Smart Watch

Cu Vector Watch îți poți crea propria față de ceas

Cu Vector Watch îți poți crea propria față de ceas

Ceasul inteligent Vector Watch, pionier al industriei de wearables pentru autonomia bateriei de 30 de zile, oferă de astăzi posibilitatea utilizatorilor săi de a își realiza propria față de ceas, ridicând personalizarea unui dispozitiv inteligent la un nou nivel de performanță.

Astfel, prin accesarea platformei developer.vectorwatch.com/platform se pot crea fețe noi, adaptate stilului fiecărui posesor de ceas. Procesul este extrem de simplu și rapid, prin completarea unor informații punctale în categorii predefinite, nefiind nevoie de cunoștințe de design sau programare. Fețele pot fi publicate și în magazinul virtual Vector Watch, fiind accesibile în mod gratuit de oriunde în lume.

„În fiecare lună, putem spune că lansăm un nou produs mulțumită funcționalităților complexe introduse în cadrul platformei. Trecem printr-un ritm alert de dezvoltare, iar posibilitatea realizării propriilor fețe de ceas este doar primul pas pe care îl facem în personalizarea completă a oricărui dispozitiv. Fiecare utilizator are propriile nevoi, iar Vector prin tehnologia pe care o oferă permite ca ceasul să răspundă exact acelor dorințe.” menționează Andrei Pitiș, Fondator & CTO Vector.

În prezent, în magazinul virtual Vector Watch se găsesc peste 70 de fețe și aplicații. Printre cele mai noi se numără stream-uri cu informații în timp real despre meciurile din Campanionatul European de fotbal, indice pentru măsurarea razelor untraviolete (UV) sau aplicații pentru realizarea de fotografii.

 

Despre Vector Watch:

Vector Watch proiectează și dezvoltă tehnologii pentru dispozitive portabile care să simplifice stilul de viață. Hotărâți să dăm măsura celei mai înalte calități a maiestriei de execuție, combinăm designul impecabil și materialele excepționale cu un software de ultimă generație și cu o experiență unică de utilizare pentru a îmbogăți viețile clienților noștri. Tehnologia noastră inteligentă oferă informații discrete și relevante pentru a ajuta la eficientizarea complexitatilor de zi cu zi, păstrând în același timp estetica și eleganța unui ceas premium. Pentru mai multe informații, puteți vizita site-ul: www.vectorwatch.com.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Smart Watch
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Smart Watch

Cu ochii pe Fenix 5 Plus – mai mult decât un ceas

Mihai Stescu4 august 2018

Garmin lansează seria fēnix® 5 Plus

Mihai Stescu27 iunie 2018
Garmin Vivoactive white

vívoactive – un smartwatch Garmin cu GPS, pentru un stil de viață activ

Mihai Stescu15 iulie 2015

Vector Watch, primul ceas inteligent proiectat în România, promite durata bateriei de 30 de zile

Vlad Dulea20 martie 2015