Evenimente

iSTYLE deschide un nou magazin în Iași

iSTYLE deschide un nou magazin în Iași

În 2008 mi-am cumpărat primul iPod, modelul iPod Touch prima generație. Era primul meu dispozitiv Apple și nu știam nimic de cum să-l folosesc. Îmi aduc aminte că am mers special până în Băneasa, unde un prieten îmi spusese că există un magazin cu foarte multe produse Apple.

Așa am ajuns la iSTYLE, unde am găsit câteva persoane foarte amabile care mi-au povestit despre iPod Touch și mi-au arătat cât de simplu este de utilizat.

iPod-ul meu încă funcționează, iar iSTYLE s-a dezvoltat în toată țara, promovând produse Apple dar și alte dispozitive și gadgeturi care completează experiența utilizatorilor.
M-am bucurat să aud că astăzi se deschide un nou magazin, primul din nord-estul țării, chiar la Iași, în Palas Mall.

Cel mai important Apple Premium Reseller din România aduce astfel întreg portofoliu și experiența specialiștilor săi mai aproape de clienți în cel mai populat municipiu al României (după București), oraș universitar de prestigiu și însemnat centru administrativ, economic și cultural.

Magazinul, proiectat si executat cu respectarea riguroasa a standardelor Apple Premium Reseller, are un spatiu de aproape 100 m2 și este situat într-o zonă ușor accesibilă de la parterul elegantului complex Palas Mall.

În spațiul utilizat cu maximum de eficiență printr-un design minimalist specific, vizitatorii vor avea ocazia să descopere și să experimenteze gama completă de sisteme Mac, dispozitive iPhone, iPad, Apple Watch și Apple TV, precum și numeroase accesorii de calitate premium care întregesc ecosistemul Apple, inclusiv gadgeturi inteligente pentru un stil de viață sănătos, accesorii pentru pasionați și profesioniști în fotografie, muzică și film, sisteme inteligente pentru controlul locuinței, soluții audio-video performante și multe altele.

Clienții sunt așteptați la deschiderea oficială a noului magazin, care va avea loc sâmbătă, 26 august, ora 11:00, pentru a beneficia de multe surprize și oferte introductive oferite de iSTYLE.

Pe durata întregului weekend, vizitatorii se vor bucura de prețuri speciale la produse din toate categoriile, precum MacBook Air 13-inch la 3.999 lei, iPhone SE la 1.299 lei, Apple Watch Series 1 de la 999 lei și până la 25% discount pentru accesorii premium.

Totodată, vizitatorii pot participa la demonstrații implicând cele mai noi produse Apple și pot câștiga premii instant, în limita stoculului disponibil, la achiziționarea acestora.

 

Servicii pentru clienți

iSTYLE Iași nu este un simplu spațiu comercial, ci și cel mai potrivit loc de a descoperi lumea Apple cu ajutorul echipei de consultanți specializați. Clienții pot beneficia, în baza unei programări prealabile, de o gamă largă de servicii, precum: configurarea inițială a dispozitivului achiziționat (iSTYLE START), migrarea informațiilor de pe un computer sau dispozitiv existent (iSTYLE SWITCH), diverse workshopuri și cursuri de instruire (iSTYLE LEARN) și chiar sesiuni periodice unu-la-unu cu un expert Apple acreditat (iSTYLE ONE 2 ONE).

 

Opțiuni de finanțare

Pentru a facilita achiziționarea produselor, iSTYLE Iași oferă programe financiare, inclusiv:

  • Reduceri și oferte speciale clienților din domeniul educației (studenți, cadre didactice sau instituții);
  • Finanțare pentru persoane fizice în parteneriat cu mai multe bănci, direct în magazine, inclusiv posibilitatea de a achiziționa produse cu plata în 24 de rate fără dobândă;
  • Soluții de leasing și închiriere a echipamentelor pentru persoane juridice;

 

O facilitate extrem de utilă în cel mai important oraș de la granița răsăriteană a Uniunii Europene este implementarea sistemului TAX FREE, care permite restituirea TVA pentru cetățenii din afara UE.

 

În plus, programul de buy-back le permite clienților schimbul rapid și convenabil al laptopului, telefonului sau tabletei actuale cu un produs Apple nou, în urma unei evaluări obiective.

 

Pachete de asigurare

iSTYLE Iași pune la dispoziția clienților pachetele de asigurare și de extindere a garanție iCare și iCare+, unice pe piața din România, care acoperă prin asigurare riscurile de avarii accidentale și furt, precum și opțiunea de garanție extinsă, în cadrul unui singur pachet de servicii pentru care se poate opta în momentul achiziționării unui iPhone, iPad sau Mac portabil.

 

Despre iSTYLE

iSTYLE este cel mai mare lanț de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. În România, iSTYLE comercializează prin intermediul celor 9 magazine retail, precum și online, gama completă de produse Mac, iPhone, iPad, Apple Watch și Apple TV, împreună cu accesorii, periferice și gadgeturi inteligente compatibile. iSTYLE le furnizează de peste 18 ani clienților din România servicii de cea mai înaltă calitate şi stabilitate prin intermediul unei foarte competente echipe de specialiști certificați și permanant instruiți la standardele Apple.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Evenimente

Aiwa revine în România distribuit de MGT Educational

Mihai Stescu23 august 2023

Monitorul de gaming Philips Evnia reinventează regulile jocului

Mihai Stescu20 ianuarie 2023

Biel Glasses și Panasonic prezintă la CES 2023 ochelarii inteligenți care schimbă viața persoanelor cu deficiențe de vedere

Mihai Stescu6 ianuarie 2023

CES 2023: Kingston Technology prezintă noi produse din gama performance si seria IronKey

Mihai Stescu5 ianuarie 2023

Codiax 2022 vine la București

Mihai Stescu4 noiembrie 2022

Am fost la Forumul Parlamentar – Privat

Mihai Stescu18 octombrie 2022

Big Data Week, festivalul internațional al datelor, la București

Mihai Stescu10 octombrie 2022
Techsylvania 2022

Techsylvania 2022 – a noua ediție a celui mai important eveniment de tehnologie din România

Mihai Stescu17 mai 2022

Techsylvania, conferința pe care o urmaresc de 7 ani, revine cu o nouă ediție online în 2021

Mihai Stescu18 august 2021