Evenimente

Proiectoarele BenQ profesionale susţin proiecţiile festivalului de film TIFF 2016

Proiectoarele BenQ profesionale susţin proiecţiile festivalului de film TIFF 2016

BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovaţii în domeniul soluțiilor de imagine și lider global pe piaţa de proiectoare cu tehnologie DLP®, furnizează echipamente de proiecţie profesionale pentru Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) 2016. BenQ continuă astfel colaborarea începută cu 7 ani în urmă, ca şi partener tehnic exclusiv al unuia dintre cele mai importante evenimente de profil atât din România, cât şi din regiune.

Proiectoarele BenQ din gama profesională sunt perfecte pentru a satisface cerinţele acestui gen de eveniment, fiind capabile să ofere proiecţii incredibile cu o reproducere fidelă a detaliilor şi culorilor, indiferent dacă este vorba de conţinut video sau prezentări multimedia. Flexibilitatea în instalare, capacitatea de proiecție indiferent de poziționare, posibilitatea de înlocuire rapidă a lămpii și sistemul optic interschimbabil sunt doar cîteva din atuurile produselor din această categorie.

Cu toate acestea, BenQ nu înseamnă doar proiectoare profesionale, portofoliul de produse acoperind întreg palierul de soluții de la proiectoare cu prețuri accesibile și durată îndelungată de funcționare, produse home-cinema perfecte pentru sufrageria de acasă, la proiectoare interactive dedicate sectorului educațional și de business.

„Suntem onoraţi să fim partener tehnic TIFF pentru cel de al şaptelea an consecutiv, demonstrând în acest fel angajamentul BenQ pentru lumea filmului. Modul în care cinefilii percep calitatea unei ecranizări depinde şi de echipamentul de proiecţie, iar produsele noastre sunt create pentru a oferi cea mai bună experienţă cinematografică atât în sălile de film cât şi în fotoliul de acasa.” a declarat Dragoş Salamac, Team Leader BenQ CEE pentru România.

Ediţia cu numărul 15 al Festivalului Internaţional de Film Transilvania debutează vineri 27 mai, la Cluj-Napoca. Timp de 10 zile va oferi pasionaților de film și artă cinematografică posibilitatea de a participa la vizionări în premieră pentru România, dar și la seminarii, workshop-uri, concerte şi petreceri.

„BenQ este unul dintre partenerii noștri de tradiție și suntem onorați că, de 7 ani, ne sunt alături. Datorită echipamentelor de proiecție profesioniste BenQ, am reușit, în acești ani, să răspundem propriilor noastre exigențe, dar și așteptărilor publicului. Ceea ce nu e puțin lucru, motiv pentru care parteneriatul nostru este foarte important”, a declarat Tudor Giurgiu, președintele Festivalului Internațional de Film Transilvania.

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc, este primul și cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România.

Fondat în 2002, în Cluj-Napoca, TIFF a reușit să devină foarte repede cel mai important eveniment dedicat filmului din România și unul dintre cele mai spectaculoase evenimente culturale anuale din zonă.

Despre Corporaţia BenQ

Având la bază viziunea “Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life”, Corporația BenQ este un furnizor global de soluții și tehnologii care au ca scop îmbunătățirea tuturor aspectelor vieții umane. Pentru a realiza această viziune, compania se axează pe aspectele care contează cel mai mult pentru oamenii de azi – stilul de viață, de afaceri, sănătate și educație – cu speranța de a da persoanelor mijloacele necesare pentru un trai mai bun, creșterea eficienței, un sistem medical îmbunătățit și eficiență în educație. Aceste mijloace includ un portofoliu extins de produse și tehnologii integrate, de la proiectoare digitale, monitoare, ecrane interactive de format mare, camere foto digitale și camere video, dispozitive mobile de calcul, precum și soluții de iluminat. Because it matters.

 

Despre Grupul BenQ

Grupul BenQ, cu afaceri de peste 20 de miliarde de dolari pe an, este format din peste 15 companii independente care operează în mai mult de 30 de țări în industrii variate și este deservit de 100.000 de angajați. Fiecare companie a grupului este un lider recunoscut în propriul domeniu, contribuind la resursele vaste ale Grupului BenQ, de la segmentul de cercetare și dezvoltare, la resurse strategice puternice. Prin valorificarea specializării pe verticală a fiecărei companii, Grupul BenQ controlează un lanț de producție ce îi oferă o capacitate de neegalat în livrarea componentelor critice și soluțiilor de primă clasă în industriile: TFT – LCD, energie verde, produse chimice complexe și compozite cu matrice polimerică, iluminat, proiectare, componente de precizie, integrare de sisteme, servicii. Grupul susține afacerile profitabile și durabile, care împărtășesc viziunea sa de lungă durată de a aduce calitate și bucurie în viața fiecărui client. Companiile din BenQ Group sunt : BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (producător mondial de top de panouri TFT – LCD de format mare), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ Corp ESCO, BenQ Materials Corp, BenQ Guru Corp, BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp, BriView Co. Ltd., Daxin Materials Corp, Dazzo Technology Corp, Forhouse Corp., Lextar Electronics Corp. și Raydium Semiconductor Corp.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Evenimente

Techsylvania, conferința pe care o urmaresc de 7 ani, revine cu o nouă ediție online în 2021

Mihai Stescu18 august 2021

Concluzii după Summitul inaugural 5G realme

Mihai Stescu3 iunie 2021
Kingston FURY Renegade DDR4 RGB

Kingston anunță noul brand pentru gaming: Kingston FURY

Mihai Stescu3 iunie 2021

Podfest, singurul eveniment dedicat podcasturilor, are loc pe 20 mai

Mihai Stescu19 mai 2021

Vodafone prezintă un proiect inedit, Pădurea inteligentă, prin intermediul rețelei Supernet

Mihai Stescu31 martie 2021

ViewSonic’s TD1655 – monitorul ideal pentru deplasări – premiat cu distincția CES 2021 Innovation Awards Honoree

Mihai Stescu13 ianuarie 2021

Panasonic și trupa Cold War Kids aduc experiența electrizantă a unui concert imersiv, la prima ediție virtuală a CES

Mihai Stescu11 ianuarie 2021

PC Garage anunță livrare în 2 ore, la comanda prin Tazz

Mihai Stescu15 decembrie 2020

Cel mai mare Black Friday de Gaming este la PC Garage

Mihai Stescu13 noiembrie 2020