Tehnologii

Huawei eLTE SafeCity câștigă premiul ”Future Technology”

Huawei eLTE SafeCity câștigă premiul ”Future Technology”

Soluția Huawei eLTE SafeCity a câștigat premiul ”Future Technology” la evenimentul Critical Communications World 2017, prezentat de TCCA (Asociația Critical Communications și TETRA). Acest premiu recunoaște autoritatea tehnică și contribuția Huawei la continuarea inovării în domeniul comunicațiilor de nivel critic.

Fondată în 1994, TCCA este cea mai importantă organizație de comandă în domeniul comunicațiilor de nivel critic. Astăzi, TCCA continuă să sprijine și să promoveze utilizarea tehnologiilor de comunicare de tip trunking și stimulează sinergia industrială în dezvoltarea capacităților viitoare de broadband mobil, atât pentru utilizatorii cât și pentru furnizorii de comunicații de nivel critic.

Rețelele tradiționale de comunicare narrowband, care suportă doar servicii de voce de bază, nu pot satisface cerințele actuale de rețea pentru poliție mobilă, multi-servicii, monitorizare multilaterală, comandă inteligentă și dispecerat inteligent. Soluția eLTE SafeCity este răspunsul Huawei la această provocare.

Cuprinde comandă convergentă, totodată încorporând broadband trunking E2E eLTE, aplicații broadband pentru date, video mobil, backhaul video wireless, și produse accesorii. Această soluție, fiabilă și exhaustivă, suportă comunicații broadband și narrowband, convergență de servicii, senzori multipli, și cloud mobil.

Huawei susține cooperarea deschisă și urmărește o strategie de integrare în cursul inovării siguranței publice, pentru a facilita transformarea digitală a poliției mobile. Contribuția sa în industria de profil constă din trei părți: dezvoltarea standardului, inovațiile tehnice, și formarea ecosistemelor.

Aceasta soluție adaptabilă la viitor îndeplinește atât standardul B-TrunC, cât și 3GPP, și suportă evoluția pe termen lung pentru protecția investiției. În calitate de membru în consiliile TCCA și PPDR (comunicațiile pentru Protecția Publicului și Răspunsul la Dezastre), Huawei se implică activ în promovarea dezvoltării unor standarde care să încurajeze avansul industriei de profil.

Mulându-se pe cerințele fiecărei industrii, Huawei se folosește de avantajele sale tehnologice și succesul anilor de experiență în domeniul telecomunicațiilor 3GPP, urmărind să aducă beneficii utilizatorilor din diverse industrii. Lansarea eLTE SafeCity vine după dezvăluirea de luna trecută a eLTE SmartGrid și a soluției eLTE Smart Campus, de la Hannover MESSE 2017.

Soluția include comandă convergentă și rețele de siguranță urbană exhaustivă, ce oferă vizibilitate, conectivitate, mobilitate și acuratețe. Broadband trunking-ul fiabil poate răspunde cerințelor tuturor serviciilor, în timp ce soluția de video mobil eLTE suportă supravegherea multilaterală permanentă.

Huawei încorporează o interfață a platformei de aplicații (API) deschisă în soluția sa eLTE, pentru a stimula cooperarea între jucătorii din industrie și avansul formării de ecosisteme.

Efortul comun depus de Huawei și partenerii săi a dus la succesul lansării acestei soluții multilaterale de comandă convergentă, ce integrează servicii de voce, video, date și GIS (Sistem de Informații Geografice) într-o rețea unică. Mutliple aplicații de poliție instalate pe fiecare terminal de trunking sunt conectate la baza centrală de date din cloud, ceea ce permite un management mai eficient al cazurilor, recunoașterea identității și aplicarea legii la fața locului.

Modulul de comunicații eLTE wireless standard este compatibil cu camerele video din rețea, telecamerele cu dom, dronele și alte terminale diverse. Combinația între soluția eLTE-Licensed și cea eLTE-Unlicensed diversifică semnificativ potențialul de aplicare în diferite scenarii a supravegherii video wireless.

”Încă de la lansarea primei soluții de trunking broadband LTE din lume, Huawei s-a dedicat conducerii inovației industriei de broadband trunking, prin inovația tehnologică. După ani întregi de efort, broadband trunking-ul a fost recunoscut în industrie ca fiind modul optim de sprijinire a transformării digitale în activitatea polițienească”, a declarat Peng Jianhua, Președinte al Huawei Enterprise Wireless Business

Huawei se implică în prezent în lansarea extinsă a aplicațiilor de broadband trunking. La finele primului trimestru din 2017, Huawei implementase broadband trunking-ul eLTE în peste 150 de rețele din 57 de țări.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tehnologii
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Tehnologii

Samsung Electronics anunță inițiativele pentru 2022 care fac electrocasnicele mai prietenoase cu mediul înconjurător

Mihai Stescu10 ianuarie 2022

NeoTech, un nou proiect cripto românesc, bazat pe tehnologii digitale inovative Smart City

Mihai Stescu20 octombrie 2021

Mobilitatea nevăzătorilor, mai accesibilă cu .lumen

Mihai Stescu2 decembrie 2020

Apă din aer pentru situații de urgență (P)

Mihai Stescu10 aprilie 2020

Synology susţine efortul companiilor de a organiza lucrul de acasă pentru angajaţii lor

Mihai Stescu30 martie 2020

Un nou serviciu de transfer fisiere – Smash

Mihai Stescu28 iunie 2018

Caterpillar: „New Range. New Rules.” în România prin Bergerat Monnoyeur

Mihai Stescu14 mai 2018

Quail Digital crește productivitatea și calitatea serviciului oferit clientului în retail

Mihai Stescu10 aprilie 2018

Quail Digital – o soluție de comunicare ideală cu impact imediat în experiența clienților

Mihai Stescu5 februarie 2018