Foto & Video

Garmin prezintă camera VIRB® 360 – o experiență imersivă, la 360 grade

Garmin prezintă camera VIRB® 360 – o experiență imersivă, la 360 grade

Cu ajutorul VIRB 360 utilizatorii pot capta imagini video cu funcția automată, integrată, de stitching, de până la 4K/30fps. Video-urile se încarcă rapid pentru editare sau distribuire imediată. Prin intermediul GPS-ului încorporat și a altor tipuri de senzori, camera oferă date G-Metrix într-un mediu de realitate augmentată 360.

“Noul VIRB 360 îți permite să retrăiești constant cele mai tari experiențe și să le împărtășești instant cu prietenii tăi – de fiecare dată, din alt punct de vedere. Cei care au un VIRB 360 nu vor mai trebui să fie atenți la unghiul cel mai bun de filmare sau să caute imaginea perfectă, pentru că dotările noii camere vor transforma fiecare filmare într-una profesionistă.”, spune Alexandru Moise, Sales Manager Garmin România.

Garmin pune la dispoziția utilizatorilor o aplicație gratuită – VIRB Mobile – disponibilă pentru mobil sau pentru desktop, utilă pentru editarea, stabilizarea și sharing-ul oricărui conținut video înregistrat cu VIRB 360. Camera încorporează butoane one touch și funcția voice control care ajută la pornirea și oprirea înregistrărilor, fotografiere și multe altele.

Totodată, camera are funcția de livestream cu care pot fi postate videoclipuri direct pe YouTube sau Facebook Live cu ajutorul unui telefon sau al unei tablete compatibile.

Bateria camerei este reîncărcabilă și are o durată de viață de o oră în timpul înregistrării. În plus, camera poate face față unor condiții de mediu neprietenoase, precum căldură sau umiditate crescută.

Pe lângă funcția video, VIRB 360 face fotografii de 15 megapixeli, la 360 de grade, fie single capture, fie burst shooting sau timelapse. Display-ul încorporat oferă utilizatorilor informații legate de durata de viață a bateriei, capacitatea de stocare și modurile de înregistrare, iar camera suportă conexiuni de tip Wi-Fi®, Bluetooth®, ANT+® și NFC.

Cu o flexibilitate ridicată, camera este compatibilă cu cele mai cunoscute căști de realitate virtuală și live playback, prin aplicația VIRB Mobile, precum și cu dispozitive Apple și Android. Camera vine echipată cu propriul trepied și folosește carduri de memorie microSD de până la 128 GB (acestea se comercializează separat).

În România, camera Garmin VIRB 360 este disponibilă cu prețul recomandat de 3699 lei, în magazinul F64 și la alți parteneri autorizați.
NOTA BENE: Pentru cea mai bună experiență, se recomandă vizualizarea video-urilor 360 în aplicația YouTube, pe un dispozitiv mobil sau pe tabletă. Pentru vizualizarea pe desktop, se recomandă folosirea Google Chrome.

Despre Garmin: Garmin este pionierul navigației prin GPS, al dispozitivelor wireless și aplicațiilor destinate persoanelor cu un stil de viață activ. Garmin are cinci unități principale de business: automobile, aviație, fitness, maritim și recreere outdoor. Pentru mai multe informații despre brandul și produsele Garmin, accesați: www.garmin.com/ro-RO/, www.instagram.com/garminromania și www.facebook.com/garminromania.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Foto & Video
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Foto & Video

Montajul video și streamingul sunt mai facile cu ATEN UC3022 și aplicația ATEN OnAir Lite

Mihai Stescu3 iunie 2021

BenQ TK810 proiector 4K UHD Wireless

Mihai Stescu15 aprilie 2020

Wacom anunță la CES tableta grafică One

Mihai Stescu10 ianuarie 2020

Televizorul inteligent 4K Gazer TV43-US2G cu Android

Mihai Stescu13 noiembrie 2019

BenQ lansează SW270C, un nou monitor recomandat profesioniștilor din domeniul fotografiei

Mihai Stescu26 iulie 2019
Wacom-Cintiq-22

Wacom Cintiq 22 o alegere potrivită pentru pentru cei care studiază arta și design-ul

Mihai Stescu25 iulie 2019

Olympus lansează noul model OM-D E-M1X

Mihai Stescu30 ianuarie 2019

Samsung lansează noua gamă de televizoare 2018

Mihai Stescu9 martie 2018

BenQ îţi aduce acasă experienţa cinematografică 4K UHD

Mihai Stescu9 martie 2018