Desktop

Monitoarele AOC și Philips sunt în continuă ascensiune pe piața din Europa

Monitoarele AOC și Philips sunt în continuă ascensiune pe piața din Europa

Datorită produselor inovatoare și devotamentului pentru display-uri cu diagonale mai mari, AOC şi MMD, partener licenţiat pentru monitoarele Philips, și-au atins scopul de a deveni lideri pe piața europeană de monitoare. Companiile AOC şi MMD sunt subsidiare ale TPV, cel mai mare producător de display-uri din lume.

În cel de-al treilea trimestru, AOC și Philips au atins împreună o cotă de piață de aproximativ 15 procente, ceea ce înseamnă o creștere a cotei de piață cu peste 26 de procente.

“În ceea ce privește cele două branduri AOC și Philips, ne concentrăm în permanență pe inovație și pe nevoile consumatorului. Suntem specialiști în tehnologii de display, setăm trendurile și suntem mereu în frunte când noi categorii și soluții dau un impuls pieței. De exemplu, prin lansarea monitorului de 40 de inch cu rezoluție 4k am demonstrat ADN-ul nostru inovator. De asemenea, monitoarele cu ecrane de dimensiuni mari, cu QHD și rezoluție 4K, soluții ergonomice și prietenoase cu utilizatorii sunt doar câteva exemple ale dorinței noastre de a inova industria. Rezultatul constă într-o cotă de piață care ne face mândri și care evidențiază faptul că am ales strategia corectă”, a declarat Thomas Schade, vice președinte în cadrul AOC și MMD Europa.

Europa de Est, în mod special, este un pilon important care a condus la dezvoltarea de succes a celor două branduri. În vreme ce unele piețe sunt încă competitive, ambele branduri și-au majorat cota de piață semnificativ – de la aproximativ 18 procente până la aproape 27 de procente în prezent. Philips a înregistrat o creștere de peste 50 de procente atingând o cotă de piață de aproape 16 procente, ceea ce îl poziționează pe primul loc pe piața de monitoare. AOC a crescut cu mai mult de 40 de procente în ultimul trimestru, aducând brandul pe locul trei pe piața de monitoare din Europa de Est.

De asemenea, în România, cei doi specialiști în monitoare se bucură în continuare de un real succes. Philips este lider de piață deținând mai mult de 21 de procente din cota de piață. Împreună, cele două branduri au atins o cotă de piață de 34 de procente în cel de-al treilea trimestru al anului 2015. Unul din trei monitoare vândute în România aparține unuia dintre brandurile AOC și Philips. O contribuție importantă la acest succes îi aparține segmentului de monitoare cu display mare, care a crescut cu mai mult de cinci procente în total. Cu o creștere de mai mult de 30 de procente, cele două branduri au obținut rezultate semnificative în acest segment.

Despre MMD:

MMD este o companie detinuţă de TPV, înfiinţată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie şi comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume. Combinând calităţile brandului Philips cu expertiza în producţia display-urilor a TPV, MMD urmează o strategie rapidă şi eficientă pentru a lansa produse inovative pe piaţă. MMD conduce piețele din Europa de Vest, Orientul Mijlociu și Africa de la sediul central din Amsterdam. Estul Europei și CIS sunt susținute de la sediul din Praga. Prin reţeaua de parteneri locali, MMD colaborează cu toţi marii distribuitori IT din Europa. Centrele de design şi dezvoltare ale companiei sunt situate în Taiwan. www.mmd-p.com

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Desktop
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Desktop

Monitorul de gaming Philips Evnia reinventează regulile jocului

Mihai Stescu20 ianuarie 2023

AGON by AOC lansează monitorul pentru esports cu diagonală de 24.5″ și rată de reîmprospătare la 240 Hz

Mihai Stescu19 octombrie 2022

AOC C27G2U, un monitor gândit pentru gaming, cu dotări ce îl recomandă pentru utilizarea de zi cu zi

Mihai Stescu7 octombrie 2022

Noi device-uri AGON by AOC compatibile NVIDIA Reflex

Mihai Stescu10 ianuarie 2022

BenQ a lansat monitorul PhotoVue SW271C

Mihai Stescu27 aprilie 2021

Kingston anunță SSD-ul NV1 NVMe PCIe

Mihai Stescu31 martie 2021

PC Garage oferă cadou un SSD de 480GB sau o carcasă ARGB

Mihai Stescu18 iunie 2020

Kingston anunță noi SSD-uri Enterprise de până la 7.68 TB

Mihai Stescu27 mai 2020

PC Garage și AMD oferă 15% reducere la achizitia de procesor si placa video AMD

Mihai Stescu11 mai 2020