În cele 84 de țări în care suntem prezenți, avem o echipă de 319.000 de angajați, cu vânzări anuale de 196 miliarde de dolari. Pentru a descoperi mai multe și pentru cele mai noi știri, articole și materiale de presă, vă rugăm să accesați site-ul nostru Samsung Newsroom la news.samsung.com.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

GADGET
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in GADGET

Un set de gaming SPC Gear inedit: tastatura Omnis Kalih GK650K și mouse Lix SPG051

Mihai Stescu18 octombrie 2022

Legrand lansează pe plan local noua gamă SUNO, adaptată cerințelor actuale ale consumatorilor

Mihai Stescu7 octombrie 2022

Proiectorul de gaming BenQ X3000i a câștigat premiul EISA

Mihai Stescu18 august 2022

Mixerul audio ATEN MicLIVE – inteligență artificială pentru podcasturi de calitate

Mihai Stescu11 august 2022

Televizoarele Samsung QLED și Lifestyle 2022 recunoscute de institutele de top de certificare globale pentru confortul ochilor, siguranța și acuratețea culorilor

Mihai Stescu13 decembrie 2021

Produsele sport de la Bang & Olufsen primesc o nouă nuanță de culoare

Mihai Stescu4 iunie 2021

Montajul video și streamingul sunt mai facile cu ATEN UC3022 și aplicația ATEN OnAir Lite

Mihai Stescu3 iunie 2021
Kingston FURY Renegade DDR4 RGB

Kingston anunță noul brand pentru gaming: Kingston FURY

Mihai Stescu3 iunie 2021

Smart home, a fi sau a nu fi o casă inteligentă

Mihai Stescu6 mai 2021