Telefoane mobile

Huawei a lansat varianta maxi a noului său smartphone vârf de gamă: P8 max

Huawei a lansat varianta maxi a noului său smartphone vârf de gamă: P8 max

Huawei a lansat varianta mai mare a modelului Huawei P8: Huawei P8 max.

Huawei P8 max se aseamănă modelului P8, însă are un ecran cu o diagonală mai mare, de 6,8 inci, o durată de viață mai mare a bateriei și o cameră foto unică.

Smartphone-ul, al cărui ecran are un raport de aspect de 16:9, poate fi manevrat cu ușurință de către consumatori. În plus, bateria puternică de 4360 mAh include tehnologia de economisire a energiei proprietară Huawei, precum și tehnologia de administrare a consumului de resurse care îi asigură o durată de viață incredibilă.

Datorită acestei baterii, consumatorii pot urmări clipuri video salvate local pe telefon timp de 15 ore consecutive.

Huawei P8 & Huawei P8 max

Huawei P8 & Huawei P8 max

Huawei P8 max deține o combinație de camere de 5+13 megapixeli, iar camera principală este echipată cu un procesor pentru procesarea imaginii, similar cu cel utilizat în cazul camerelor foto de tip DSLR, precum și cu flash dual-tone pentru a reda culori naturale în cazul fotografiilor realizate seara.

În plus, modurile de lucru Light Painting și Regizor le oferă utilizatorilor modalități creative de a realiza fotografii și clipuri video artistice cu telefonul lor.

 Ecran mai mare, baterie mai mare și vise “mai mari”

Huawei P8 max integrează un ecran HD JDI de 6,8 inci, care este cel mai mare ecran full HD aplicat într-un telefon. Raportul de 16:9 îi permite noului model să fie mai subțire, ușor de manevrat, dar și de transportat.

P8 max include modul Landscape care le permite consumatorilor să vizualizeze diferite tipuri de conținut și să citească folosind telefonul, în timp ce tehnologia de evidențiere a culorilor le oferă o experiență vizuală îmbunătățită.

P8 max este echipat cu o baterie puternică de 4360 mAh, păstrând însă un corp subțire de lungimea ecranului (6,8 inci).

P8 max este conceput special pentru cei care vor să se relaxeze perioade îndelungate de timp, permițând mai bine de 10 ore de vizionare video a fișierelor locale datorită tehnologiilor Huawei de economisire a energiei și management al consumului de resurse.

Funcții unice foto pentru Mai Multă Creativitate

Camera principală, de 13 megapixeli, cu tehnologia de reducere a vibrației optice, permite realizarea unor fotografii mult mai expresive noaptea.

Tehnologia de reducere a vibrației optice, integrată în Huawei P8 max, micșorează apertura cu 2-3 grade, ceea ce asigură fotografii mai luminoase și mai clare în aceleași condiții.

Noul model are deasemenea integrate moduri de fotografiere speciale precum: face-enhancing, selfie, panorama și lapse.

Spre deosebire de funcțiile de setare a luminii, existente în cazul telefoanelor normale, P8 max afișează în timp real previzualizarea unei fotografii și permite setarea manuală a aperturii acesteia.

Telefonul are o funcție de reducere a vibrației optice integrate în camera principală care permite realizarea unor fotografii expresive fără un trepied. Totodată, smartphone-ul integrează modul unic Director care le permite utilizatorilor să împărtășească cu prietenii ceea ce tocmai au filmat.

P8 max poate forma un grup de filmare cu alte două telefoane astfel că, trecând de la un cadru la altul, consumatorii pot realiza un film fără să fie nevoiți să editeze conținutul video.

 O nouă estetică a designului

Una din cele mai importante caracteristici ale Huawei P8 max este partea din spate a smartphone-ului, confecționată 94% din metal. Întregul corp al telefonului este confecționat dintr-o bucată de aluminiu utilizat în industria aerospațială.

Huawei P8 max folosește o soluție de disipare a căldurii pentru a evita supraîncălzirea. Smartphone-ul este confecționat dintr-un aliaj cu o conductivitate termică DX19, la fel ca și cel utilizat în construcția unor modele auto de lux, iar coeficientul de conductivitate termică este de nouă ori mai mare decât cel al oțelului inoxidabil și de 3,8 mai mare decât cel al aluminului – aliajul cu magneziu folosit în cazul telefoanelor obișnuite.

Și Mai Multe Beneficii

Huawei P8 max este echipat cu funcții precum printare Bluetooth, proiecție Wireless și sistem de navigație GPS pentru utilizare comercială, destinate rezolvării mai ușoare a sarcinilor de serviciu.

p8max - tehnologii inovatoare

p8max – tehnologii inovatoare

P8 max are o husă inovatoare de piele care permite vizualizarea apelurilor fără deschiderea husei. În plus, consumatorii pot decide dacă preiau apelul sau nu, doar prin atingerea ecranului. Husa din piele suportă deasemenea modul standby.

Despre Huawei Consumer Business Group

În 2014, produsele și serviciile Huawei au acoperit peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. În 2014, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în livrarea de smartphone-uri în întreaga lume.

Au fost inființate 16 centre R&D în Germania, Suedia, Statele Unite ale Americii, Rusia, India și China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția consumatorilor săi telefoane mobile, dispozitive pentru acasă și servicii cloud.

Cu peste 20 de ani de experiență îmbunătățită în sectorul informațiilor și tehnologiilor de comunicare, o rețea globală dezvoltată, afaceri globale cu partenerii, Huawei Consumer BG este orientată spre oferirea tehnologiilor de ultimă generație, punând la dispoziție pentru întreaga lume experiente extraordinare prin tehnologii avansate. Huawei își respectă cuvântul dat și îndeplinește visele oamenilor de pretutindeni.

Pentru mai multe detalii, vizitați: http://consumer.huawei.com/cn

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Telefoane mobile
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Telefoane mobile

A doua generație a camerei Hasselblad pentru mobil, disponibilă pe OnePlus 10 Pro odată cu lansarea de pe 11 ianuarie

Mihai Stescu10 ianuarie 2022

realme intră în lupta pentru megapixeli, cu noua camera de 108 MP

Mihai Stescu5 martie 2021

Bilanț excelent pentru realme

Mihai Stescu20 ianuarie 2021

Noile Galaxy Buds Pro oferă un sunet epic în fiecare moment

Mihai Stescu14 ianuarie 2021

Samsung Galaxy S21 Ultra: Experiența supremă pe un smartphone conceput pentru a fi epic

Mihai Stescu14 ianuarie 2021

Telefoanele realme 6 disponibile în România

Mihai Stescu7 ianuarie 2021

O experiență plăcută la Clinica GSM (P)

Mihai Stescu2 decembrie 2020

Seria Galaxy A de la Samsung a fost prezentată oficial în România

Mihai Stescu26 iunie 2020

Samsung Galaxy A9 lansat oficial în România

Mihai Stescu12 noiembrie 2018