Tehnologii

Mi se pare faină ideea celor de la Invent Media. Bikevertising – publicitate cu bicicleta.

Mi se pare faină ideea celor de la Invent Media. Bikevertising – publicitate cu bicicleta.

Nu doar denumirea agenției te face să te gândești la inovații și tehnologii noi. Ci și produsele și serviciile pe care le oferă. După ce s-a impus pe piața de publicitate indoor, Invent Media lanseaza Bikevertising, o nouă soluție de publicitate neconventională și eco-friendly.
Într-o piață de publicitate cu o concurență acerbă, Invent Media, căutând noi canale de comunicare, ne prezintă promovarea pe doua roti  ca o metodă alternativă eficienta, ce imbină inovația cu grija pentru mediul inconjurător.

Bikevertising are la baza comunicarea prin intermediul unui suport publicitar mobil, premiat cu Medalia de Aur in cadrul Salonului International de Inventii de la Geneva, la categoria „Best Advertising Billboard in the World”. Principalul avantaj consta in mobilitate, panoul fiind cu usurinta folosit si transportat, avand posibilitatea de a patrunde in zone greu accesibile altor canale media, precum parcuri, trotuare aglomerate, diferite evenimente in aer liber, sau parcari ale centrelor comerciale.
Publicitatea pe biciclete reprezintă o soluție ecologică, eficienta și inovativă, care permite promovarea către zeci de mii de potenșiali clienși pe stradă, având beneficiul de a aduce mesajul companiilor cât mai aproape de aceștia si de a genera o reacție imediată. Panoul mobil permite fixarea mesajului în mintea publicului țintă datorită timpului de expunere. Pot fi utilizate spoturi audio și/sau acțiuni de sampling. Noul tool de promovare outdoor poate fi integrat cu ușurinta în orice tip de campanie pentru a genera un grad ridicat de eficiență.
Costurile unei campanii de promovare pe bicicletă sunt considerabil mai mici față de campaniile convenționale de outdoor. În plus, acestea pot fi personalizate în funcție de nevoile și bugetul clientului, panourile fiind expuse doar în zilele sau intervalele orare solicitate, fără costuri suplimentare ca în cazul panourilor outdoor.

Bikevertising reprezintă în primul rând o soluție eficientă și economică de promovare, care oferă posibilitatea marketerilor de a aduce mesajele brandului cât mai aproape de publicul țintă. Un tool creativ, care depașește granițele comunicării tradiționale și generează reacții imediate. Însă, nu este doar atât. Prin intermediul acestui serviciu dorim să atragem atenția asupra mediului înconjurător și a nevoii de a găsi noi modalități prin care să limităm consumul de resurse. Bikevertising promovează sustenabilitatea și grija față de mediu” declară Eduard Petrescu, Managing Director Invent Media.

Invent Media este unul dintre principalii jucători pe piața publicității indoor, ce oferă servicii de indoor advertising integrate: închirierea spațiilor publicitare în clădiri de birouri, hoteluri, mall-uri și hypermarket-uri, consultanță în alegerea celor mai bune soluții de expunere, monitorizarea campaniilor, decorarea și neutralizarea campaniilor, mentenanța suporturilor. Agentia a derulat campanii pentru clienți precum: Ikea, Mango, Mobexpert, Lóreal, ING Bank, HTC, Tchibo, Collective, Farmaciile Dona, Mega Image, Baneasa Shopping City, FreyWille,Wizz Air, Allianz-Tiriac, Mercedes, Secom, DHL etc.

 

View Comments (1)

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tehnologii
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Tehnologii

Samsung Electronics anunță inițiativele pentru 2022 care fac electrocasnicele mai prietenoase cu mediul înconjurător

Mihai Stescu10 ianuarie 2022

NeoTech, un nou proiect cripto românesc, bazat pe tehnologii digitale inovative Smart City

Mihai Stescu20 octombrie 2021

Mobilitatea nevăzătorilor, mai accesibilă cu .lumen

Mihai Stescu2 decembrie 2020

Apă din aer pentru situații de urgență (P)

Mihai Stescu10 aprilie 2020

Synology susţine efortul companiilor de a organiza lucrul de acasă pentru angajaţii lor

Mihai Stescu30 martie 2020

Un nou serviciu de transfer fisiere – Smash

Mihai Stescu28 iunie 2018

Caterpillar: „New Range. New Rules.” în România prin Bergerat Monnoyeur

Mihai Stescu14 mai 2018

Quail Digital crește productivitatea și calitatea serviciului oferit clientului în retail

Mihai Stescu10 aprilie 2018

Quail Digital – o soluție de comunicare ideală cu impact imediat în experiența clienților

Mihai Stescu5 februarie 2018