Evenimente

Podfest, singurul eveniment dedicat podcasturilor, are loc pe 20 mai

Podfest, singurul eveniment dedicat podcasturilor, are loc pe 20 mai

            Podfest, singurul eveniment dedicat industriei de podcast din România, este organizat de Evensys în acest an pe 20 mai și și-a propus să adune laolaltă speakeri de specialitate din domeniul conținutului audio online, oferind astfel șansa celor interesați de a-i asculta pe unii dintre cei mai buni profesioniști care activează în domeniu. Întregul eveniment se desfășoară cu ajutorul echipamentelor audio-video puse la dispoziție de Photosetup, magazinul dedicat atât fotografilor și videografilor, cât și creatorilor de conținut online sub orice formă. Așteaptă-te așadar la insighturi și idei inovatoare din partea speakerilor, toate la o calitate de top a sunetului și imaginii!

         Speakerii Podfest

            Deoarece este un eveniment dedicat podcasturilor și implicit acestei industrii din România, Podfest creează șansa participanților de a-i asculta pe cei mai buni dintre cei mai buni podcasteri, precum George Buhnici, Robert Katai, Andreea Vrabie, Florin Roșoga și mulți alții. Ideile creative de conținut audio și de promovare a podcasturilor, vor fi susținute și de informații tehnice despre echipamentele necesare lansării unui podcast în 2021, informații venite de la specialiști din industrie.

            Conținutul audio sub forma emisiunilor de podcast a văzut o evoluție surprinzătoare în ultimii ani, când din ce în ce mai multe persoane sunt interesate să devină experți în domeniile în care activează sau chiar să afle informații despre nișe total necunoscute lor. Organizatorii Podfest au observat această tendință ascendentă de consum a emisiunilor de podcast, motiv pentru care încearcă să ofere unui public cât mai larg șansa de a lua contact direct atât cu subiecte de interes, cât și cu experți care activează în acest domeniu de ani de zile. Podfest aduce informația și speakerii, iar Photosetup face totul să se întâmple din punct de vedere tehnic, la un nivel de top. 

 Photosetup, partener de tech la Podfest 2021

            Pentru ediția din 2021 a Podfest, Photosetup este partener pentru echipamente audio-video performante ce vor face posibilă atât transmisiunea LIVE a momentelor speakerilor, cât și înregistrarea de podcasturi în cadrul evenimentului, prin crearea unui mic studio dotat cu echipamente audio pentru podcast în care speakerii vor avea ocazia să își împărtășească din cunoștințe.

6 norocoși

 Organizatorii Podfest vor alege 6 norocoși dintre participanții înscriși la evenimentul online din acest an și, prin parteneriatul cu Photosetup, îi vor ajuta să își înregistreze primele episode din propriul lor podcast, folosindu-se de echipamentele din studioul Photosetup, acest hub creativ ce pune la dispoziția creatorilor de conținut echipamente de înregistrare sunet, soluții complete de live streaming, lumini și camere, pregătite în orice moment să le fie apăsat butonul de Record și să surprindă creativitatea podcasterilor începători! 

            Înscrie-te la Podfest și asigură-te că joi, pe 20 mai, de la orele 10:00, participi la evenimentul online dedicat podcasturilor! Completează formularul de pe site și ia parte la fuziunea tehnologiei oferite de Photosetup și experiența unui eveniment online LIVE, aduse de Podfest. 

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Evenimente

Aiwa revine în România distribuit de MGT Educational

Mihai Stescu23 august 2023

Monitorul de gaming Philips Evnia reinventează regulile jocului

Mihai Stescu20 ianuarie 2023

Biel Glasses și Panasonic prezintă la CES 2023 ochelarii inteligenți care schimbă viața persoanelor cu deficiențe de vedere

Mihai Stescu6 ianuarie 2023

CES 2023: Kingston Technology prezintă noi produse din gama performance si seria IronKey

Mihai Stescu5 ianuarie 2023

Codiax 2022 vine la București

Mihai Stescu4 noiembrie 2022

Am fost la Forumul Parlamentar – Privat

Mihai Stescu18 octombrie 2022

Big Data Week, festivalul internațional al datelor, la București

Mihai Stescu10 octombrie 2022
Techsylvania 2022

Techsylvania 2022 – a noua ediție a celui mai important eveniment de tehnologie din România

Mihai Stescu17 mai 2022

Techsylvania, conferința pe care o urmaresc de 7 ani, revine cu o nouă ediție online în 2021

Mihai Stescu18 august 2021