Evenimente

BenQ va prezenta la ISE 2020 o nouă gamă de soluții end-to-end

BenQ va prezenta la ISE 2020 o nouă gamă de soluții end-to-end

BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovații în domeniul soluțiilor de imagine, va prezenta la ISE 2020 mai multe produse concepute pentru educație, corporații, segmentul proAV și retail. Prin urmare, standul companiei va fi destinat cu precădere soluțiilor verticale pentru spații de lucru moderne și medii de educaţie.

Axată pe producția de echipamente hardware bogate în dotări, BenQ va prezenta cele mai avansate soluții ale sale, create pentru utilizatorii din industria audio-vizuală, unde a înregistrat o creștere continuă pe tot parcursul anului 2019.

Prin lansarea DuoBoard, compania introduce un nou ecran interactiv, ce funcționează cu orice platformă (Interactive Flat Panel – IFP). Acesta reprezintă prima soluție vizuală ce suportă simultan două sisteme de operare pe același ecran.

Echipată cu funcții de afișare, whiteboard și conferință, această soluție completă este proiectată astfel încât să poate fi folosită singură, sau în duet utilizând o conectare pe bază de senzori, pentru obținerea unui spațiu de lucru extins.

Pentru companiile care necesită o soluție de afișare avansată fără o aplicație pentru control tactil, BenQ a pregătit seria CS. Beneficiind de integrare cu BenQ EZWrite, precum şi cu platformele software ce oferă spații de lucru personalizate, această soluție îmbunătățește colaborarea prin fluidizarea tranziției între aplicații. 

Totodată, BenQ va organiza demonstrații cu cea mai recentă creație din seria dispozitivelor pentru prezentări wireless – InstaShow WDC20C – care oferă acum utilizatorilor o soluție compatibilă USB-C.

Acest dispozitiv ce nu necesită configurare, simplifică comunicarea dintre ecran și dispozitivele personale precum smartphone-urile, permițându-le utilizatorilor să colaboreze extrem de simplu, prin simpla apăsare a unui buton sau prin intermediul aplicației BenQ InstaShare™.

Acest nou produs permite și împărțirea ecranului, pentru a reproduce până la patru dispozitive, asigurând în același timp suport pentru adnotări în propria rețea protejată.

În calitate de prim producător mondial al unei soluții de afișare digitală validată Pantone, BenQ va prezenta noi produse și din această categorie. Destinate sectoarelor public și corporate, acestea garantează fidelitatea culorilor, îmbunătățind în acest fel redarea de conținut video, acuratețea imaginilor și precizia activității de design.

Prin introducerea modelului BH3801D, un ecran de 38” cu două fețe, precum și a modelului de 24” cu suport pentru control tactil, BenQ extinde gama soluțiilor de afișare în format stretch. Acestea vor oferi noi oportunități operatorilor din retail, precum optimizarea spațiilor de desfacere, crescând în același timp atractivitatea.

Vizitatorii ISE 2020 vor avea posibilitatea să observe și avantajele platformelor software exclusive BenQ, ce îmbunătățesc interoperarea dintre soluțiile de afișare și sistemele de securitate din mediul corporate, sistemele de management, soluțiile de administrare a dispozitivelor de la distanță (Device Management Solution – DMS), sistemele de administrare a conturilor (Account Management System – AMS) și funcțiile de colaborare.

Acest sistem le permite administratorilor IT și utilizatorilor să comute rapid între modurile de utilizare, ceea ce îl face potrivit pentru a deservi cerințele mai multor utilizatori, asigurând în acest fel atât o soluție de colaborare de generație nouă, precum și accesul de la distanță pentru o multitudine de dispozitive.

BenQ va participa la ISE 2020, la Amsterdam, în perioada 11-14 februarie, standul 1-N10.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Evenimente

Vodafone prezintă un proiect inedit, Pădurea inteligentă, prin intermediul rețelei Supernet

Mihai Stescu31 martie 2021

ViewSonic’s TD1655 – monitorul ideal pentru deplasări – premiat cu distincția CES 2021 Innovation Awards Honoree

Mihai Stescu13 ianuarie 2021

Panasonic și trupa Cold War Kids aduc experiența electrizantă a unui concert imersiv, la prima ediție virtuală a CES

Mihai Stescu11 ianuarie 2021

PC Garage anunță livrare în 2 ore, la comanda prin Tazz

Mihai Stescu15 decembrie 2020

Cel mai mare Black Friday de Gaming este la PC Garage

Mihai Stescu13 noiembrie 2020

Zitec lansează Mirro pe platforma Product Hunt

Mihai Stescu7 octombrie 2020

Produse inovative, scaunul fără cuie și taburetul din resturi, gândite, desenate și produse în România

Mihai Stescu17 septembrie 2020

PC Garage te echipează din nou gratuit

Mihai Stescu15 aprilie 2020

Zitec ofera sprijin gratuit primariilor inca nedigitalizate

Mihai Stescu19 martie 2020