GADGET

Sony anunță proiectorul 4K Ultra Short Throw, integrat într-o piesă de mobilier avangardistă

Sony anunță proiectorul 4K Ultra Short Throw, integrat într-o piesă de mobilier avangardistă

Sony va aduce proiectorul 4K Ultra Short Throw în Europa în cel de-al doilea trimestru al acestui an.

Proiectorul 4K Ultra Short Throw (LSPX-W1S) este un produs reprezentativ pentru conceptul de smart living ”Life Space UX” promovat de Sony la nivel global.

Acesta transformă spațiul de lucru sau locuința într-un mediu dominat de noi experiențe. Sony este un brand recunoscut pentru design, combinând timp de aproape șapte decenii tehnologiile de ultimă generație cu priceperea designerilor pentru a oferi produse cu linii avangardiste.

Un design premiat

Ultra Short Throw îmbină performanțele tehnologice ridicate cu designul inovator într-un format ușor de utilizat. Proiectorul plasat la baza unui perete este capabil să redea imagini de 147 inchi la rezoluție 4K (de patru ori mai detaliate decât varianta Full HD), creând astfel o experiență spectaculoasă în momentul vizionării unui eveniment sportiv sau a unui film.

Proiectorul, care a primit recent premiul Red Dot Award (Design de Produs 2015, Best of the Best) și un premiu iF design 2015, transformă în câteva secunde un perete gol într-un mediu dinamic.

Ultra Short Throw 4K

Ultra Short Throw 4K

Pereții devin astfel ”ferestre de divertisment” la rezoluție înaltă, putând fi transformați în ecrane de cinema, galerii de artă proiectată sau ferestre virtuale care duc către peisaje spectaculoase, oferind o experiență vizuală unică.

Proiectorul folosește o sursă Laser Light pentru acuratețea culorilor și pentru luminozitate optimă. Sursa Laser Light permite atingerea luminozității maxime într-un timp mai scurt decât lămpile clasice ale proiectoarelor și este de zece ori mai durabilă.

Designul proiectorului 4K Ultra Short Throw îl ajută să se confunde ușor cu o piesă de mobilier atunci când nu este pornit, îndeplinind astfel atât rolul estetic, cât și pe cel funcțional. Finisajele din aluminiu ale proiectorului dau un plus de eleganță spațiului care îl găzduiește, în timp ce boxele elimină cablurile din peisaj.

Instalare simplă în orice mediu

Proiectorul poate fi instalat și setat cu ușurință, iar capacitatea sa de a proiecta de la baza peretelui elimină necesitatea montării clasicului suport. „Proiectorul 4K Ultra Short Throw propune o experiență de divertisment inedită”, a declarat Thomas Issa, Product Manager în cadrul companiei.

„Scopul nostru a fost acela de a dărâma barierele convenționale combinând designul locuinței cu tehnologia pentru a crea o experiență unică. Am primit un număr neașteptat de mare de cereri din partea piețelor europene pentru acest produs după lansarea lui în Statele Unite și Japonia, astfel că am decis să aducem acest produs revoluționar în rândul clienților preocupați de design de înaltă calitate și de inovații”.

 

Ultra Short Throw 4K

Ultra Short Throw 4K

Utilizatorii interesați de soluții personalizate bazate pe tehnologia 4K SXRD laser light source sau pe tehnologia ultra-short throw pot opta pentru proiectorul compact VPL-GTZ1.

Proiectorul 4K Ultra Short Throw a fost expus recent la The Cinema by Tom Dixon în cadrul Săptămânii Modei de la Milano, între 15-19 aprilie.

View Comments (1)

1 Comment

  1. Vlad Dumiter

    4 iunie 2015 at 14:32

    Noul proiector de la Sony cu rezolutie 4K este intradevar un device special. Din moment ce este capabil sa redea continut video la rezolutie 4K, componentele folosite sunt deosebit de performante. In opinia mea marele dezavantaj al proiectorului Sony 4K Ultra Short Throw va fi pretul de achizitie si faptul ca e nevoie de un spatiu urias pentru al putea pune in valoare. Orcium un gadget special.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

GADGET
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in GADGET

Wacom anunță la CES tableta grafică One

Mihai Stescu10 ianuarie 2020

Televizorul inteligent 4K Gazer TV43-US2G cu Android

Mihai Stescu13 noiembrie 2019
intrerupatoare tactile

Întrerupătoarele tactile, un motiv să îți transformi casa într-una inteligentă

Mihai Stescu7 august 2019

BenQ lansează SW270C, un nou monitor recomandat profesioniștilor din domeniul fotografiei

Mihai Stescu26 iulie 2019

Ikea colaborează cu Sonos pentru primele boxe active comercializate de gigantul suedez

Mihai Stescu26 iulie 2019
Wacom-Cintiq-22

Wacom Cintiq 22 o alegere potrivită pentru pentru cei care studiază arta și design-ul

Mihai Stescu25 iulie 2019

Olympus lansează noul model OM-D E-M1X

Mihai Stescu30 ianuarie 2019

Televizoarele smart Samsung vor integra iTunes Movies & TV Shows, cât și AirPlay 2 începând cu primăvara lui 2019

Mihai Stescu8 ianuarie 2019

Creative lansează căștile de gaming Sound BlasterX H6 50mm

Mihai Stescu2 noiembrie 2018