GADGET

Sony anunță proiectorul 4K Ultra Short Throw, integrat într-o piesă de mobilier avangardistă

Sony anunță proiectorul 4K Ultra Short Throw, integrat într-o piesă de mobilier avangardistă

Sony va aduce proiectorul 4K Ultra Short Throw în Europa în cel de-al doilea trimestru al acestui an.

Proiectorul 4K Ultra Short Throw (LSPX-W1S) este un produs reprezentativ pentru conceptul de smart living ”Life Space UX” promovat de Sony la nivel global.

Acesta transformă spațiul de lucru sau locuința într-un mediu dominat de noi experiențe. Sony este un brand recunoscut pentru design, combinând timp de aproape șapte decenii tehnologiile de ultimă generație cu priceperea designerilor pentru a oferi produse cu linii avangardiste.

Un design premiat

Ultra Short Throw îmbină performanțele tehnologice ridicate cu designul inovator într-un format ușor de utilizat. Proiectorul plasat la baza unui perete este capabil să redea imagini de 147 inchi la rezoluție 4K (de patru ori mai detaliate decât varianta Full HD), creând astfel o experiență spectaculoasă în momentul vizionării unui eveniment sportiv sau a unui film.

Proiectorul, care a primit recent premiul Red Dot Award (Design de Produs 2015, Best of the Best) și un premiu iF design 2015, transformă în câteva secunde un perete gol într-un mediu dinamic.

Ultra Short Throw 4K

Ultra Short Throw 4K

Pereții devin astfel ”ferestre de divertisment” la rezoluție înaltă, putând fi transformați în ecrane de cinema, galerii de artă proiectată sau ferestre virtuale care duc către peisaje spectaculoase, oferind o experiență vizuală unică.

Proiectorul folosește o sursă Laser Light pentru acuratețea culorilor și pentru luminozitate optimă. Sursa Laser Light permite atingerea luminozității maxime într-un timp mai scurt decât lămpile clasice ale proiectoarelor și este de zece ori mai durabilă.

Designul proiectorului 4K Ultra Short Throw îl ajută să se confunde ușor cu o piesă de mobilier atunci când nu este pornit, îndeplinind astfel atât rolul estetic, cât și pe cel funcțional. Finisajele din aluminiu ale proiectorului dau un plus de eleganță spațiului care îl găzduiește, în timp ce boxele elimină cablurile din peisaj.

Instalare simplă în orice mediu

Proiectorul poate fi instalat și setat cu ușurință, iar capacitatea sa de a proiecta de la baza peretelui elimină necesitatea montării clasicului suport. „Proiectorul 4K Ultra Short Throw propune o experiență de divertisment inedită”, a declarat Thomas Issa, Product Manager în cadrul companiei.

„Scopul nostru a fost acela de a dărâma barierele convenționale combinând designul locuinței cu tehnologia pentru a crea o experiență unică. Am primit un număr neașteptat de mare de cereri din partea piețelor europene pentru acest produs după lansarea lui în Statele Unite și Japonia, astfel că am decis să aducem acest produs revoluționar în rândul clienților preocupați de design de înaltă calitate și de inovații”.

 

Ultra Short Throw 4K

Ultra Short Throw 4K

Utilizatorii interesați de soluții personalizate bazate pe tehnologia 4K SXRD laser light source sau pe tehnologia ultra-short throw pot opta pentru proiectorul compact VPL-GTZ1.

Proiectorul 4K Ultra Short Throw a fost expus recent la The Cinema by Tom Dixon în cadrul Săptămânii Modei de la Milano, între 15-19 aprilie.

View Comments (1)

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

GADGET
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in GADGET

Produsele sport de la Bang & Olufsen primesc o nouă nuanță de culoare

Mihai Stescu4 iunie 2021

Montajul video și streamingul sunt mai facile cu ATEN UC3022 și aplicația ATEN OnAir Lite

Mihai Stescu3 iunie 2021
Kingston FURY Renegade DDR4 RGB

Kingston anunță noul brand pentru gaming: Kingston FURY

Mihai Stescu3 iunie 2021

Smart home, a fi sau a nu fi o casă inteligentă

Mihai Stescu6 mai 2021

Noile Galaxy Buds Pro oferă un sunet epic în fiecare moment

Mihai Stescu14 ianuarie 2021

BenQ anunţă noile videoproiectoare Home Cinema 4K HDR, echipate cu sistem de operare Android TV

Mihai Stescu15 decembrie 2020

PC Garage oferă cadou o pereche de căști pentru gaming

Mihai Stescu3 septembrie 2020

TH685 este noul proiector BenQ pentru gaming

Mihai Stescu27 mai 2020

BenQ TK810 proiector 4K UHD Wireless

Mihai Stescu15 aprilie 2020