Evenimente

Techsylvania, conferința pe care o urmaresc de 7 ani, revine cu o nouă ediție online în 2021

Techsylvania, conferința pe care o urmaresc de 7 ani, revine cu o nouă ediție online în 2021

Techsylvania, locul în care business-ul și tehnologia se întâlnesc pentru a trece impreuna la urmatorul nivel
În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv online pe platforma Hopin.
Conferința noastră ramane locul în care oamenii vin să se inspire, să afle noutatile în materie de tehnologie și să învețe de la unele dintre cele mai strălucite minți ce e de făcut și ce nu se mai face in 2021. De la prezentarea ideilor inovatoare până la dezbaterea unora dintre cele mai importante probleme care apar atunci când business-ul întâlnește tehnologia, scena Conferinței Techsylvania reprezintă nucleul comunității.

Cine se va alătura scenei Techsylvania 2021?
Cea de-a 8-a ediție a Techsylvania continuă și în 2021 cu călătoria virtuală înspre inovație tehnologică, reliefând metode actuale de înțelegere a celor mai noi tehnologii.
În cadrul ediției de anul acesta, Techsylvania se așteaptă ca la evenimentele organizate să participe peste 5000 de persoane, iar încă de acum, organizatorii au anunțat că pe scena virtuală vor urca peste 60 de vorbitori de talie internațională. Totodată, se așteaptă ca în cadrul concursurilor și oportunităților pregătite pentru startup-uri, la evenimente să fie înscrise un număr de peste 300  de astfel de afaceri.

Anul acesta, scena Techsylvania va reuni nume internaționale, printre care reprezentanți ai Stack Overflow, Lime, eBay, Swarm, Local Globe, DocuSign, Grab, Chili Piper.
●      Prashanth Chandrasekar – CEO la Stack Overflow
●      Philipp Kandal – Head of Engineering la Grab
●      Dexter Ligot-Gordon – CEO si Co-fondator al Swarm
●      Alina Vandenberghe – CXO si Co-fondator al Chili Piper
●      Tim Jackson – General Partner la Walking Ventures
●      Lloyed Lobo – Co-fondator si Presedinte al Boast.AI
●      Saul Klein – Co-fondator al LocalGlobe
●      Gil Dibner – Fondator al Angular Ventures
●      Emi Gal – CEO si Co-fondator al Ezra
●      Ariel Garten – Chief Evangelist Officer si Co-fondator al Muse
●      Randy Shoup – VP Engineering si Chief Architect la eBay
●      Wayne Ting – CEO al Lime
●      Loic Houssier – VP of Engineering la DocuSign

“Obiectivul principal al ediției este acela de a aduce la un loc principalii poli decizionali în dezvoltarea de inovații care, odată implementate, să le aducă celor care le folosesc, beneficii atât pe plan personal, cât și profesional. Tocmai de aceea, la fel ca în edițiile precedente, și de data aceasta, pe scena Techsylvania vor urca nume importante din industria tehnologică, experții și vocile puternice din companiile de renume care an de an setează trendurile în tehnologie”, a declarat Vlad Ciurca, co-fondator Techsylvania.

Cum te alaturi si tu Techsylvania 2021?
Pana pe data de 25.08, organizatorii vor pune la dispoziția doritorilor bilete la prețuri reduse în cadrul campaniei Early Bird.
Până în luna septembrie când se va da startul Techsylvania 2021, participanții vor avea posibilitatea de a alege între trei tipuri de bilete: Premium, Builder și Executive, fiecare dintre ele venind cu facilități și beneficii care să completeze experiența tehnologică plină de oportunități a evenimentului.
Biletele și detaliile despre speakeri, eveniment și program pot fi consultate pe https://techsylvania.com/tickets/ .

Primii 10 cititori care vor folosi codul PressCMP pe site-ul www.techsylvania.com/tickets/  vor avea 100% discount.

Mai mult, poți folosi pe întreaga perioadă de vânzare a biletelor codul Blogdetehnologie.ro15  pentru a primi 15 % discount.

Techsylvania isi pastreaza structura si in 2021
●      22-23 septembrie – Conferințe
–       Speakeri consacrati din industrii tehnologice și adiacente urcă pe scena Techsylvania unde vor împărtăși prin voci proeminente și povești de succes lecțiile pe care le-au învățat în parcursul lor profesional.

