Foto & Video

Canon lansează camera video ME20F-SH

Canon lansează camera video ME20F-SH

Canon anunță lansarea noului model ME20F-SH, o cameră video multifuncțională profesionistă, capabilă de a surprinde imagini în culori complexe chiar și în condiții de iluminare scăzută.
Cu o valoare ISO maximă de peste 4 milioane (+75 dB), nemaiîntâlnită în industria de profil, camera video ME20F-SH este compactă si în același timp obține imagini Full HD, de calitate profesională.

Permițând captarea de imagini în situații imposibil de surprins până acum, modelul ME20F-SH este ideal pentru utilizarea specializată, ca de exemplu în producțiile TV despre animale sălbatice nocturne, în explorări subacvatice de mare adâncime sau ale peșterilor, în astronomie și supraveghere.  De asemenea, pentru cineaștii de documentare și de istorie a naturii, posibilitatea de a instala camera video într-o locație semipermanentă, cu operare prin telecomandă, înseamnă surprinderea evenimentelor și proiectelor pe termen lung cu minimum de angajați.

Datorită naturii specializate și a cererii pentru acest produs, modelul ME20F-SH va fi disponibil doar pentru anumiți parteneri.

Filmarea în condiții de iluminare scăzută necesită adesea folosirea iluminării cu infraroșu, tehnică ce tradițional are ca rezultat imagini alb-negru. Însă modelul ME20F-SH are o performanță impresionantă ce permite filmarea Full HD color, cu zgomot scăzut, chiar și în condiții de iluminare scăzută și fără a necesita iluminarea cu infraroșu.

Construit pentru utilizarea în situații cu lumină ambientală extrem de scăzută, modelul ME20F-SH are un nou senzor Full Frame de 35mm, cu CMOS de 2,26 MP și un procesor DIGIC DV4. Circuitele pentru pixeli și citire utilizează tehnologii brevetate Canon pentru a obține reducerea zgomotului și sensibilitatea excepțional de mare, ceea ce vă permite să filmați subiecți cu iluminare mai mică de 0,0005 lucși.
În mod similar cu camerele video din gama Canon Cinema EOS, modelul ME20F-SH include setările Wide DR și Canon Log, care permit un dynamic range mare (800%), cu rezultate calitative într-o varietate de condiții de iluminare ambientală, fără a fi necesară o iluminare suplimentară.

Modelul ME20F-SH oferă multiple opțiuni în privința conectivității la dispozitive externe terțe pentru înregistrare sau vizionare de la distanță, și este compatibil și cu telecomanda Canon RC-V1001, pentru un control deplin de la distanță asupra camerei video.

Noua cameră video ME20F-SH dispune de montura Canon EF cu Cinema Lock, la fel ca modelul Cinema EOS C500, permițându-le utilizatorilor să profite de gama largă de obiective insterschimbabile a companiei. Permițând operatorilor să-și aleagă obiectivul ideal în funcție de cerințele de filmare sau ale aplicației și luând în considerare factori precum unghiul de vizionare și nivelul de luminozitate, camera video multifuncțională deschide o gamă largă de posibilități de filmare.

Funcțiile-cheie ale modelului ME20F-SH:

– Performanță în condiții de iluminare ultra-scăzută, datorită ISO de 4 milioane
– Rezultat Full HD de înaltă calitate, 1080p/1080i/720p
– Control flexibil, prin setări automate și personalizate
– Compatibil cu o gamă largă de obiective EF
– Posibilitate de control prin telecomandă al setărilor camerei video, filtre încorporate ND și de blocare IR
– Mică și compactă, pentru o integrare mai facilă

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Foto & Video
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Foto & Video

Montajul video și streamingul sunt mai facile cu ATEN UC3022 și aplicația ATEN OnAir Lite

Mihai Stescu3 iunie 2021

BenQ TK810 proiector 4K UHD Wireless

Mihai Stescu15 aprilie 2020

Wacom anunță la CES tableta grafică One

Mihai Stescu10 ianuarie 2020

Televizorul inteligent 4K Gazer TV43-US2G cu Android

Mihai Stescu13 noiembrie 2019

BenQ lansează SW270C, un nou monitor recomandat profesioniștilor din domeniul fotografiei

Mihai Stescu26 iulie 2019
Wacom-Cintiq-22

Wacom Cintiq 22 o alegere potrivită pentru pentru cei care studiază arta și design-ul

Mihai Stescu25 iulie 2019

Olympus lansează noul model OM-D E-M1X

Mihai Stescu30 ianuarie 2019

Samsung lansează noua gamă de televizoare 2018

Mihai Stescu9 martie 2018

BenQ îţi aduce acasă experienţa cinematografică 4K UHD

Mihai Stescu9 martie 2018