Desktop

AOC lansează display-ul de 23.6 inch cu rezoluție 4K

AOC lansează display-ul de 23.6 inch cu rezoluție 4K

AOC lansează un nou monitor de ultimă generație, care aduce rezoluția 4K într-un format mult mai compact, care se va integra perfect pe orice birou de acasă sau de la locul de muncă. Dimensiunea redusă a ecranului de 23.6 inch (59.9 cm), alături de rezoluția 4K, oferă utilizatorului o rezoluție uimitoare UHD de 3840 x 2160 pixeli. Panoul PLS prezintă cea mai bună uniformitate a culorilor din orice unghi de vizualizare și exploatează 100% din gama de culori sRGB.

Slotul ultra-rapid HDMI 2.0 asigură o viteză de bandă de până la 18 Gb/s, ceea ce permite redarea fluidă a clipurilor video; de exemplu, când ești conectat la un player Blu-ray 4K, la o cameră video 4K sau la jocuri 4k. Monitorul dispune de un design premium ce sparge barierele timpului: are suportul texturat și transparent, ce poate atrage toate privirile. Astfel, monitorul devine partenerul ideal atât pentru cei care lucrează în domeniul profesional, cât și pentru cei care îl folosesc acasă.

Rezoluție 4K la o dimensiune practică

Numeroși utilizatori s-au obișnuit cu display-uri cu densități ridicate de pixeli, cum ar fi display-urile telefoanelor, astfel încât își doresc să aducă această calitate a imaginii și pe ecranul monitoarelor. Însă, majoritatea ecranelor 4K înglobează rezoluția de 3840 x 2160 de pixeli în ecrane de dimensiuni mari, care nu se încadrează bine pe birouri cu dimensiuni reduse. Noul model AOC U2477PWQ reprezintă o soluție compactă pentru oricine: cu un display de 23.6 inch, monitorul reprezintă alegerea ideală pentru utilizatorii care caută o soluție 4K, dar nu dispun de birouri sau camere de lucru spațioase. Mai mult, cu ajutorul sistemului de operare Windows 10, detectarea și setarea rezoluției 4K sunt mult mai intuitive, înlesnind utilizarea rezoluției 4K pentru monitoarele de orice dimensiune și orice format. Rezoluția 4K pe un ecran compact de dimensiuni reduse aduce cu sine o densitate sporită de pixeli, ceea ce conduce la imagini precise și o reproducere clară a imaginilor și a clipurilor video 4K. Utilizatorii nu vor mai fi nevoiți să micșoreze fotografiile pentru a vizualiza întreaga imagine, putând să se bucure de cele mai mici detalii.

Puterea unui panou profesional

Panoul PLS oferă o reproducere precisă și intensă a culorilor și dispune de unghiuri de vizualizare largi de 178°/178° – pe orizontală și pe verticală. Panourile PLS au o uniformitate extrem de bună a culorilor din orice unghi de vizualizare.
Suportul de culori tip 8-biți și gama de culori sRGB contribuie la înalta performanță a acestui display. Prin urmare, monitorul U2477PWQ oferă utilizatorului imagini vii, transformându-se astfel în alegerea optimă pentru utilizatorii profesioniși din domeniul designului grafic, pentru fotografi și pentru regizori, care preferă un display mai mic.
De asemenea, utilizatorii care folosesc monitorul acasă pot găsi în modelul U2477PWQ o soluție convingătoare pentru editarea fotografiilor și videoclipurilor personale. Având în vedere că aceste operații necesită timp îndelungat de realizare, display-ul oferă o tehnologie ajutătoare care să prevină oboseala ochilor: Flicker FREE, care ajută la reducerea pâlpâitului imperceptibil dăunător ochiului.

 

Design atemporal, echipat complet
Designul stilat al monitorului este un element care captează atenția în fiecare spațiu de lucru. Datorită finisajului texturat și suportului transparent, display-ul îmbină atemporalitatea cu modestia modernă. Performanța este completată de variate opțiuni ergonomice: utilizatorii pot ajusta înălțimea, folosind funcția pivot sau de înclinare, pentru a găsi funcția de setare ideală pentru o postură sănătoasă.

De asemenea, monitorul este foarte bine echipat cu conectori avansați. În plus, slotul ultra-rapid HDMI 2.0 crește viteza de bandă semnificativ până la 18Gb/s și permite redarea clipurilor 4k la 60 de cadre pe secundă. MHL 3.0 și DisplayPort 1.2 sunt prezente de asemenea. MHL permite utilizatorilor să afișeze conținutul de pe telefon sau de pe tabletă, în timp ce le alimentează.

Monitorul AOC U2477PWQ va fi disponibil în România începând din ianuarie 2016, la prețul de 2099 de lei. La fel ca şi pentru celelalte produse, AOC oferă garanţie timp de trei ani cu serviciul de schimb pe site.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Desktop
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Desktop

Monitorul de gaming Philips Evnia reinventează regulile jocului

Mihai Stescu20 ianuarie 2023

AGON by AOC lansează monitorul pentru esports cu diagonală de 24.5″ și rată de reîmprospătare la 240 Hz

Mihai Stescu19 octombrie 2022

AOC C27G2U, un monitor gândit pentru gaming, cu dotări ce îl recomandă pentru utilizarea de zi cu zi

Mihai Stescu7 octombrie 2022

Noi device-uri AGON by AOC compatibile NVIDIA Reflex

Mihai Stescu10 ianuarie 2022

BenQ a lansat monitorul PhotoVue SW271C

Mihai Stescu27 aprilie 2021

Kingston anunță SSD-ul NV1 NVMe PCIe

Mihai Stescu31 martie 2021

PC Garage oferă cadou un SSD de 480GB sau o carcasă ARGB

Mihai Stescu18 iunie 2020

Kingston anunță noi SSD-uri Enterprise de până la 7.68 TB

Mihai Stescu27 mai 2020

PC Garage și AMD oferă 15% reducere la achizitia de procesor si placa video AMD

Mihai Stescu11 mai 2020