Desktop

AOC prezintă monitorul 4K cu tehnologia Adaptive-Sync

AOC prezintă monitorul 4K cu tehnologia Adaptive-Sync

AOC, unul dintre brandurile globale de top de pe piaţa displayurilor, prezintă un nou ecran 4K UHD care combină calitatea superioară a imaginilor, designul elegant și delicat cu un conector rapid HDMI 2.0.

Modelul AOC U2879VF este capabil să afișeze mai mult de un milliard de culori, oferind o calitate superioară a imaginilor, mai bogate și mai intense. Răspunsul extrem de rapid de 1 ms, suportul Adaptive-Sync (compatibil cu FreeSync) și decalajul scăzut transformă monitorul în partenerul ideal pentru jucătorii care își doresc imagini grozave și acțiune neîntreruptă.

Monitorul vine cu o conectivitate modernă, cuprinzând, printre altele, atât HDMI 2.0, cât și DisplayPort 1.2a+. Pe lângă aceste funcții, raportul calitate-preț competitiv îl face destul de atractiv pentru o gamă largă de utilizatori.

Design subtire și imagini clare  

Monitorul AOC U2879VF dispune de un design subțire și combină ramele lucioase din plastic cu un picior de susținere din metal, oferind un plus de design spațiului de lucru. Ecranul de 28 de inch (71.1 cm) are panou TN, capabil să redea până la un miliard de culori din spectrul Real 8 –bit si FRC, reușind să ofere culori cât mai clare.

Împreună cu rezoluția 4K UHD (3840 X 2160), monitorul AOC U2879VF este ideal pentru pasionații de editări foto și video, care urmăresc să lucreze la un nivel de detaliu extrem. De asemenea, monitorul este capabil să ruleze jocuri datorită tehnologiei FreeSync, a timpului de răspuns de 1ms și rezoluției foarte mari, fiind o soluție bună și pentru gameri.

 

 

Conectivitate sporită

Pe partea de conectică, monitorul oferă o varietate de porturi: DisplayPort 1.2a+ (sau DP1.2a+), DVI si VGA, dar și HDMI 2.0 ce suportă o lățime de bandă de 18 Gbps, lucru util pentru gameri deoarece pot folosi fără probleme pe rezoluția 4K la 60 FPS (imagini pe secundă).

Un alt avantaj este funcția MHL ce permite utilizatorului să conecteze un telefon și să redea conținut de pe acesta sau să îl încarce, folosind un cablu special.

 

 

Experiența unui lucru confortabil și eficient

Pe lângă imaginea foarte clară pe care o redă și conectivitatea de top, monitorul este conceput și pentru utilizatorii care își doresc să lucreze eficient de acasă și, în același timp, să-și păstreze sănătatea. Mai exact, funcția PbP permite redarea simultană a imaginii de pe două surse. Grație rezoluției 4K UHD de 3840 x 2160 pixeli, ambele surse de imagine se vor vedea la fel de clar, cu o densitate de pixeli de 138 PPI (pixeli per inch).

Pentru a spori și mai mult confortul vizual, modelul AOC U2879VF include funcția Flicker Free pentru a reduce fenomenul denumit flickering, responsabil de obosirea ochilor. Astfel, utilizarea monitorului AOC U2879VF devine mai plăcută, făcând confortabil lucrul cu displayul pentru o perioadă lungă.

 

 

Modelul AOC U2879VF va fi disponibil din martie la prețul recomandat de 1999 de lei.

Despre AOC
AOC este unul dintre brandurile globale de top de pe piaţa display-urilor. Calitatea înaltă, serviciile de primă clasă, design-ul atrăgător, inovațiile și funcțiile eco integrate în produse, precum și preţurile competitive reprezintă motivele pentru care din ce în ce mai mulţi clienţi şi parteneri de distribuţie au încredere în AOC. AOC oferă displayuri ce corespund nevoilor oricărui tip de utilizator, fie profesionist, amator sau gamer. AOC este subsidiară TPV Technology Limited, cel mai mare producător de displayuri LCD la nivel global.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Desktop
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Desktop

PC Garage oferă cadou un SSD de 480GB sau o carcasă ARGB

Mihai Stescu18 iunie 2020

Kingston anunță noi SSD-uri Enterprise de până la 7.68 TB

Mihai Stescu27 mai 2020

PC Garage și AMD oferă 15% reducere la achizitia de procesor si placa video AMD

Mihai Stescu11 mai 2020

Monitorul ViewSonic VP2785-2K are acum certificare Fogra

Mihai Stescu16 aprilie 2020

PC Garage oferă cadou un kit de gaming, la orice achiziţie de sistem plus monitor

Mihai Stescu30 ianuarie 2020

Kingston Technology lansează DC1000B, un SSD NVMe Enterprise pentru datacentere

Mihai Stescu14 ianuarie 2020

Ecrane tactile interactive pentru mediul de business

Mihai Stescu19 iulie 2018

BenQ anunță primul monitor 4K UHD cu 1ms și HDR10

Mihai Stescu27 iunie 2018

PC Garage „scade temperatura” cu reduceri de cel puţin 20%, la gama de carcase şi accesorii de răcire

Mihai Stescu19 iunie 2018