Foto & Video

S-a lansat noua imprimantă Canon Selphy CP 1000. Mândru utilizator de două generații de Selphy

S-a lansat noua imprimantă Canon Selphy CP 1000. Mândru utilizator de două generații de Selphy

Nu știu câți dintre voi ați folosit vreodată o imprimantă foto compactă din gama Canon Selphy. E chiar o joacă de copii.
Eu am cumpărat prima în 2007, modelul CP 640, pe care am folosit-o atât eu, cât mai ales David, băiatul nostru. David are acum 9 ani, însă a folosit-o de când avea 6 ani. A tipărit mii de poze acasă, cu care David și-a umplut multe albume.
La sfârșitul anului trecut, exact când s-a defectat iremediabil cea veche (după 7 ani!), Moș Crăciun i-a adus lui David o nouă imprimantă, de această dată modelul CP 820. Noua imprimantă și-a intrat în pâine imediat și printează de atunci zilnic fotografii extrem de importante din colecția lui David.
Datele tehnice prezentate mai jos sunt cele din comunicatul de presă de la Canon, dar părerea lui David va cântări mult în viitorul hands on review.
Vreau să rețineți că de cel puțin 10 ani, Canon folosește la această gamă de imprimante aceleași seturi de cerneală și hârtie. Așa că nu aveți grijă când vedeți că apar noi modele.

Mândru utilizator de două generații de Selphy

Mândru utilizator de două generații de Selphy

Astăzi, Canon prezintă modelul SELPHY CP1000, o nouă imprimantă foto compactă, care permite imprimarea fotografiilor creative, de acasă sau de pe drum, la aceeași calitate ca într-un laborator fotografic.

Capabilă de a imprima imaginile favorite ale utilizatorilor în doar 47 de secunde, direct de pe camera foto, stick USB sau card de memorie, noua imprimantă SELPHY CP1000 transformă fiecare imagine într-o fotografie de preț.

Cu un design compact și elegant, SELPHY CP1000 include un ecran LCD rabatabil de 6,8 cm (2,7 inci), îmbinând calitatea excepțională a imprimării cu o interfață ușor de folosit. În plus, imprimanta este portabilă, datorită acumulatorului de rezervă opțional.

Imprimă fotografiile preferate în culori bogate și vii

Noua imprimantă SELPHY CP1000 produce fotografii de înaltă rezoluție, utilizând 16,7 milioane de culori, datorită tehnologiei avansate de sublimare a cernelii.

Claritatea printurilor crește cu ajutorul funcției Auto Image Optimize, care îmbunătățește albastrul cerului și culorile asfințitului, corectează contrastul și echilibrul de culoare, și înlătură artefactele și “ochii roșii”.

În plus, modul Smooth Skin înlătură imperfecțiunile faciale, pentru a obține rezultate optime de fiecare dată când se imprimă un selfie sau o fotografie de grup.

Control deplin, pentru o mai mare creativitate

Având capacitatea de a controla temperatura aplicată benzii de cerneală de pe capul de imprimare, imprimanta SELPHY CP1000 oferă patru finisaje, fără a necesita utilizarea unor tipuri diferite de hârtie sau alt suport de imprimare.

Opțiunile includ un finisaj lucios, pentru o imprimare durabilă (de până la 100 de ani), și trei variațiuni de finisaj semi-lucios, pentru fotografii rezistente la amprente și ștergere, care pot fi date fără probleme din mână în mână.

Noua SELPHY CP1000 oferă libertatea personalizării printurilor, fie că este vorba despre imagini de dimensiuni standard sau de forme mai neobișnuite, cum ar fi stilul Instagram™ 50 x 50 sau un print de dimensiunea unui card de credit.

Imprimanta oferă și posibilitatea imprimării de fotografii pentru acte de identitate, de 43 de dimensiuni predefinite – perfectă pentru birouri mici unde este necesară imprimarea rapidă a insignelor de identificare cu fotografie.

Canon Selphy CP1000

Canon Selphy CP1000

În plus, fiecare imprimare se face cu minimum de risipă, datorită capacității de a printa două fotografii de indentificare de dimensiuni diferite pe aceeași coală de hârtie, iar precizia și acuratețea la decupare sunt îmbunătățite prin intermediul liniilor directoare.

Beneficiile-cheie ale modelului SELPHY CP1000

  • Imprimantă foto compactă, ideală atât pentru acasă cât și în deplasare
  • Imprimare simplă și rapidă, direct de pe camera foto, stick USB sau card de memorie
  • Amintiri durabile prin printurile rezistente, la calitate de laborator fotografic
  • Finisaje la alegere pe hârtie fotografică standard
  • Fotografii de identitate în formatele standard cele mai răspândite

View Comments (1)

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Foto & Video
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Foto & Video

Montajul video și streamingul sunt mai facile cu ATEN UC3022 și aplicația ATEN OnAir Lite

Mihai Stescu3 iunie 2021

BenQ TK810 proiector 4K UHD Wireless

Mihai Stescu15 aprilie 2020

Wacom anunță la CES tableta grafică One

Mihai Stescu10 ianuarie 2020

Televizorul inteligent 4K Gazer TV43-US2G cu Android

Mihai Stescu13 noiembrie 2019

BenQ lansează SW270C, un nou monitor recomandat profesioniștilor din domeniul fotografiei

Mihai Stescu26 iulie 2019
Wacom-Cintiq-22

Wacom Cintiq 22 o alegere potrivită pentru pentru cei care studiază arta și design-ul

Mihai Stescu25 iulie 2019

Olympus lansează noul model OM-D E-M1X

Mihai Stescu30 ianuarie 2019

Samsung lansează noua gamă de televizoare 2018

Mihai Stescu9 martie 2018

BenQ îţi aduce acasă experienţa cinematografică 4K UHD

Mihai Stescu9 martie 2018