GADGET

Lenovo lansează la Tech World ThinkPad 10

Lenovo lansează la Tech World ThinkPad 10

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) anunță astăzi în cadrul Lenovo Tech World noul ThinkPad 10 care duce experiența de lucru pe o tabletă la un alt nivel, cu caracteristici îmbunătățite, inclusiv ThinkPad Pen Pro, ce oferă o mai mare acuratețe și securitate a datelor pentru mediul de business. Lenovo continua să extindă ecosistemul bogat de accesorii pentru ThinkPad 10, incluzând noua tastatură ThinkPad Folio, ce oferă o experiență superioară de utilizare.

ThinkPad 10 îmbină performanța PC-ului cu simplitatea tabletei

Utilizatorii de tehnologie mobile pentru segmentul de business care au dificultăți în a alege între un laptop și o tabletă vor fi încântați de ThinkPad 10 datorită modurilor flexibile de lucru pe care le oferă. Creat pentru o experiență completă de PC asigură performanța de care au nevoie utilizatorii atunci când lucrează la prezentări sau alte documente, scriu și consultă email-ul, susțin conferințe video și multe altele. Echipată cu Windows 10 și procesor Intel Atom quad core, tableta de 10 inci poate fi atașată la tastatura opțională ThinkPad 10 Folio Keyboard, la cea ThinkPad 10 Ultrabook sau, opțional, la ThinkPad Tablet Dock pentru a fi conectată la periferice precum monitoare sau imprimante.

Caracteristici îmbunătățite pentru scenarii multiple de utilizare

ThinkPad 10 ține pasul cu cerințele de flexibilitate și ușurință de utilizare, chiar dacă este folosită ca o tabletă. Cu o durata de viață a bateriei de 10 ore, utilizatorii pot sta departe de sursa de curent și se pot deplasa mai mult. Pe teren, utilizatorii se pot bucura de ecranul tactil IPS cu rezoluție WUXGA 1920×1200, ce poate fi utilizat împreună cu filtrul Anti-Glare Film, pentru o vizibilitate mai bună în lumina soarelui, sau cu filtru 4-way Privacy Film, pentru protejarea informațiilor. Împreună cu ThinkPad Pen, tabletă oferă posibilitatea de a vizualiza sau de a naviga cu ușurință prin conținut. Utilizatorii își pot îmbunătăți experiența de scris descărcând aplicația WRITEit, care permite scrierea cu stiloul în aproape orice câmp care acceptă introducerea literelor, dar și transformarea scrisului de mână în text. Pentru fotografii, aplicația QuickShot declanșează imediat camera de 5MP printr-o simplă mișcare, ajutând utilizatorii să realizeze instantanee de fiecare când vor. Cu ajutorul capabilităților 3G/4G, utilizatorii se pot conecta oriunde în lume.

Securitate pentru companii

Multe aplicații utilizate pe teren solicită conexiunea de date și acces la informațiile companiei, într-un mediu securizat. Caracteristicile de mobilitate ale acestui dispozitiv sunt completate de cele de securitate: tableta dispune opțional de criptare dTPM, cititor de amprentă sau card reader inteligent. Lenovo oferă servicii și suport business pentru tabletă, inclusiv pentru modele personalizate, pentru aplicații de marcare și etichetare cu laser, suport prioritar, imagistică și altele.

“Cel mai bun din categorie sa, ThinkPad 10 subliniază accentul pe care noi îl punem pe inovație, răspunde nevoilor diverse ale utilizatorilor și modalităților variate de lucru cu tableta pe care aceștia le doresc,” spune Luis Hernandez, vicepreședinte, ThinkPad Business, Lenovo. “Acum, cei mai mobili utilizatori beneficiază de ce este mai bun în ambele segmente, de la ușurința de utilizare a unei tablete la funcționalitatea unui PC, fără să compromită mobilitatea, conectivitatea și securitatea.”

Disponibilitate

ThinkPad 10 va fi disponibil la nivel global la finalul acestei veri la un preț de pornire de $549. Următoarele accesorii vor fi de asemenea disponibile la lansare:

 • Tastatură ThinkPad 10 Folio – $110
 • Tastatură ThinkPad 10 Ultrabook – $119
 • Carcasă QuickShot – $45
 • Tablet Dock – $129
 • ThinkPad Pen Pro – $40
 • Carcasă protectoare ThinkPad – $55
 • Geantă pentru umăr ThinkPad Protector Should Strap – $10
 • Filtru 3M 4-way Privacy film – $70
 • Filtru 3M Anti-glare film – $30
 • Kensington MiniSaver Lock – $50
 • ThinkPad Micro HDMI to VGA adapter – $40
 • ThinkPad 10 Folio Wrap – $30
 • Încărcător ThinkPad 10 DC – $50

 

1 Windows 10 va fi lansat în vara anului 2015

2 Toate ofertele sunt supuse disponibilității. Produsele pot fi disponibile doar pentru piețele selectate. Lenovo își rezervă dreptul de a schimba ofertele de produs și specificațiile acestora oricând, fără un anunț prealabil.

 

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

GADGET
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in GADGET

Un set de gaming SPC Gear inedit: tastatura Omnis Kalih GK650K și mouse Lix SPG051

Mihai Stescu18 octombrie 2022

Legrand lansează pe plan local noua gamă SUNO, adaptată cerințelor actuale ale consumatorilor

Mihai Stescu7 octombrie 2022

Proiectorul de gaming BenQ X3000i a câștigat premiul EISA

Mihai Stescu18 august 2022

Mixerul audio ATEN MicLIVE – inteligență artificială pentru podcasturi de calitate

Mihai Stescu11 august 2022

Televizoarele Samsung QLED și Lifestyle 2022 recunoscute de institutele de top de certificare globale pentru confortul ochilor, siguranța și acuratețea culorilor

Mihai Stescu13 decembrie 2021

Produsele sport de la Bang & Olufsen primesc o nouă nuanță de culoare

Mihai Stescu4 iunie 2021

Montajul video și streamingul sunt mai facile cu ATEN UC3022 și aplicația ATEN OnAir Lite

Mihai Stescu3 iunie 2021
Kingston FURY Renegade DDR4 RGB

Kingston anunță noul brand pentru gaming: Kingston FURY

Mihai Stescu3 iunie 2021

Smart home, a fi sau a nu fi o casă inteligentă

Mihai Stescu6 mai 2021