Tehnologii

Bloodhound cel mai rapid vehicul terestru se pregătește pentru doborârea recordului mondial de viteză cu tehnologie cloud Oracle

Bloodhound cel mai rapid vehicul terestru se pregătește pentru doborârea recordului mondial de viteză cu tehnologie cloud Oracle

Reprezentanții Proiectului Bloodhound colaborează cu Oracle pentru doborâ recordul mondial de viteză și a inspira generațiile următoare în alegerea unei cariere în știință și inginerie.
În calitate de partener Cloud al Bloodhound, Oracle furnizează tehnologia necesară în colectarea, analizarea și difuzarea datelor provenite de la peste 500 de senzori instalați pe mașina supersonică Bloodhound către sălile de studiu din întreaga lume. Aceste informații le vor oferi studenților o perspectivă detaliată asupra modului în care tehnologia este în plină expansiune prin cel mai rapid vehicul terestru din lume, care își propune să atingă 1000mph, echivalentul a 1609 km/h.
Acest demers de referință va ajuta profesorii să inspire studenții în legătură cu subiecte științifice, tehnologice, de inginerie și matematică (STEM). Proiectul a devenit deja o resursă STEM remarcabilă, cu peste o sută de mii de studenți care desfășoară activități legate de BLOODHOUND în școali în fiecare an. Milioane de oameni din întreaga lume urmăresc subiectul, iar odată cu pregătirea mașinii spre testare în acest an, se așteaptă o creștere a numărului oamenilor interesați.

„Cursele aeronautice și spațiale din anii 1960 au inspirat un val de tineri să urmeze o carieră în domeniul științei și al ingineriei, iar speranța noastră este că Bloodhound va face același lucru într-un moment în care abilitățile tehnice se află într-o perioadă mai puțin prielnică. Vrem ca elevii să simtă că sunt acolo cu noi în cursa spre doborârea recordului prin atingerea vitezei de 1609 km/h și că, prin colaborarea cu Oracle, vom reuși să respectăm această promisiune „, a declarat Richard Noble, Directorul Proiectului Bloodhound.
Tehnologia Oracle nu doar că ajută Bloodhound să-și conducă programul educațional; ci și oferă suport inginerilor din echipă în optimizarea mașinii supersonice Bloodhound pentru a doborî recordul de viteză. Cu o vizualizare în timp real a modului în care diferite componente și tehnologii din mașină se manifestă, echipa Bloodhound va fi capabilă să găsească rapid și să abordeze orice problemă tehnică pe măsură ce mașina rulează în atingerea vitezei de 1609 km/h.
Prima demonstrație importantă pentru această tehnologie este programată în octombrie, când Bloodhound SSC va desfășura primul test de 200 km / h în Newquay, Cornwall.
„Inginerii echipei vor avea nevoie de date rapide și de detalii și mai rapide pentru a regla acest vehicul unic, prototip, care împinge limitele designului de calculator și ale tehnologiei materialelor. Soluțiile noastre vor oferi fundamentul acestor perspective în următorii doi ani. Așteptăm cu nerăbdare să vedem că Bloodhound a stabilit un nou punct de referință pentru ingeniozitatea, descoperirea și viteza umană, pe măsură ce conduce educația STEM din întreaga lume „, adaugă John Abel, Project Lead Oracle.
Oracle s-a alăturat unei serii de parteneri și furnizori tehnici, printre care se află și Castrol, Zhejiang Geely Holding Group, Nammo, MTN, Rolls Royce.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tehnologii
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Tehnologii

Mobilitatea nevăzătorilor, mai accesibilă cu .lumen

Mihai Stescu2 decembrie 2020

Apă din aer pentru situații de urgență (P)

Mihai Stescu10 aprilie 2020

Synology susţine efortul companiilor de a organiza lucrul de acasă pentru angajaţii lor

Mihai Stescu30 martie 2020

Un nou serviciu de transfer fisiere – Smash

Mihai Stescu28 iunie 2018

Caterpillar: „New Range. New Rules.” în România prin Bergerat Monnoyeur

Mihai Stescu14 mai 2018

Quail Digital crește productivitatea și calitatea serviciului oferit clientului în retail

Mihai Stescu10 aprilie 2018

Quail Digital – o soluție de comunicare ideală cu impact imediat în experiența clienților

Mihai Stescu5 februarie 2018

BenQ invită vizitatorii ISE 2018 să descopere cele mai inovatoare dispozitive şi tehnologii de afişaj

Mihai Stescu15 ianuarie 2018

Televizoarele Samsung Smart TV din 2018 sunt primele produse care au obținut certificare de securitate industrială

Mihai Stescu15 ianuarie 2018