●      22-23 septembrie – Startup Avalanche
–       Competiția de pitching deja cunoscuta, care adună anual sute de start-up-uri ce se bat pentru un singur scop: să câștige viitorul cu ideile lor ambitioase si cu soluții tehnologice prezente în viețile noastre.
●      22-23 septembrie – Workshop-uri tehnice
–       Partea pragmatica a tehnologiei, experimente, demonstrații și exerciții, toate vor fi posibile în cadrul atelierelor interactive găzduite de experți în tehnologie.
●      22-23 septembrie – Startup Alley
–       Programul are ca scop propulsarea ideilor inovatoare aflate în stadiu incipient prin prezentarea lor în fața partenerilor de business și a trusturilor media. Orice producător, cercetător sau inventator care simte că are o idee măreață se poate întâlni pe aleea oportunităților cu cele mai briliante minți ale industriei tehnologice, urmând să bată palma pentru un viitor comun mai aproape de perfecțiune.
–       Spațiul este dedicat firmelor aflate la început de drum, cu maxim 10 angajați și cu potențial de creștere, iar programul va include peste 20 de standuri expoziționale virtuale cu produse inovatoare.
●      20-26 Septembrie – evenimente-satelit
–       Partenerii Techsylvania vor organiza evenimente-satelit, ca o celebrare a inovației tehnologice, o bună oportunitate de networking prin experiențe unice.

Techsylvania 2021 este sprijinită de:
●      Platinum Partners – Mastercard, Unicredit Bank
●      Gold Partners – Google for Startups, Superbet, Betfair Romania
●      Silver Partners – Halcyon Mobile, Telenav, Wolfpack Digital, Microsoft
●      Bronze Partners – Cluj Business Campus, X2Mobile, Yardi
●      Cu sprijinul – Primaria si Consiliul Local Cluj Napoca si Visit Cluj Napoca

„Ne bucurăm să fim, pentru al doilea an consecutiv, partenerul celui mai relevant eveniment de tech din Europa de Est, care oferă cadrul ideal pentru schimbul de idei și insight-uri valoroase, necesare stimulării inovației tehnologice. Așteptăm cu nerăbdare ediția din 2021, unde vom aduce mai aproape de participanți cele mai noi tehnologii Mastercard de la nivel global. Stay tuned!”, a declarat Diana Tănase, Marketing Manager Mastercard România.

„Digitalizarea și inovația sunt componente strategice pentru noi, la UniCredit Bank, iar obiectivul nostru este să ne consolidăm în continuare poziția de bancă digitală, oferindu-le clienților soluțiile de care au nevoie. În actualul context, digitalizarea activității este, în primul rând o necesitate, însă rămâne și pe termen lung o opțiune cu numeroase beneficii, de timp și costuri, și de aceea vom continua încurajăm clienții, companiile mari dar și antreprenorii, să privească actualul context ca pe o oportunitate de schimbare și preluare în activitatea lor a trendurilor digitale. În aceste condiții, ne bucurăm să susținem accesul publicul larg la informație care să îi ajute în acest demers, așa cum este cea din cadrul evenimentului Techsylvania”, spune Anca Ungureanu, Director Identitate și Comunicare UniCredit Bank.

„Pentru noi, colaborarea cu Techsylvania înseamnă mai mult decât un simplu parteneriat. Dacă anul trecut am „pariat” pe transformarea Superbet într-o companie tehnologică cu greutate, anul acesta vom duce parteneriatul la un nou nivel, prin oportunități de inovații și digitalizare complexe. În felul acesta, ne declarăm onorați de ocazia de a fi parte integrată, pentru al doilea an consecutiv, în unul dintre cele mai complete și inovatoare evenimente tech din Europa”, a declarat Bruno Kovačić CTO Superbet.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Evenimente

Milestone Technology Day România 2024

Mihai Stescu5 iunie 2024

Aiwa revine în România distribuit de MGT Educational

Mihai Stescu23 august 2023

Monitorul de gaming Philips Evnia reinventează regulile jocului

Mihai Stescu20 ianuarie 2023

Biel Glasses și Panasonic prezintă la CES 2023 ochelarii inteligenți care schimbă viața persoanelor cu deficiențe de vedere

Mihai Stescu6 ianuarie 2023

CES 2023: Kingston Technology prezintă noi produse din gama performance si seria IronKey

Mihai Stescu5 ianuarie 2023

Codiax 2022 vine la București

Mihai Stescu4 noiembrie 2022

Am fost la Forumul Parlamentar – Privat

Mihai Stescu18 octombrie 2022

Big Data Week, festivalul internațional al datelor, la București

Mihai Stescu10 octombrie 2022
Techsylvania 2022

Techsylvania 2022 – a noua ediție a celui mai important eveniment de tehnologie din România

Mihai Stescu17 mai 2022